fouskos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 θα τον κανει φορματ η κονσολα συμφωνα με το λειτουργικο της. εσυ απλα κουμπωνεις δισκο και βαζεις σε usb fat32 το firmware με τους εξης φακελους PS4/UPDATE/PS4UPDAT.PUP Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 9 euro και τα δυο battlefield sto PSN, τρέχτε!!! https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/battlefield-bundle/cid=EP0006-NPEJ00420_00-BATTLEFIELDBUNDL Τhanks.. Έχουν καθόλου single player campaign είναι είναι κυρίως multi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 single κανονικά και με το νόμο, και εγώ γιαυτό τα πήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω σε περίπτωση αγοράς μεταχ. Ps4, ο αγοραστής παντρεύεται και το account του προηγούμενου χρήστη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Να ρωτήσω σε περίπτωση αγοράς μεταχ. Ps4, ο αγοραστής παντρεύεται και το account του προηγούμενου χρήστη? Φαντασου οτι εχεις pc με steam account, και πουλας το pc. Ακριβως το ιδιο είναι.Απλα δεν ξερω ποια διαδικασια ακολουθειται για να αφαιρεθει ο λογαριασμος απο την κονσολα!Τον κανεις απλα delete ή θέλει επαναφορά το συστημα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Φαντασου οτι εχεις pc με steam account, και πουλας το pc. Ακριβως το ιδιο είναι.Απλα δεν ξερω ποια διαδικασια ακολουθειται για να αφαιρεθει ο λογαριασμος απο την κονσολα!Τον κανεις απλα delete ή θέλει επαναφορά το συστημα; Δεν έχω stream... Η λογική λέει ότι το account μεταφέρετε. Απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι ισχύει το ίδιο και για το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Αν ο προηγούμενος κάτοχος δεν τον αφαιρέσει απο την κονσόλα, μεταφέρεται. Αν τον αφαιρέσει, (προφανώς) δε μεταφέρεται. Εσύ θέλεις να μεταφερθεί ή όχι; Αυτός θέλει να έχει τον λογαριασμό του στο μέλλον ή όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Το οτι μεταφερεται είναι δεδομένο. Με πρόλαβε ^ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Μάλλον ο φίλος θέλει να βγάλει ένα psn account από την κονσόλα και να βάλει ένα δικό του. Ή τουλάχιστον θα το κάνει αφού πάρει το ps4 (μεταχειρισμένο). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VaggD Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Δεν ξέρω τι θα θέλει να κάνει. Εγώ θέλω να φτιάξω ένα καινούργιο λογαριασμό και να μην έχει η συσκευή μου καμία σχέση με τον προηγούμενο κάτοχο ή κάποιου ίδους περιορισμό. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ωραία, με το που το πάρεις, επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και είσαι κομπλέ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotir@kos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 γνωριζει κανεις εαν το beyond two souls heavy rain colection για ps4 εχει ελληνικους υποτιτλους? γιατι ξερω σιγουρα για το beyond σε ps3 ειχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 γνωριζει κανεις εαν το beyond two souls heavy rain colection για ps4 εχει ελληνικους υποτιτλους? γιατι ξερω σιγουρα για το beyond σε ps3 ειχε Ναι αλλά πρέπει να είναι αγορασμένο από Ελλάδα το game.. αν το πάρεις απ' έξω δηλαδή το πιθανότερο να μην έχει. edit: Μόνο το Beyond Two Souls έχει ελληνικούς υπότιτλους στο ps4.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker80 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Σκέφτομαι να πάρω το the crew wild run edition. Αξίζει? Ειχα νοικιάσει το κανονικό για 1 μερα τότε που βγήκε. Μου άρεσε γιατί μου θύμισε λίγο το Forza horizon, αλλά όχι στα γραφικά του. Τώρα λένε ότι έχουν φτιάξει λίγο τα γραφικά με ένα update που έγινε πέρυσι. Αξίζει η αγορά του? Είναι κ always online λέτε να κλείσουν τους server τους και να μην μπορώ να παίξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις