Silverage Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Media Markt και Public βλέπω έχουν το The Last of Us στα ελληνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχω την εντυπωση οτι εννοεις αυτο που εχει και την σημαια και λεει για Ελληνικους υποτιτλους http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/the-last-of-us-remastered-ps4-game/prod6290025pp/ Εισαι σιγουρος οτι το seven δεν το ειχε???Εγω βλεπω οτι αυτο φερνει και το seven. Οσο για το Dlc ειναι μεσα στην εκδοση του Ps4 http://www.gamespot.com/articles/the-last-of-us-left-behind-goes-standalone-on-ps4-/1100-6427034/ το λεει και στην δευτερη παραγραφο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marios_geo Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Στην οικοδομή, έχουμε ένα router κεντρικό. Από εκεί ξεκινάνε ενσυρματα και πάνε καλώδια σε 2 σπίτια. Έχω συνδέσει το καλώδιο στο δικό μου router. Μέσα στο σπίτι, το ps4 είναι συνδεδεμένο ενσύρματα με το δικό μου router και το laptop με WiFi. Χάνει αρκετά frame. Εκτός σπιτιού (σε άλλο δίκτυο), δεν μπορώ να βρω το ps4. Από την άλλη όμως, δεν έχω όμως βρει πουθενά γρήγορο internet , ξενοδοχεία, αεροδρόμια κτλ. Άρα ποιός ο λόγος; Ψιλοάχρηστο (προς το παρών) το remote play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Εχω την εντυπωση οτι εννοεις αυτο που εχει και την σημαια και λεει για Ελληνικους υποτιτλους http://www.public.gr/product/gaming/games/ps4/the-last-of-us-remastered-ps4-game/prod6290025pp/ Εισαι σιγουρος οτι το seven δεν το ειχε???Εγω βλεπω οτι αυτο φερνει και το seven. Οσο για το Dlc ειναι μεσα στην εκδοση του Ps4 http://www.gamespot.com/articles/the-last-of-us-left-behind-goes-standalone-on-ps4-/1100-6427034/ το λεει και στην δευτερη παραγραφο. Ξέρεις τι με παραξένεψε; από πίσω έγραφε playable in English.τίποτα για υπότιτλους άλλους.Εγώ νόμιζα ότι αυτό με την ελληνική σημαία είναι το ελληνικό.Και στα δύο ήταν το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Η τιμη του The Order ανεβηκε -.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Ξέρεις τι με παραξένεψε; από πίσω έγραφε playable in English.τίποτα για υπότιτλους άλλους.Εγώ νόμιζα ότι αυτό με την ελληνική σημαία είναι το ελληνικό.Και στα δύο ήταν το ίδιο Αν έχει το σηματάκι με την ελληνική σημαία στο μπροστινό εξώφυλλο είναι σίγουρα η Ελληνική έκδοση.. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχει το ελληνικό σηματάκι μπροστά, κοίταξε στο πίσω μέρος της θήκης.. αν έχει μια μίνι περιγραφή του παιχνιδιού στα ελληνικά τότε επίσης σίγουρα είναι η ελληνική έκδοση.. Π.χ. δες σ' αυτό το video στο 1:22 πως είναι το πίσω μέρος της θήκης από την ελληνική έκδοση: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Firmware 3.50 με highlight το remote play to pc δλδ να πεζεις ps4 στο pc με streaming, εγω παντως με 24 cyta ειχα αρκετή αργοπορία και ψιλο λαγκ γιατι? Το remote play παίζει μέσα από το ιντερνετ? Το στέλνει και το στρειμαρεις Οταν είσαι μέσα στο σπίτι δε χρησιμοποιεί το τοπικό δίκτυο wifi για να παίξεις Στο ps vita αυτό κάνει πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μόλις γύρισα από τα seven.το GoW και το last of us δεν είναι οι ελληνικές εκδόσεις και φυσικά δεν τα πήρα.Πως θα ξεχωρίσω την ελληνική έκδοση καθώς και Εάν έχει το left behind; Το The Left Behind υπάρχει σε όλες τις εκδόσεις για PS4. Όσο για τα ελληνικά, μην δίνεις τόση σημασία. Προσωπική μου άποψη είναι ότι περισσότερο χαλάει το κλίμα ο ελληνικός υποτιτλισμός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 γιατι? Το remote play παίζει μέσα από το ιντερνετ? Το στέλνει και το στρειμαρεις Οταν είσαι μέσα στο σπίτι δε χρησιμοποιεί το τοπικό δίκτυο wifi για να παίξεις Στο ps vita αυτό κάνει πάντως Ναι θελει ίντερνετ και μάλιστα σε προειδοποιεί στην αρχη πως αν δεν εχεις γρήγορη ταχύτητα θα κολλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Το upload μετραει προφανως, οποτε Ελλαδα δυσκολα τα πραματα... θα σερνεται.. Εαν ομως το πλει ειναι Εξωτερικο με συνδεση τουμπανο ; Λογικα Ελλαδα θα παιζει καλα ? Εχω upload 10Mbps και σκεφτομαι να το αφησω ανοιχτο για κανα μηνα που θα κατεβω Ελλαδα, μη το κουβαλαω... Βλεπω θελει port forwarding k DNS για ευκολια... ως εδω κανενα προβλημα ... Wake on LAN/WAN γινεται? Επισης τα joystic εχουν καμια σχεση ? θελει οπωσδηποτε τα δικα του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Απ'ότι θυμάμαι, τα κουτάτα παιχνίδια μπορείς να τα πουλήσεις αν θες μετά δεν κλειδώνουν με το λογαριασμό, σωστα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Για Remote Play εντός σπιτιού δεν θέλει γρήγορο internet. Αρκεί Ethernet σε PC και κονσόλα. Με Wi-Fi μπορεί να κάνει σπασίματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Aυτο που λεει ο bedazzled. Ακομα και ετσι για on-line multi υπαρχει προβλημα σε μενα( εχω συνδεδεμενo σε powerline το PS TV στο υπνοδωματιο). Η γραμμη ομως ειναι καπου στα 7 γιγα σε download.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κατεβασα το update αλλα δεν θελω να παιζω ps4 στο pc . Γιατι να θελω να παω απο τις 50'' στις 24'' . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Κατεβασα το update αλλα δεν θελω να παιζω ps4 στο pc . Γιατι να θελω να παω απο τις 50'' στις 24'' . Μπορεί να είσαι από εκείνους τους βιτσιόζους, τι ξέρουμε εμείς 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις