Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια κανεις δεν θελει να πεσει απο τις 50 , 40 ,32 ιντσες στις 20 του pc μόνιτορ απλως εξυπηρέτει τους ανθρώπους που δεν μενουν μονοι τους και εχουν μια μεγαλη τν, οπως εγω τα βραδια θελω να λιωσω στο ps4 αλλα η γυναικα μου θελει να δει τηλεόραση αντι για να μαλώνουμε ποιος θα κανει και τι θα έκανα streaming στο pc και τελος,

• Like 6
Δημοσ.

Παιδια κανεις δεν θελει να πεσει απο τις 50 , 40 ,32 ιντσες στις 20 του pc μόνιτορ απλως εξυπηρέτει τους ανθρώπους που δεν μενουν μονοι τους και εχουν μια μεγαλη τν, οπως εγω τα βραδια θελω να λιωσω στο ps4 αλλα η γυναικα μου θελει να δει τηλεόραση αντι για να μαλώνουμε ποιος θα κανει και τι θα έκανα streaming στο pc και τελος,

Ή μπορείς να στείλεις αυτή στο pc να δει Μπρoύσκο στο youtube :lol:

• Like 1
Δημοσ.

ΧΑχΑΧαχααΧ και γω τα ιδια κανω.... μεχρι που την ψαρωσα και πηρα μια 40" διπλα στην οθονη του pc Και ησυχασα...

Δημοσ.

Θελει καλη κάρτα γραφικών και ραμ για να παίξουν καλά τα παιχνίδια?

φιλος με turbo x λαπτοπ χαμηλης κατηγοριας,και ιντερνετ 7-8 mbps,

επαιζε battlefield 4 online για παραδειγμα,κανονικοτατα,χωρις κολληματα,

χωρις τιποτα... 

Δημοσ.

Αν το παιχνίδι έτρεχε πάνω στο hardware του υπολογιστή σου, τότε το PS4 Emulator φαντάζομαι δεν θα ήταν και πολύ μακριά..  :lol:

Οπότε μάλλον απλό stream γίνεται..

Δημοσ.

Για Remote Play εντός σπιτιού δεν θέλει γρήγορο internet. Αρκεί Ethernet σε PC και κονσόλα. Με Wi-Fi μπορεί να κάνει σπασίματα.

Αυτο πιστεύω κι εγώ

Δημοσ.

Αμα έχεις 17 αρια ή έχει και pc με 26 οθόνη και θέλεις να καθίσεις να παιξεις σε άλλο δωμάτιο...

ΜΗΠΩΣ ΜΕΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ?

Δημοσ.

Ποιος ο λογος να θελεις να παιξεις στο λαπτοπ παιχνιδι του ps4 δεν εχω καταλαβει.

αν εισαι παντρεμενος,και εχει καβατζωσει η κυρα την τηλεοραση...χαχαχαχαχα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...