Darthvader Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Προπονούμαστε για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ανακοινωθεί το XBOX 720 !!! Εκεί να δεις τι έχει να γίνει !!!
Darthvader Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καθυστερεί πολύ η MS ρε γμτ... περιμένω να δω δηλώσεις titanomaxou μετα την παρουσίαση του Xbox !!! (αν και θα έφαγε μια κρυάδα από το διάγραμμα της Nvidia.... )
JohnVani18 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Nvidia Is "Bitter" over AMD Hardware for PlayStation 4, AMD Exec Says Nvidia's comments about Sony choosing archrival AMD in order to work on the PlayStation 4 are just a sign of bitterness, according to AMD's Director of ISV relations, Neal Robinson, who praised the hardware made by his company for Sony's next-generation home console. Nvidia, the company responsible for the GPU in the PlayStation 3, made a statement last month saying that Sony didn't make it a decent offer, so it gave up on trying to sign a contract with the Japanese company. AMD, on the other hand, is quite proud of the work it's done alongside Sony and attributed Nvidia's statements to bitterness.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 ^Ε λογικο. Η nvidia για τον RSX του ps3 ελεγε οτι μπορει να κινησει την γη,φεγγαρι και γαλαξια. Τωρα ειναι ρεαλιστες ξαφνικα.
f1vettel Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Eγω εχω να πω οτι η Sony δεν εβαλε nVidia στο Hardware του PS4 και η nV κανει σαν τις ζηλιαρες γυναικες στα σηριαλ
Bourdoulas Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αυτή η μανία να συγκρίνετε τις κονσόλες με τα PC... To πενιχρό PS3 που δεν πιάνει μια μπροστά στα τούμπανα PC βγάζει αυτό: 1
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Παιδιά μια θερμή παράκληση, όταν κανονίσετε για ξύλο σε καμια πλατεία οι ps4 fans vs ps4 haters στείλτε pm να έρθω με την κάμερα. Τι, δεν τα μαθες; Έχει κανονιστεί meeting στην πλατεία Συντάγματος :lol: ^Ε λογικο. Η nvidia για τον RSX του ps3 ελεγε οτι μπορει να κινησει την γη,φεγγαρι και γαλαξια. Τωρα ειναι ρεαλιστες ξαφνικα. Προσωπικά μου έχουν λείψει κάπως εκείνες οι παρουσιάσεις με τα CGI tech demos και το υπερβολικό hype. Είχαν μια άλλη αίγλη 2
mtzs Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αυτή η μανία να συγκρίνετε τις κονσόλες με τα PC... To πενιχρό PS3 που δεν πιάνει μια μπροστά στα τούμπανα PC βγάζει αυτό: Ελα μωρε τωρα και συ τρολλαρεις να πουμε με τα ξεπερασμενα γραφικα του ΠΣ3 Οταν το βγαλουνε για pc τοτε να δεις πως θα φαινεται εκει περα !!!! Μερα με τη νυχτα θα ειναι 1
NickTG Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 το θεμα ειναι οτι παιζετε σε 22 ιντσες και οχι σε 50...επισης πολυ σημαντικο, καθιστοι σε καρεκλα και οχι ξαπλα στο καναπε... ξαπλα στον καναπε η αναλυση ειναι τουλαχιστον διπλασια... Τι εμποδίζει κάποιον που παίζει σε PC να παίξει με το ασύρματο χειριστήριο του απο τον καναπέ? Επίσης απο ποτέ ο μόνος τρόπος να παίξεις σε κονσόλα είναι ξάπλα?
Darthvader Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τίποτα δεν σε εμποδίζει. Εγώ έχω συνδέσει το PC ταυτόχρονα με monitor και TV (1080p και τα δυο) και παιζω με Xbox ενσύρματο χειριστήριο που έχει σχεδον 3 μέτρα καλώδιο.
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Τίποτα δεν σε εμποδίζει. Εγώ έχω συνδέσει το PC ταυτόχρονα με monitor και TV (1080p και τα δυο) και παιζω με Xbox ενσύρματο χειριστήριο που έχει σχεδον 3 μέτρα καλώδιο. Φίλε μια ερώτηση, αυτό πως γίνεται? Συνδέεις για παράδειγμα το PC με DVI στο monitor και με hdmi στην TV?
mtzs Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Φίλε μια ερώτηση, αυτό πως γίνεται? Συνδέεις για παράδειγμα το PC με DVI στο monitor και με hdmi στην TV? ναι. και εσυ πρεπει μετα να πας στο control panel της NVIDIA να ρυθμισεις dual output (mirror). αρκει βεβαια να το βαλεις σε αναλυση που υποστηριζεται ταυτοχρονα και απο την TV + απο το monitor.
naruto14 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 ναι. και εσυ πρεπει μετα να πας στο control panel της NVIDIA να ρυθμισεις dual output (mirror). αρκει βεβαια να το βαλεις σε αναλυση που υποστηριζεται ταυτοχρονα και απο την TV + απο το monitor. οκ mtzs ευχαριστώ!
Bourdoulas Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δεν χρειάζεται να μεταβείς καν στο control panel. Πατάς WinKey + P. Τέλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις