Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 30 Νοεμβρίου τελικά το GR2, μια μέρα πριν το Ιαπωνικό release! Πολύ όμορφα, το περίμενα για 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Το πρώτο το λατρεψα.Θα το λιωσω και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Νεο turn based Jrpg παιχνιδι(παραδοξως δεν ειναι playstation exclusive) http://www.metacritic.com/game/playstation-4/i-am-setsuna?ref=hp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 11Οκτωβριου το Rise of the tomb raider στο ps4 με ολα τα καλουδια(dlc)δωρο και δωρεαν art book με καθε pre order http://www.ign.com/articles/2016/07/19/rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-edition-ps4-release-date-announced Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Και επιτέλους Temporal ΑΑ αν κρίνω από το βίντεο που έχουν στο IGN. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ελπίζω να έρθει και στο PC/X1 με το update στις 11 Οκτώβρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 τωρα εχω 2tb σκληρο στο ps4 θελω να το χρησιμοποιησω και στο neo οταν βγει με το καλο δεν θα εχω καποιο θεμα σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 τωρα εχω 2tb σκληρο στο ps4 θελω να το χρησιμοποιησω και στο neo οταν βγει με το καλο δεν θα εχω καποιο θεμα σωστα? Η λογικη λεει οχι. 11Οκτωβριου το Rise of the tomb raider στο ps4 με ολα τα καλουδια(dlc)δωρο και δωρεαν art book με καθε pre order http://www.ign.com/articles/2016/07/19/rise-of-the-tomb-raider-20-year-celebration-edition-ps4-release-date-announced Φαινεται να εχει πολυ πραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Η λογικη λεει οχι. Φαινεται να εχει πολυ πραγμα. Πολύ πράμα; Όλο in-game μπούρδες δίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αν σκεφτουμε οτι ολα τα παραπανω ειναι στην ιδια τιμη με αυτη που κοστιζε οταν πρωτοβγηκε στο Xbox ειναι πολυ καλο. Κραταω μια επιφυλαξη μην κανουν παλι την ιδια λαμογια τα καταστηματα εδω που εγινε και με το Dark Souls 3 που το δωρεαν Steelbook για τα preorder το χρεωνανε ξεχωριστα σε αλλη εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 τωρα εχω 2tb σκληρο στο ps4 θελω να το χρησιμοποιησω και στο neo οταν βγει με το καλο δεν θα εχω καποιο θεμα σωστα? Το ίδιο λειτουργικό θα είναι, λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα. Σίγουρα θα έχουν κάποιο τρόπο να κάνεις transfer τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Βγηκε Neverwinter επιτελους, μετα απο 1 χρονο στο pc ξεκιναω και εδω, οποιος θα παιξει η παιζει add me Najinblue3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Φαίνεται απίστευτο το Gravity Rush 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Dead Rising Original στα ps4-Xone Και Pc. http://next-gen.gr/dead-rising-ps4-xbox-one-pc/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Είναι η ιδέα μου ή το SOMA ξεκίνησε στα 5,5€ με το totally digital sale και το πήγανε στα 7.99€; Το έψηνα τόσες μέρες και σήμερα που πήγα να το πάρω είδα την αύξηση. Παίζει να derpάρω τόσο πολύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Είναι η ιδέα μου ή το SOMA ξεκίνησε στα 5,5€ με το totally digital sale και το πήγανε στα 7.99€; Το έψηνα τόσες μέρες και σήμερα που πήγα να το πάρω είδα την αύξηση. Παίζει να derpάρω τόσο πολύ; Δυστυχως ειναι αληθεια αυτο που λες,και δεν μπορω να καταλαβω για πιο λογο αυξηθηκε η τιμη για τον συγκεκριμενο μονο τιτλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις