Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιός θεωρείται σοβαρός gamer και παίζει ξάπλα και "αραχτός" στον καναπέ απο τα 4-5 μέτρα; Hardcore μου εσείς.

Εννοείται είναι Hardcores, Console Gaming > all

Not.....

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο οι μέν πρέπει να μειώνουν τους δέ, επειδή χαίρονται το χόμπυ τους με τρόπο διαφορετικό από τον βασισμένο-σε-αυστηρές-προδιαγραφές δικό τους τρόπο......

Πες τα...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτο με τον καναπε ποτε δεν ηταν για μενα no1 λογος προτιμησης κονσολων. :P

Noμιζω οτι υπαρχουν σημαντικοτεροι λογοι.

Δημοσ.

Δηλαδή εσείς θα παίζατε π.χ Gears στο Insane αραχτοί στον καναπέ σας κοιτάζοντας απο μακριά; Αν δεν κάθεσαι σε καρέκλα το πολύ 1.5-2 μέτρα απο την οθόνη, δεν μπορείς να συγκεντρωθείς όσο πρέπει.

Δημοσ.

Ωραίο το σχεδιάγραμμα. Όπως φαίνεται το PS4 θα είναι σαν ένα high end pc του 2011-2012. Καθόλου άσχημα.

Μπα, κατώτερο.

Εγώ με σύστημα του '08 και τρέχω καλύτερα τα παιχνίδια απο το PS4.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μπα, κατώτερο.

Εγώ με σύστημα του '08 και τρέχω καλύτερα τα παιχνίδια απο το PS4.

Πως ξερεις οτι τα τρεχεις καλυτερα χωρις να εχεις ps4?

Εκτος αν εννοεις τα frames,οπου η συγκριση ειναι ατυχεστατη.Γιατι στα ιδια παιχνιδια δεν ξερεις πως θα τα πηγαινε το pc σου.

Δημοσ.

Έχω καλύτερα framerate, σε 1080p, με ίδια ίσως και ανώτερα details.

Ακόμα και να μην ισχύει αυτό που λέω, αν είχε specs απο ένα high-end PC του '11-'12, το 60αρι στα 1080p θα το είχε για πλάκα.

Πχ μία HD6950 αν δεν κάνω λάθος το BF3 το παίζει 1080p ultra με 60fps, κάτι που σίγουρα το PS4 δεν μπορεί.

Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι παιζετε σε 22 ιντσες και οχι σε 50...επισης πολυ σημαντικο, καθιστοι σε καρεκλα και οχι ξαπλα στο καναπε... :-D

ξαπλα στον καναπε η αναλυση ειναι τουλαχιστον διπλασια... :devil:

Δηλαδη εγω που το PC της υπογραφης μου το εχω συνδεμενο στην 40" μου και gameάρω ξαπλα στον καναπε ειτε με το f510 μου ειτε με mouse + keyboard τι θα μου πεις?
Επισκέπτης
Δημοσ.

αν είχε specs απο ένα high-end PC του '11-'12, το 60αρι στα 1080p θα το είχε για πλάκα.

ναι στα παιχνιδια του 11-12 του pc,οχι στα παιχνιδια του 13 του Ps4 που εχουν παρουσιασει μεχρι στιγμης.
Δημοσ.

Δε νομίζω να είναι πιο βαριά απο το BF3, ειδικά τα πρώτα.

To θέμα είναι πως δεν έχει specs απο ένα high-end PC του '11.

Mid-range του '10-'11 θα 'λεγα. Επίσης ας μην ξεχνάμε πως απο το '08 άρχησε η ανάπτυξη της κονσόλας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

To θέμα είναι πως δεν έχει specs απο ένα high-end PC του '11.

Mid-range του '10-'11 θα 'λεγα. Επίσης ας μην ξεχνάμε πως απο το '08 άρχησε η ανάπτυξη της κονσόλας.

Ακομα και ετσι να ειναι,που δεν δουλευει ετσι στις κονσολες(ξεροι αριθμοι),θα βγαλει πολυ πολυ καλυτερα γραφικα απο οτι εβγαλαν τα pcs του 10-11(για μενα καλυτερα και απο αυτα του 12-13,καλυτερα απο οτι εχουμε δει σε pc μεχρι στιγμης δλδ)

Για τα frames τα εχουμε ξαναπει.

Δημοσ.

Κοιτάξτε πού βρίσκεται το PS4 και πού το Xbox720 (βάση chart της nvidia). Interesting, don't you think?

2m67m2d.jpg

Εγώ αυτό που βλέπω  στο συγκεκριμένο διάγραμμα είναι ότι το hardware των ps360 που τόσο πολυ

εκθειάζουμε έχει ξεπεραστεί από τα pc ( raw power ) ήδη από το 2006 !!!!

Δημοσ.

Σίγουρα. Αλλά επιμένω πως αν είχε specs ενός high-end του '11-'12, το 60αρι θα το είχε χαλαρά.

Καλύτερα δεν πρόκειται (άποψή μου).

Ναί, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά είναι πολύ κρίμα να είμαστε κολλημένοι στα 30 για ακόμη μια γενιά.

Θα γούσταρα πάρα πολύ να παίζω ΚΖ με 60αρι. Και όπως είχα πεί και στο topic του Wii U, καλύτερα να στόχευαν για 720p@60fps (που με upscale θα ηταν κομπλέ), παρά 1080p@30fps.

Τα λέγαμε με τον ikaruga, αλλά αμφιβάλλω αν μας άκουγε κανένας.

Και απ' οτι βλέπω, κι εδώ έχουμε το ίδιο "δίλημμα". Go figure.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σίγουρα. Αλλά επιμένω πως αν είχε specs ενός high-end του '11-'12, το 60αρι θα το είχε χαλαρά.

Καλύτερα δεν πρόκειται (άποψή μου).

Μα δεν εχουμε δει παιχνιδια του σημερα(της παρουσας γενιας) να τρεχουν στο Ps4.Eχουμε δει μονο παιχνιδια που θααα βγουν.Μονο next gen εκδοσεις.

Ας πουμε αν το infamous2 ηταν multiplatform θα ετρεχε 60fps στο pc και 30 στο Ps3.Αν εβγαινε στο ps4 θα ετρεχε επισης 60.

Το infamous του ps4 ομως ειναι next-gen infamous με πολυ καλυτερα γραφικα ,οποτε ειναι λογικο να τρεχει στα 30.

Ναί, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά είναι πολύ κρίμα να είμαστε κολλημένοι στα 30 για ακόμη μια γενιά.

Για μενα κριμα ειναι να σας χαλαει κατι που ειναι δεδομενο οτι θα γινει.Ηταν δεδομενο οτι θα πηγαιναν παλι στα 30.Δεν πεσαμε απο τα συννεφα.Και του ps5 τα παιχνιδια ,30fps θα ειναι πιθανοτατα.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...