Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι - είδα όλο το meeting και αρκετό από το livecast μετά - έτσι είναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είδα πολύ support σε αυτό το θέμα - αν λάβεις υπόψη ότι δείξαν το shadow of mordor δύο φορές..

Αυτά που πρόσεξα σαν Pc hardwaρας είναι 2

1)UP TO 310 WATT power consumption ( το καλώδιο τροφοδοσίας είναι σαν Pc πλέον όχι το κλασσικό *8αρακι* Που λέμε - WTF!

2) 3.1 usb (καλοό)

3) Optical out

4) δεν έχει UHD BRD

Μα και το τωρινό ps4 έχει optical out, όπως και τα ps2, ps3.

Δημοσ.

Μα και το τωρινό ps4 έχει optical out, όπως και τα ps2, ps3.

Το ps4 SLIM δεν έχει - το οποίο θα είναι πλέον το "απλό" PS4 από εδώ και εμπρός όπως είπε ο ANDREW HOUSE

Δημοσ.

Ναι αυτό το ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω το όλο θέμα, υπήρχε και πριν απλά στο slim το έβγαλαν. Δεν νομίζω να μην το έβαζαν στο πιο δυνατό ps4.

Δημοσ.

Crxx7QTWcAEGd6Y.jpg:orig

Ναι αυτό το ξέρω αλλά δεν καταλαβαίνω το όλο θέμα, υπήρχε και πριν απλά στο slim το έβγαλαν. Δεν νομίζω να μην το έβαζαν στο πιο δυνατό ps4.

Ναι αλλά δεν βάλαν uhd BD-drive ενώ βάλαν στο πιο φθηνό xbox one S κατάλαβες?

Δημοσ.

Η κονσολα κακως βγηκε δυστηχως.1000φορες να ειχε βγει αυτη εξαρχης στα 600ευρω και να τελειωνε η υποθεση παρα ετσι οπως τα κανανε τωρα οι κυριοι.

Οποιοι ασχολουνται με ξενα site/forum καλο κουραγιο γιατι τις επομενες μερες/εβδομαδες εχει να πεσει πολυ κραξιμο και δεν εχουν αδικο.

Δυστηχως η ελευση αυτης της κονσολας και της αλλης του χρονου απο την αντιπαλη μερια,πιο πολυ κακο θα κανουν στον κοσμο παρα καλο.

• Like 1
Δημοσ.

οποτε εγω που ειμαι ενας φτωχος μεροκαματιαρης δεν θα μπορω πλεον να ακολουθησω την video game βιομηχανια επειδη θα χρειαζομαι και κανα 1000ευρω για μια μετρια 4K TV?.....δεν γινεται ετσι το αθλημα πλεον περνει αλλες διαστασεις για λεφταδες που στην πλειοψηφια του κοσμου ειναι λιγοι, το θεμα ειναι να πιασουν ολο το κοινο οχι ενα μερος...πιστευω θα πεσουν σε πωλησεις πλεον...ειδικα στην χωρα μας που ο κοσμακις πειναει εκει εξω...κονσολες με 400Ε και  tv 4κ θα ονειρευονται? τι να πω..ακριβο το αθλημα ενω ειχε ξεκινησει σαν κατι το προσιτο για τον καθενα, παλια τα παιδακια λεγαν τα καλαντα σε 2-3 γειτονιες για να τα παρουν, πλεον πρεπει να πουνε τα καλαντα σε 1000 γειτονιες και παλι δεν θα τους φτανουν..χαχαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Άρα φαντάζομαι για όσους δεν έχουν σκοπό να παίξουν άμεσα τα καινούργια παιχνίδια, δεν υπάρχει λόγος άμεσης αγοράς του pro.. (λογικά μετά τα Χριστούγεννα θα παίξει και καμιά καλύτερη προσφορά στα μαγαζιά).

Πάντως λίγο ύποπτο μου φαίνεται το όλο θέμα με το performance που υπόσχονται και τη σχετικά χαμηλή τιμή.. δηλαδή το hw αυτό που κοστολογούν τώρα στα 400€ φθήνηνε τόσο πολύ μέσα σε τρία χρόνια? (το 2013 που κυκλοφόρησε το 1ο μοντέλο το ίδιο hw πιστεύω θα κόστιζε 600+).

Ελπίζω να είναι ουσιαστική η βελτίωση που θα προσφέρει το νέο μοντέλο, αλλιώς σημαίνει είτε οτι έκαναν κακό σχεδιασμό από τη κυκλοφορία της κονσόλας το '13 είτε οτι είναι θέμα marketing με σκοπό ακόμα μεγαλύτερα κέρδη..

Δημοσ.

Ειναι αδυνατο(κυριολεκτικα)να μιλαμε για 4κ κονσολα το 2016 με 400ευρω υπολογιζοντας μεσα και το blu ray player.

Εδω καλα καλα σκουρα τα εβρισκε το αρχικο ps4 στα 1080p(και εξακολουθει να τα βρισκει).

Απλα η sony προσπαθει να κερδισει πωλησεις κυριως βγαζοντας το πιο νωρις απο τον ανταγωνιστη τους.

Δημοσ.

Γατσόπουλα, θέλατε native 4K με 4.2TFLOPS GPU ; Γελάνε και τα τσιμέντα, ολόκληρη Titan X με 11TFLOPS και δεν έχει 60άρια σε native 4K, οπότε πάρτε το upscaling από χαμηλότερη ανάλυση(Reconstruction) και πείτε και ευχαριστώ :P

Το θεμα δεν ειναι το 4κ αλλα το 1080π!!!εκει αν υπαρχουν διαφορες στα γραφικα θα υπαρχει θεμα πιστευω.

Ακόμη δύο νέα μοντέλα για τους πιο hardcore.

2yls8z8.jpg

Παντως περα απο την πλακα το συγκεκριμενο μοντελο που ειναι κοντα στο χιλιαρικο θα ηταν  true 4k gaming console με την τωρινη κατασταση παντα. :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι όσες αρνητικές αντιδράσεις και να υπάρξουν άλλες τόσες και παραπάνω πωλήσεις θα κάνει το PS 4 Pro. Μπου ρου μπου ρου και παράπονα λέγονται αλλά το χέρι στην τσέπη θα μπει και αυτό είναι που μετράει. Όταν δείξουν όπως με το Mass Effect Andromeda αλλά 3-4 πραγματάκια, πόσο μάλλον αν είναι από Sony exclusives θα ξεχαστεί όλη η γκρίνια. Βέβαια αυτό δεν είναι κακό, κανείς τρίτος δεν οριοθετεί τις αγορές μου και προτιμήσεις μου. Αυτό που με ενοχλεί και είναι υποκριτικό είναι όλοι αυτοί οι πολέμιοι της νέας μορφής που παίρνει το console gaming, ξαφνικά αλλάξουν και τρέξουν να πάρουν το Pro, αυτοί που μέχρι σήμερα λένε ότι οι Sony/MS χαλάνε τον κύκλο της κονσολίστικης φιλοσοφίας με τα Pro/Scorpio.

Εδώ θέλω να σας δω.

takitsanos νομίζω καταλαβαίνεις ότι το gaming από τα γεννοφάσκια του ήταν άθλημα για λίγους ή καλύτερα είδος πολυτελείας. Ανεξάρτητα από τον δυνατό ανταγωνισμό που υπάρχει και οι τίμες αλλάζουν βραχυπρόθεσμα το gaming πάντα αποτελούσε και αποτελεί δύσκολη απόφαση για πολίτες με οικονομική στενότητα. Επίσης, οι ανεπτυγμένες χώρες δεν είναι σαν την Ελλάδα όπου ο μέσος πολίτης μετράει και το ευρώ του. Παρόλα αυτά δεν είναι απαραίτητο ως gaming καταναλωτές να είμαστε πάντα στην πρωτή γραμμή της τεχνολογίας κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι καινούριο. 

• Like 3
Δημοσ.

πέρα του ότι είναι σαν καλοριφέρ μου ζητάς να πάω να πάρω και 4κ τηλεόραση που αμφιβάλλω αν θα χρησιμεύσει σε κάτι...Ακόμα κ τα παιχνίδια που παρουσίασε δεν ανέφερε καν αν θα είναι 4κ η αν απλά θα τρώνε τίποτα Σαν dsr της nvidia.

πέρα από τούτα,τα dev cycle βλέπω να τραβάνε 6 χρόνια με άλλα 2 σε αναβολές.αν κατάλαβα καλά όλα τα game Τώρα θα πρέπει να έχουν την βασική ps4 έκδοση, μια αναβαθμισμένη για τους κατόχους pro με βελτιωμένο 1080 κ ότι ήθελε προκύψει για 4κ.η κάνω λάθος;;

Γενικά πολύ φτωχό Κ σαν σκέψη Κ σαν υλοποίηση μου φάνηκε κ πολύ πρόχειρο το όλο concept.

• Like 1
Δημοσ.

οποτε εγω που ειμαι ενας φτωχος μεροκαματιαρης δεν θα μπορω πλεον να ακολουθησω την video game βιομηχανια επειδη θα χρειαζομαι και κανα 1000ευρω για μια μετρια 4K TV?.....δεν γινεται ετσι το αθλημα πλεον περνει αλλες διαστασεις για λεφταδες που στην πλειοψηφια του κοσμου ειναι λιγοι, το θεμα ειναι να πιασουν ολο το κοινο οχι ενα μερος...πιστευω θα πεσουν σε πωλησεις πλεον...ειδικα στην χωρα μας που ο κοσμακις πειναει εκει εξω...κονσολες με 400Ε και  tv 4κ θα ονειρευονται? τι να πω..ακριβο το αθλημα ενω ειχε ξεκινησει σαν κατι το προσιτο για τον καθενα, παλια τα παιδακια λεγαν τα καλαντα σε 2-3 γειτονιες για να τα παρουν, πλεον πρεπει να πουνε τα καλαντα σε 1000 γειτονιες και παλι δεν θα τους φτανουν..χαχαχαχα

του χρόνου οι 4κ tv θα έχουν πέσει ακόμα περισότερο. πριν 2 χρόνια ήθελες 1,000 ευρω για να πάρεις μια μέτρια 4κ philips.

επίσης πρακτικά στην ελλάδα οι μισθοί είναι στον πάτο για να ακολουθήσουμε το trend, αλλά **** η SONY για το ελλαδάκι με τους κακομοιρηδες. Σιγά τη μεγάλη πελατεία που έχει σε μια μικρή πληθυσμιακά χώρα όπως η ελλάδα.

πρακτικά τα video games δεν ήταν κάτι προσιτό. θυμάμαι εποχές game boy / snes. που ήθελες 11,000 δρχ. παραπάνω απο 30ευρώ. ή σα να λέμε 70 ευρώ η κασέτα με τα σημερινά δεδομένα. και που να βρεις μεταχείρα τότε.

BTW οι αγγελίες έχουν τιγκάρει απο PS4!!! κάθε δευτερη αγγελία πουλάνε ps4. χαχαχα.

ΜΙα χαρά θα πετύχει το PRO

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που με ενοχλεί και είναι υποκριτικό είναι όλοι αυτοί οι πολέμιοι της νέας μορφής που παίρνει το console gaming, ξαφνικά αλλάξουν και τρέξουν να πάρουν το Pro, αυτοί που μέχρι σήμερα λένε ότι οι Sony/MS χαλάνε τον κύκλο της κονσολίστικης φιλοσοφίας με τα Pro/Scorpio.

Εδώ θέλω να σας δω.

takitsanos νομίζω καταλαβαίνεις ότι το gaming από τα γεννοφάσκια του ήταν άθλημα για λίγους ή καλύτερα είδος πολυτελείας. Ανεξάρτητα από τον δυνατό ανταγωνισμό που υπάρχει και οι τίμες αλλάζουν βραχυπρόθεσμα το gaming πάντα αποτελούσε και αποτελεί δύσκολη απόφαση για πολίτες με οικονομική στενότητα. Επίσης, οι ανεπτυγμένες χώρες δεν είναι σαν την Ελλάδα όπου ο μέσος πολίτης μετράει και το ευρώ του. Παρόλα αυτά δεν είναι απαραίτητο ως gaming καταναλωτές να είμαστε πάντα στην πρωτή γραμμή της τεχνολογίας κάθε φορά που κυκλοφορεί κάτι καινούριο. 

Το gaming ειδος πολυτελειας?ε :wacko:  :wacko:

Οσο για τους πρωτους που αναφερεις ειναι οι της κωλοτουμπας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...