Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 To Βattlefield 4 θα είναι σε 720p@60fps σε PS4/720, το είπε εκπρόσωπος της DICE. Ψάξτο, έχει ξαναμπεί κιόλας link πιο πίσω. Το UE4 demo δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ούτε σε PC, και ακόμα περισσότερο με απαγοήτευσε το αντίστοιχο του PS4.
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Καμια δεν πηγε σε 60 παρ'ολο που οι προηγουμενες τους ηταν παντα πανω κατω στα 30fps.Διαφωνουμε στεγνα σε αυτο καθως υπαρχουν απειρα high profile παιχνιδια εκεινης της εποχης που προσπαθουσαν να δωσουν 60 frames gameplay. Προσπαθουσαν να βρουν την χρυση τομη μεταξυ ποιοτητας και ρευστοτητας. Αυτη η γενια ομως σχεδον καταργησε τα 60 frames, μην πω οτι καταργησε και τα 30 στο ονομα καλυτερων γραφικων που εμφανεστατα δεν μπορουν να αποδωσουν αυτες οι κονσολες. Τρωνε μπουκιες που απλα δεν μπορουν να μασησουν αντι να το παρουν σιγα σιγα και σε αυτο φταινε τοσο οι developers οσο και οι gamers. Τα 30 καρε δεν θα επρεπε να ειναι ο στοχος. Τα 60 θα πρεπει να ειναι ο στοχος και να χτισουν μετα αναλογα πανω σε αυτο. Μη χεσω δηλαδη, τα Timesplitters που παντα ειχαν τα 60 στοχο εχασαν γι αυτο το λογο? Οχι, γι αυτο και ειναι τα καλυτερα console FPS της προηγουμενης γενιας σε συνδιασμο με ολα τα αλλα που προσεφεραν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Aυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι οι διαφορές δεν είναι τεράστιες όπως κάποτε.Μα λεμε το εξης απλο. Οτι πρεπει να συγκρινεις αυτο http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2007/050/929232_20070220_screen002.jpg Με αυτο. http://2e.zol-img.com.cn/product/107_940x705/494/cebg5IN2IMZ5M.jpg Aν δεν ειναι αυτο τεραστια διαφορα τι να πω. Καλως ή κακως στις Ε3 2005-06 τα καθε Genji(1η φωτο) τα επισκιασαν τα ψευτικα βιντεο της sony. Τωρα σου εβγαλαν στην φορα real time gameplay και εστιασαν σε αυτο.Tωρα δλδ βλεπουμε το genji του 2005(βλεπε killzone,driveclub κτλ) και εστιαζουμε εκει,οχι σε μουφα CG.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το θεμα βρε tilemax είναι ότι μου συγκρίνεις το max των δυνατοτήτων του ps3 ( το GT5 νομίζω ότι τρέχει και σε χαμηλότερη αναλυση από το GT HD) με ενα παιχνίδι που τρέχει σε devkit . Το GT5 είναι το max του PS3; Ο κώδικας του είναι playable απο το 2006, μόλις είχε βγεί το PS3 δηλαδή.
Razor333 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το θέμα είναι ποια χρονιά μπορεσε ενας pc user να παιξει max το crysis.... Μεχρι μια λογικη αναλυση (σιγουρα πανω απο 720p που εχεις κολησει απο το 2006) ας πουμε 1440x900 (που ειχαν τοτε τα περισσοτερα pc monitors) μπορουσες να το παιξεις με μια 8800GT στο high που ητανε απλα ανωτερο απο οτιδηποτε εχεις και εχω παιξει στο ps3 (γιατι τυχαινει να το εχω), ουτε το uncharted 3, ουτε το gow3, ουτε το killzone 3 ειχαν καλυτερα γραφικα και τα εχω παιξει-τερματισει ολα. Παντα απο ενα σημειο και μετα πρεπει να σκασεις τρελα λεφτα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζεις με σαφως καλυτερα γραφικα εδω και χρονια με μια mainstream καρτα γραφικων.
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 To Βattlefield 4 θα είναι σε 720p@60fps σε PS4/720, το είπε εκπρόσωπος της DICE. Ψάξτο, έχει ξαναμπεί κιόλας link πιο πίσω. Το UE4 demo δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ούτε σε PC, και ακόμα περισσότερο με απαγοήτευσε το αντίστοιχο του PS4. Και όμως και εδώ είσαι λάθος. κανένας εκπρόσωπος δεν μίλησε. Φήμες είναι όλα αυτά. Μάλιστα βγήκαν πριν καν ανακοινωθεί το bf4. http://wccftech.com/battlefield-4-sticks-720p60-fps-nextgen-consoles-frostbite-25-game-details-leaked-arriving-november-2013/
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Διαφωνουμε στεγνα σε αυτο καθως υπαρχουν απειρα high profile παιχνιδια εκεινης της εποχης που προσπαθουσαν να δωσουν 60 frames gameplay. Προσπαθουσαν να βρουν την χρυση τομη μεταξυ ποιοτητας και ρευστοτητας. Αυτη η γενια ομως σχεδον καταργησε τα 60 frames,Καθε φορα γραφω οτι η προηγουμενη γενια ειχε περισσοτερα 60 fps απο την τωρινη.Μαλλον μονος μου τα γραφω μονος μου τα διαβαζω. Αυτο δεν σημαινει οτι εστιασαν στα 60fps στο ps2.Ισα ισα παλι 30 fps ειχαμε κατα κυριο λογο. Kαι μονο που απο τα περισσοτερα παιχνιδια σε 60 fps πηγαμε σε λιγοτερα στο ps3,αποδυκνειει αυτο που λεω. Οτι στις κονσολες δεν ειναι upgrade τα frames.Ποτε δεν ηταν.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μα λεμε το εξης απλο. Οτι πρεπει να συγκρινεις αυτο http://image.gamespotcdn.net/gamespot/images/2007/050/929232_20070220_screen002.jpg Με αυτο. http://2e.zol-img.com.cn/product/107_940x705/494/cebg5IN2IMZ5M.jpg Aν δεν ειναι αυτο τεραστια διαφορα τι να πω. Καλως ή κακως στις Ε3 2005-06 τα καθε Genji(1η φωτο) τα επισκιασαν τα ψευτικα βιντεο της sony. Τωρα σου εβγαλαν στην φορα real time gameplay και εστιασαν σε αυτο.Tωρα δλδ βλεπουμε το genji του 2005(βλεπε killzone,driveclub κτλ) και εστιαζουμε εκει,οχι σε μουφα CG. Είναι λάθος να συγκρίνεις δύο φωτό όπου η μία είναι focused σε distant scenery με extra effects κτλ, και μια όπου έχουμε gameplay απο κοντά. Το ίδιο ισχύει και για την εικόνα του Resistance που έβαλες πιο πίσω, που είναι κάπως παραπλανητική γιατί το game είναι πολύ πιο όμορφο απο αυτό. Το πιο σωστό θα ήταν να έβαζες screenshots KZ4 vs. Resistance απο first-person το καθένα. Ακόμα και έτσι η διαφορά δεν είναι τρομακτική. Όσο για το Genji, εσύ πιστεύεις οτι δεν θα υπάρχουν launch games του PS4 που θα δείχνουν χειρότερα του Killzone; 'Η το ίδιο το KZ4 δεν θα έχει low-poly σημεία όσο προχωράς το παιχνίδι; Γιατί εγώ άνετα μπορώ να σου βάλω εντυπωσιακά shots απο launch PS3 games όπως: H ακόμα και απο το ίδιο το Resistance:
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Αυτο δεν σημαινει οτι εστιασαν στα 60fps στο ps2.Ισα ισα παλι 30 fps ειχαμε κατα κυριο λογο.Μα αυτο θελω να σου τονησω, οτι δεν ειχε τυχαια περισσοτερα παιχνιδια στα 60 καρε. Το ειχαν στοχο αυτο το πραγμα. Δεν εκαναν περικοπες στα καρε για καλυτερα γραφικα γιατι βρισκομασταν σε μια εποχη ακομα που το playability ηταν εκει ψηλα στη λιστα "to do and do good". Δυσκολα θα επεφτε ενα παιχνιδι στα 30 αν δεν υπηρχε σοβαρος λογος να το κανουν και ειδικα στα action/racing παιχνιδια τα 60 καρε ηταν απαραβατος νομος για τους περισσοτερους. Οποτε ναι PDS πραγματι το ειχαν στοχο, πραγματι εψαχναν να βρουν τροπους να κρατησουν πρωτα τα 60 καρε και να κοψουν απο αλλου. Σε αυτη τη γενια ποιους νομους και ποια 60 καρε? Χεσε μεσα. Τιποτα δεν εμεινε ορθιο στο ονομα των γραφικων και της δηθεν "κινηματογραφικοτητας". Μονο η nintendo κραταει σταθερα αυτες τις αξιες ακομα και σημερα. 1
naruto14 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μα αυτο θελω να σου τονησω, οτι δεν ειχε τυχαια περισσοτερα παιχνιδια στα 60 καρε. Το ειχαν στοχο αυτο το πραγμα. Δεν εκαναν περικοπες στα καρε για καλυτερα γραφικα γιατι βρισκομασταν σε μια εποχη ακομα που το playability ηταν εκει ψηλα στη λιστα "to do and do good". Δυσκολα θα επεφτε ενα παιχνιδι στα 30 αν δεν υπηρχε σοβαρος λογος να το κανουν και ειδικα στα action/racing παιχνιδια τα 60 καρε ηταν απαραβατος νομος για τους περισσοτερους. Οποτε ναι PDS πραγματι το ειχαν στοχο, πραγματι εψαχναν να βρουν τροπους να κρατησουν πρωτα τα 60 καρε και να κοψουν απο αλλου. Σε αυτη τη γενια ποιους νομους και ποια 60 καρε? Χεσε μεσα. Τιποτα δεν εμεινε ορθιο στο ονομα των γραφικων και της δηθεν "κινηματογραφικοτητας". Μονο η nintendo κραταει σταθερα αυτες τις αξιες ακομα και σημερα. Εγώ αν δω ότι επαναλαμβάνεται η ίδια κατάσταση με παιχνίδια που να τρέχουν με λιγότερα από 30 fps για να φαίνονται ομορφότερα, να είσαι σίγουρος πως θα είμαι ο πρώτος που θα κράζω αυτήν την κίνηση. 30 fps locked δέχομαι, όταν πάει παρακάτω όμως είναι unplayable και unacceptable.
Darthvader Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Μεχρι μια λογικη αναλυση (σιγουρα πανω απο 720p που εχεις κολησει απο το 2006) ας πουμε 1440x900 (που ειχαν τοτε τα περισσοτερα pc monitors) μπορουσες να το παιξεις με μια 8800GT στο high που ητανε απλα ανωτερο απο οτιδηποτε εχεις και εχω παιξει στο ps3 (γιατι τυχαινει να το εχω), ουτε το uncharted 3, ουτε το gow3, ουτε το killzone 3 ειχαν καλυτερα γραφικα και τα εχω παιξει-τερματισει ολα. Παντα απο ενα σημειο και μετα πρεπει να σκασεις τρελα λεφτα, αυτο δεν σημαινει οτι δεν παιζεις με σαφως καλυτερα γραφικα εδω και χρονια με μια mainstream καρτα γραφικων. Το είπα γιατί σε core2duo 8400 με 4gb ddr2 και ati 4870 σε 1080p δίχως ΑΑ μεχρι medium εφτασα και με πολλά framedrops.
Tilemaxx Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το GT5 ξέρω πως είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Απλά μια φορά σε ένα φίλο μου το βάλαμε να μου το δείξει και έπαθα πλάκα με τα γραφικά. Απλά αυτό που είπες πως του Drive Club είναι χειρότερα δεν ισχύει. Είναι ελαφρώς καλύτερα ή αν το θες και παρόμοια, αλλά χειρότερα σε καμία περίπτωση. Εκεί κόλλησα εγώ. Σύμφωνα με αυτά που βλέπω απο το trailer του Drive Club, το GT5 μου αρέσει περισσότερο. Τώρα όταν δούμε πραγματικό realtime gameplay θα έχουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα. 1
Darthvader Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το GT5 είναι το max του PS3; Ο κώδικας του είναι playable απο το 2006, μόλις είχε βγεί το PS3 δηλαδή. Στο θέμα του κώδικα ίσως να έχεις δίκιο. Αυτό θα το δούμε αν βγει το GT6 στο ps3.. Το θεμα είναι ότι από α) ps1 vs pc (320*240 vs 1024*768) β) ps2 vs pc (640*512 vs 1600*1200) γ) ps3 vs pc (1280*720 vs 1920*1200 ) δ) ps4 vs pc (1920*1080 vs 1920*1200 + ...λίγοι έχουν μονιτορ με μεγαλύτερη αναλυση) To PS4 θα έχει τη μικρότερη διαφορά..... Στις εποχες του ps1 και ps2 οι hi end pc users δεν καταδέχονταν να ασχοληθουν με κονσόλες...(στο τεχνικό τομέα) 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Το είπα γιατί σε core2duo 8400 με 4gb ddr2 και ati 4870 σε 1080p δίχως ΑΑ μεχρι medium εφτασα και με πολλά framedrops.Με αυτο το συστημα αν βαλεις ιδια settings και αναλυσεις που τρεχουν και οι κονσολες τα αποτελεσματα που θα παρεις θα ειναι πολυ καλυτερα. Τα 1080p ακομα και για τις νεες κονσολες θα ειναι γολγοθας οσο προχωραμε.
Darthvader Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Δημοσ. 1 Απριλίου 2013 Με αυτο το συστημα αν βαλεις ιδια settings και αναλυσεις που τρεχουν και οι κονσολες τα αποτελεσματα που θα παρεις θα ειναι πολυ καλυτερα. Τα 1080p ακομα και για τις νεες κονσολες θα ειναι γολγοθας οσο προχωραμε. Ηθελα να πω ότι ακόμα και με αυτα τα specs το παιχνίδι δεν ήταν playable ( max) . Δηλαδή αλλες ήταν οι εικόνες στα περιοδικά ,αλλο crysis έπαιζα εγω στο pc μου...Το θεμα είναι οτι για να επαιζες το crysis σε max επρεπε να περιμένεις να περάσουν κανα 4αρι χρόνια ή να σκάσεις κανα 3χιλιαρο. (μετα από 1 χρονο βεβαια γιατί day one δεν επαιζε max 60fps με καμια cpu +gpu...) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις