Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθυστερεί πολύ η MS ρε γμτ... :)

περιμένω να δω δηλώσεις titanomaxou μετα την παρουσίαση του Xbox !!!

(αν και θα έφαγε μια κρυάδα από το διάγραμμα της Nvidia.... :P )

Δημοσ.

Nvidia Is "Bitter" over AMD Hardware for PlayStation 4, AMD Exec Says

Nvidia's comments about Sony choosing archrival AMD in order to work on the PlayStation 4 are just a sign of bitterness, according to AMD's Director of ISV relations, Neal Robinson, who praised the hardware made by his company for Sony's next-generation home console.

Nvidia, the company responsible for the GPU in the PlayStation 3, made a statement last month saying that Sony didn't make it a decent offer, so it gave up on trying to sign a contract with the Japanese company.

AMD, on the other hand, is quite proud of the work it's done alongside Sony and attributed Nvidia's statements to bitterness.

Δημοσ.

^Ε λογικο.

Η nvidia για τον RSX του ps3 ελεγε οτι μπορει να κινησει την γη,φεγγαρι και γαλαξια. :P

Τωρα ειναι ρεαλιστες ξαφνικα.

Δημοσ.

Παιδιά μια θερμή παράκληση, όταν κανονίσετε για ξύλο σε καμια πλατεία οι ps4 fans vs ps4 haters στείλτε pm να έρθω με την κάμερα. B)

Τι, δεν τα μαθες; Έχει κανονιστεί meeting στην πλατεία Συντάγματος :lol: :lol:

^Ε λογικο.

Η nvidia για τον RSX του ps3 ελεγε οτι μπορει να κινησει την γη,φεγγαρι και γαλαξια. :P

Τωρα ειναι ρεαλιστες ξαφνικα.

Προσωπικά μου έχουν λείψει κάπως εκείνες οι παρουσιάσεις με τα CGI tech demos και το υπερβολικό hype. Είχαν μια άλλη αίγλη :P

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή η μανία να συγκρίνετε τις κονσόλες με τα PC...

To πενιχρό PS3 που δεν πιάνει μια μπροστά στα τούμπανα PC βγάζει αυτό:

Ελα μωρε τωρα και συ

τρολλαρεις να πουμε με τα ξεπερασμενα γραφικα του ΠΣ3

Οταν το βγαλουνε για pc τοτε να δεις πως θα φαινεται εκει περα !!!! Μερα με τη νυχτα θα ειναι 

• Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι παιζετε σε 22 ιντσες και οχι σε 50...επισης πολυ σημαντικο, καθιστοι σε καρεκλα και οχι ξαπλα στο καναπε... :-D

ξαπλα στον καναπε η αναλυση ειναι τουλαχιστον διπλασια... :devil:

Τι εμποδίζει κάποιον που παίζει σε PC να παίξει με το ασύρματο χειριστήριο του απο τον καναπέ?

Επίσης απο ποτέ ο μόνος τρόπος να παίξεις σε κονσόλα είναι ξάπλα?

Δημοσ.

Τίποτα δεν σε εμποδίζει. Εγώ έχω συνδέσει το  PC ταυτόχρονα με monitor και TV (1080p και τα δυο) και παιζω με Xbox ενσύρματο χειριστήριο που έχει σχεδον 3 μέτρα καλώδιο.

Δημοσ.

Τίποτα δεν σε εμποδίζει. Εγώ έχω συνδέσει το  PC ταυτόχρονα με monitor και TV (1080p και τα δυο) και παιζω με Xbox ενσύρματο χειριστήριο που έχει σχεδον 3 μέτρα καλώδιο.

Φίλε μια ερώτηση, αυτό πως γίνεται? Συνδέεις για παράδειγμα το PC με DVI στο monitor και με hdmi στην TV?

Δημοσ.

Φίλε μια ερώτηση, αυτό πως γίνεται? Συνδέεις για παράδειγμα το PC με DVI στο monitor και με hdmi στην TV?

ναι. και εσυ πρεπει μετα να πας στο control panel της NVIDIA να ρυθμισεις dual output (mirror). αρκει βεβαια να το βαλεις σε αναλυση που υποστηριζεται ταυτοχρονα και απο την TV + απο το monitor.

Δημοσ.

ναι. και εσυ πρεπει μετα να πας στο control panel της NVIDIA να ρυθμισεις dual output (mirror). αρκει βεβαια να το βαλεις σε αναλυση που υποστηριζεται ταυτοχρονα και απο την TV + απο το monitor.

οκ mtzs ευχαριστώ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...