Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Περιμενω να δω οι developers τωρα να βγαζουν 4 εκδοσεις και αργοτερα 5 με το scorpio.

1 για το Ps4 pro

1για τα υπολοιπα ps4

1 για το XboxOne

1 για το XboxOne scorpio οταν βγει

1για το pc(οσο console port Και να ναι)

Με βαση την ως τωρα εμπειρια ολων μας παντως απο τις τωρινες κονσολες,δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι οντως θα δουμε καλυτερη δουλεια και πολυ φοβαμαι για τα χειροτερα κυριως στις κονσολες πλεον λογω διαφορετικων εκδοσεων.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι αστείος πάντως ο πανικός στις αγγελίες με το κόσμο που προσπαθεί να πουλήσει τα παλιά ps4 όσο πιο γρήγορα μπορεί, λες και ξαφνικά δεν αξίζουν μία μπροστά στο θηρίο το pro που θα κυκλοφορήσει..

• Like 2

Είναι αστείος πάντως ο πανικός στις αγγελίες με το κόσμο που προσπαθεί να πουλήσει τα παλιά ps4 όσο πιο γρήγορα μπορεί, λες και ξαφνικά δεν αξίζουν μία μπροστά στο θηρίο το pro που θα κυκλοφορήσει..

Κακό για όσους πουλάνε, καλό για όσους ψάχνουν μεταχείρα... μετά από λίγο καιρό που θα δούμε ότι δεν υπάρχουν δραματικές διαφορές σε 1080p στα περισσότερα παιχνίδια, θα καταλαγιάσει όλος αυτός ο πανζουρλισμός.

• Like 3

Να ταν μονο για το ps4 να σου ελεγα οτι εχεις δικιο αλλα αυτο συμβαινει και σε πολλα αλλα τεχνολογικα πραγματα(κινητα,tablet,καρτες γραφικων,επεξεργαστες κλπ).

• Moderators

Κακό για όσους πουλάνε, καλό για όσους ψάχνουν μεταχείρα... μετά από λίγο καιρό που θα δούμε ότι δεν υπάρχουν δραματικές διαφορές σε 1080p στα περισσότερα παιχνίδια, θα καταλαγιάσει όλος αυτός ο πανζουρλισμός.

Ο κόσμος είναι ανίδεος βασικά. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα τι σημαίνει upscaled 4K (και μαζί με αυτό τι σημαίνει αξιοπρεπές 4Κ gaming). Ούτε έχουν συνειδητοποιήσει τι σύνδεση χρειάζεται για να streamάρει η κονσόλα 4Κ περιεχόμενο. Ειδικά στην Ελλάδα με τις έως 24άρες θα πέσει πολύ γέλιο.

Εγώ πάντως επιμένω, από τώρα μέχρι και τις γιορτές θα είναι η καλύτερη εποχή για να αγοράσει κάποιος C-chassis (ότι θα μου έβγαινε φθηνότερα το PS4 από το Wii U μου, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν το φανταζόμουν :P).

• Like 2

Έχει καταλάβει ο φίλος ότι το PS4 Slim θα κάνει 300 ευρώ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ;

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/666524-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-1tb-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-new-c-chassis/

Μα τη πλύση εγκεφάλου κάνει το internet στο μέσο gamer καταναλωτή. Τόσο χαζός πανικός για βελτιώσεις οι οποίες στους περισσότερους καταναλωτές δεν θα είναι αισθητά καλύτερες λόγω μη κατάλληλου εξοπλισμού. Παιχνίδια θέλουμε ρεεεεεεεε. Τους πονάει όλους το καινούριο Zelda χωρίς μάλιστα να είναι ΤΟΣΟ True HD όσο άλλα πιο μοντέρνα games. Τα πάντα για την μόστρα αλλά από ουσία ακόμη στο χθες. Βγαίνει μια στο ΤΟΣΟ ένα game που βάζει νέα όρια στο gameplayish κομμάτι των τίτλων και νομίζουμε ότι γίνεται δουλειά; Τι τα λέω και τα ξαναλέω, βαρετός έχω καταντήσει. Βάλε 4Κ και HDR και άμα ο εχθρός κάνει καλύτερο strafe ή dodge π.χ. στο Horizon Pro από ότι στο Horizon standard σφυρίξτε μου.

Όχι πολύ σχετικό αλλά ήδη το σκέτο PS 4 C-chassis και τα bundles αλα Uncharted 4 απλή ή collector's έκδοση έχουν αισθητά χαμηλότερες τιμές. Φαντάζομαι τι θα γίνουν όταν εδραιωθούν τα PS 4 Slim/NEO.

Για τους γκρινιαριδες (και γρουσουζιδες).

Με (μας) κούρασε αυτή η συνεχής αρνητική κριτική για ότι καινούργιο βγαίνει. Και σίγουρα δεν θέλουμε φωστηρες να μας πουν τί είναι το 4κ και τι είναι upscale. Πάρτε λοιπόν ένα υπέροχο 8bit nes και αφήστε μας να μιας πιάνουν "κοτσους"

• Like 4

http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/playstation/666524-%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B1-ps4-1tb-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-new-c-chassis/

Χαχαχα. Οι περισότεροι έτσι πουλάνε. Οσα τους λειπουν. Ευτυχώς που έχουν σχεδόν εξαφανηστεί τα κορόιδα πλέον.

Με (μας) κούρασε αυτή η συνεχής αρνητική κριτική για ότι καινούργιο βγαίνει. Και σίγουρα δεν θέλουμε φωστηρες να μας πουν τί είναι το 4κ και τι είναι upscale. Πάρτε λοιπόν ένα υπέροχο 8bit nes και αφήστε μας να μιας πιάνουν "κοτσους"

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν υπάρχει κανενας λόγος γκρίνιας.

Το μόνο ερώτημα είναι πότε θα το πάρουμε το Pro και αν έχει νόημα να κρατήσουμε το παλιό.

• Like 1

Όχι ότι η τιμή που το πουλάει είναι καλή αλλά δίνει 2ο χειριστήριο και η κονσόλα είναι 1tb. Το PS4 slim θα κοστίζει 300 ευρώ για την έκδοση των 500GB με ένα χειριστήριο. 

Ετσι οπως διαμορφωθηκε η κατασταση θα πεσουν οι τιμες στα μτχ και θα δουμε απο μεγαλες αλυσιδες ξεστοκαρισμα το παλιο φατ μοντελο κατω απο 300 ευρω.Ερχονται και οι γιορτες των χριστουγεννων πιστευω θα δουμε οικονομικα πακετακια ps4.

• Moderators

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, αλλά εγώ ποτέ δεν έκανα κριτική στο Neo χωρίς να δω τι θα προσφέρει (και όταν είδα δεν με άγγιξε, από τη στιγμή που τα 60 frames πήγαν περίπατο). Πρώτοι απ' όλους «γκρίνιαξαν» οι τωρινοί PS4 owners. Και όχι, ο πολύς κόσμος δεν ξέρει τι είναι το upscaled 4K. Αν ήξερε δεν θα το χρησιμοποιούσε σαν system seller η Sony. Εσύ μπορεί να ξέρεις και συνειδητά να κάνεις την επιλογή αγοράς της Pro κονσόλας, αλλα η μάζα δεν ξέρει γιατί θα την αγοράσει και τι να περιμένει από αυτήν και άρα θα πιαστούν «κότσοι».

Συμφωνώ μαζί σου. Δεν υπάρχει κανενας λόγος γκρίνιας.

Το μόνο ερώτημα είναι πότε θα το πάρουμε το Pro και αν έχει νόημα να κρατήσουμε το παλιό.

Υπάρχει κι άλλο ερώτημα, για εμάς που δεν είμαστε κάτοχοι του παλιού: Το παλιό με 200κάτι ευρώ ή το καινούριο με 400 ευρώ; Προσωπικά, με 1080p τηλεόραση δεν βρίσκω λόγο για το καινούριο, όταν θα υποστηρίζουν τα ίδια games (εκτός κι αν το πάρει πίσω κι αυτό η Sony).

Ερώτηση: Το remote play των Xperia με το PS4, δουλεύει μόνο με PS4 controller; Αν έχω άλλο gamepad συνδεδεμένο στο κινητό θα παίζει ή μπα;

Από περιέργεια, πως κατάφερες και είδες τί προσφέρει το ps4 Pro και αποφασισες ότι δεν είναι ικανοποιητικό; Έχεις καμιά 4k τηλεοράσεις στο μανίκι σου;

ΥΓ

Ευχαριστούμε πολύ για το μάθημα 4k και upscale. Με έπεισες, θα περιμένω καμία 5ετια να βγει κάτι που να ανταποκρινεται στα χαρακτηριστικά που θες. Και όσο το σκέφτομαι, αφού τα τωρινα δεν βγάζουν 60 fps, λέω να μείνω στην προηγούμενη γενιά ps3. Βέβαια, και εκείνα δεν βγάζουν αυτά πολύ υποσχέθηκαν για αυτό θα βγάλω τo nes και τέλος.

• Moderators

Βγάζεις συμπεράσματα από μόνος σου, αναφέροντας πράγματα που δεν ανέφερα ποτέ και άρα δεν έχει ουσία να επιχειρηματολογήσω, όταν μεροληπτείς ξεκάθαρα.

Για ακόμα μια -κουραστική- φορά, αυτά που γράφω, αναφέρονται σε εμένα, στις δικές μου προτιμήσεις, ανάγκες και γούστα. Δεν μιλάω εξ ονόματος κανενός άλλου και δεν λέω σε κανέναν τι να κάνει ή τι να του αρέσει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...