Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που το είδες το ανώτερο? Συγκρίνεις μια καθαρή-φωτεινή φωτογραφία με μια θολή-σκοτεινή. Και πάλι το 2ο δείχνει πολύ πιο όμορφο.

Δημοσ.

Μα και δύο trailer να βάλεις δίπλα-δίπλα θα δείς οτι τα interior views του ενός είναι πολύ ανώτερα του άλλου. Ακόμα και το GT HD να συγκρίνεις, που είναι game του 2006 πάλι ανώτερο είναι.

Βάζω και μια πιο καθαρή:

sony-ps4-drive-club-058-630x354.jpg

gran_turismo_5_prologue_165.jpg

Δημοσ.

tilemaxx?

http://media.giantbomb.com/uploads/0/2226/1643206-cape_ring_periphery_super.jpg

περα απο την πλακα ενταξει εβαλες και εσυ το GT5 που τα γραφικα του ωρες ωρες ειναι πραγματικα.

Υπαρχει καλυτερο απο το πραγματικο? :P

Ποσο καλυτερα να γινουν τα γραφικα απο αυτο

http://www.tothegame.com/res/game/4404/feature/2008-01-29/screen7_large.jpg

Θα ειναι,αλλα οχι μεγαλες διαφορες.

Στο GT6 θα δουμε οταν βγει στο Ps4(αν δεν βγει στο 3)

Eιναι καλυτερα του driveclub παντως και δεν στοχευουν στον φωτορεαλισμο.

Δημοσ.

@naruto

Και μόνο που περιορίζονται (και κυνηγάνε) 30fps κάτι σημαίνει αυτό.

Mακάρι να πέσω έξω, μακάρι. Δεν το καταδικάζω, απλά εκφράζω την άποψή μου.

Έλα ρε, σ' εμένα μιλάς, τι μασάς. :P

@Tilemaxx

Συγκρίνεις ιαπωνικό studio με τελειομανή άτομα με αγγλικό που θα έκλεινε.

Δεν στέκει. :P

@PDS

Δές το Project CARS/Assetto Corsa για το πόσο καλύτερα μπορούν να γίνουν. ;)

Δημοσ.

To εχω δει,αλλα και παλι οχι πολυ καλυτερα.

ενα gifακι απο το driveclub

http://i.minus.com/izZWw9j6v7tvJ.gif

Δημοσ.

Μα και δύο trailer να βάλεις δίπλα-δίπλα θα δείς οτι τα interior views του ενός είναι πολύ ανώτερα του άλλου. Ακόμα και το GT HD να συγκρίνεις, που είναι game του 2006 πάλι ανώτερο είναι.

Το θεμα βρε tilemax είναι ότι μου συγκρίνεις το max των δυνατοτήτων του ps3 ( το GT5 νομίζω ότι τρέχει και σε χαμηλότερη αναλυση από το GT HD) με ενα παιχνίδι που τρέχει σε devkit .

Δημοσ.

Βάζω και μια πιο καθαρή:

sony-ps4-drive-club-058-630x354.jpg

gran_turismo_5_prologue_165.jpg

Δηλαδή θες να μου πεις πως αυτό:

Είναι χειρότερο από αυτό?:

@naruto

Και μόνο που περιορίζονται (και κυνηγάνε) 30fps κάτι σημαίνει αυτό.

Mακάρι να πέσω έξω, μακάρι. Δεν το καταδικάζω, απλά εκφράζω την άποψή μου.

Έλα ρε, σ' εμένα μιλάς, τι μασάς. :P

@Tilemaxx

Συγκρίνεις ιαπωνικό studio με τελειομανή άτομα με αγγλικό που θα έκλεινε.

Δεν στέκει. :P

@PDS

Μα ρε συ JohnVani το μόνο που μάθαμε σχετικά με αναλύσεις και fps είναι για το Killzone Shadow Fall το οποίο θα τρέχει με σταθερό 30 fps. Ούτε 1 fps λιγότερο. Δεν ξέρουμε για κανένα άλλο παιχνίδι και το έχετε δέσει κόμπο πως όλα τα παιχνίδια του PS4 θα είναι έτσι.

Δημοσ.

και εγω νομιζω οτι η διαφορα ps3 με ps4 θα ειναι μικροτερη στα γραφικα απο οτι στις προηγουμενες γενιες. οντως το ps4 και εμενα μου ακουγεται ως ενα ps3+ . . αυτο δεν σημαινει οτι καποιος που παιζει παιχνιδια στο ps3 μπορει να προτιμησει τα pc ως εναλλακτικη...το pc ειναι για fps, strategy και rpg.  sports,racing,action,platform,jrpg, local multiplayer στις κονσολες...

δλδ καλυπτουν διαφορετικες γκαμες παιχνιδιων...

για αυτο ειμαστε bigamers...

Δημοσ.

Μπα, κατώτερο.

Εγώ με σύστημα του '08 και τρέχω καλύτερα τα παιχνίδια απο το PS4.

Στην αρχη νομιζα trollαρεις και γι αυτο εκανα like για να ενισχυσω την trollια...

Μετα καταλαβα οτι δεν trollαρες και το εννουσες...και αναρωτιεμαι...ειναι δυνατον? Κι ομως απ οτι φαινεται πιστευεις...

fail

Δημοσ.

:P

Ποσο καλυτερα να γινουν τα γραφικα απο αυτο

http://www.tothegame.com/res/game/4404/feature/2008-01-29/screen7_large.jpg

Θα ειναι,αλλα οχι μεγαλες διαφορες.

Αυτή είναι φωτό από το GT5 , δεν έχει σχέση με in game γραφικά.

To GT6(;) στο PS4 θα έχει τόση διαφορά όσο είχε το GT5 με το GT4...

Δημοσ.

Ωραία, ας δεχθούμε λοιπόν οτι όντως το GT5P/GT5 παίζει στο είδος μόνο του μπάλα ακόμα, με μια μηχανή γραφικών του 2006. Aυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι οι διαφορές δεν είναι τεράστιες όπως κάποτε.

Π.χ, στο PS2 παίζαμε με 640x480, και στο PS3 περάσαμε σε 720p. Ε, τώρα ακούμε απο επίσημα χείλη οτι τα πολλά απο τα παιχνίδια του PS4 θα είναι ΞΑΝΑ 720p, με σταθερότερο ίσως framerate. Επίσης το PS4 είναι το πρώτο PS που θα έχει ίδιο σύστημα optical media με τον προκάτοχο του. Όχι οτι τώρα με το BD 2.0 (100+ giga σε DL δισκάκια) θα έχει πρόβλημα, αλλά απλά μια παρατήρηση.

Δημοσ.

Στην αρχη νομιζα trollαρεις και γι αυτο εκανα like για να ενισχυσω την trollια...

Μετα καταλαβα οτι δεν trollαρες και το εννουσες...και αναρωτιεμαι...ειναι δυνατον? Κι ομως απ οτι φαινεται πιστευεις...

fail

Και πάλι, το οτι στοχεύουν 30αρι κάτι σημαίνει.

υγ : οι απόψεις διίστανται

Δημοσ.

Δηλαδή θες να μου πεις πως αυτό:

Είναι χειρότερο από αυτό?:

Σαφώς και το in-game gameplay του GT5P μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το trailer του Drive Club. Που συνήθως στα trailer φαίνονται πολύ ανώτερα, π.χ αν θέλουμε να συγκρίνουμε trailer με trailer το σωστό βίντεο θα ήταν αυτό:

Δημοσ.

To δήλωσαν στην GDC πως στόχος τους είναι τα 30.

Υπάρχει quote κάποιες σελίδες πιο πίσω.

Άλλο τι δήλωσε η Sony και άλλο τι σκοπεύει να κάνει κάθε developer studio. Γιατί αν μια ομάδα θέλει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι στα 60 fps θα μπει η Sony στη μέση και θα πει κάντε το 30?

Ωραία, ας δεχθούμε λοιπόν οτι όντως το GT5P/GT5 παίζει στο είδος μόνο του μπάλα ακόμα, με μια μηχανή γραφικών του 2006. Aυτό που ήθελα να τονίσω είναι οτι οι διαφορές δεν είναι τεράστιες όπως κάποτε.

Π.χ, στο PS2 παίζαμε με 640x480, και στο PS3 περάσαμε σε 720p. Ε, τώρα ακούμε απο επίσημα χείλη οτι τα πολλά απο τα παιχνίδια του PS4 θα είναι ΞΑΝΑ 720p, με σταθερότερο ίσως framerate. Επίσης το PS4 είναι το πρώτο PS που θα έχει ίδιο σύστημα optical media με τον προκάτοχο του. Όχι οτι τώρα με το BD 2.0 (100+ giga σε DL δισκάκια) θα έχει πρόβλημα, αλλά απλά μια παρατήρηση.

Που το ακούσαμε αυτό? Για θύμισε μου. Κανείς δεν είπε πως πολλά από τα παιχνίδια θα είναι στα 720p. Και μάλιστα δεν ξέρουμε ούτε ένα παιχνίδι που θα τρέχει σίγουρα στα 720p αν δν κάνω λάθος.

Επίσης αν είστε τόσο απογοητευμένοι, δείτε το UE4 tech demo. Οι διαφορές είναι αισθητές αλλά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και στις 2 πλατφόρμες. ΑΛΛΑ, το ένα τρέχει σε high end pc ενώ το άλλο σε dev kits του PS4. Αυτό νομίζω τα λέει όλα.

Σαφώς και το in-game gameplay του GT5P μου αρέσει πολύ περισσότερο απο το trailer του Drive Club. Που συνήθως στα trailer φαίνονται πολύ ανώτερα, π.χ:

Το GT5 ξέρω πως είναι ένα πανέμορφο παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Απλά μια φορά σε ένα φίλο μου το βάλαμε να μου το δείξει και έπαθα πλάκα με τα γραφικά. Απλά αυτό που είπες πως του Drive Club είναι χειρότερα δεν ισχύει. Είναι ελαφρώς καλύτερα ή αν το θες και παρόμοια, αλλά χειρότερα σε καμία περίπτωση. Εκεί κόλλησα εγώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...