Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο το σχεδιάγραμμα. Όπως φαίνεται το PS4 θα είναι σαν ένα high end pc του 2011-2012. Καθόλου άσχημα.

Εγω αναρρωτιεμαι βαση του σχεδιαγραμματος που εδωσε ο ναρουτακος χωρις να ξερω πολλα πολλα

Απλα πραγματα. Η 8800 (αντε να βαλουμε και την GTX μεσα) που υποτιθεται ηταν "καλυτερη" απο PS360 εδωσε καλυτερα αποτελεσματα η μπορει να αποδωσει σημερα καλυτερα απο PS360?

Εγω γιατι δεν ειδα κατι τετοιο ποτε; Μηπως δε καταλαβαινω η τα βλεπω διαφορετικα;

Οποτε κρατατε μικρο καλαθι γιατι οταν ερθει ο καιρος η ιστορια μας εχει δειξει οτι η κονσολα αποδιδει σαφως καλυτερα απο οτι τα specs αυτα καθεαυτα μονα τους.

Πλακα πλακα παρατηρησατε κατι αλλο; 100 σελιδες τοπικ εδω για κονσολα που δεν εχει κυκλοφορησει ακομη

125 σελιδες το WiiU, 24 σελιδες το 720

Που να φτασει και η Ε3.

Και αυτο γινεται παντου σε ολα τα fora. Θετικη διαφημιση, αρνητικη διαφημιση; Οπως και να εχει ειναι διαφημιση. Ολοι γι αυτο μιλανε και πες πες αυτο που μενει ειναι το ΠΣ4.

Αρκετα πιο πισω ειχα γραψει οτι θα παιζει μπαλα μονη της η Σονυ για 2-3 μηνες αν η MS δεν κανει κατι. Και οπως βλεπετε μονη της παιζει μπαλα μεχρι στιγμης. Θα μου πεις αυτο αλλαζει δε λεει κατι αλλα ειναι ο ολος ντορος-θεμα που δημιουργειται και απο αυτο μονο οφελος εχει

• Like 1
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

...και εγω το βλεπω να κλαιω! Εαν ειναι αληθεια απλα τα λεφτα θα πανε για PC... καλυτερα!

κι ο Ιωάννης Μελισσανίδης αρχίζει το ζέσταμα για τον τελικό του εδάφους...!
  • Like 5
Δημοσ.

...και εγω το βλεπω να κλαιω! Εαν ειναι αληθεια απλα τα λεφτα θα πανε για PC... καλυτερα!

Μπορεις ακομη να μετανοησεις :) Ο jesus τους δεχεται ολους στην αγκαλια του !!!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Σε καθε περιπτωση το PC της υπογραφης μου παταει κατω PS4. Θα παιζει Witcher 3 σαφεστατα καλυτερα απο οτι θα το παιξει το PS4, θα παιζω οποιοδηποτε UE4 παιχνιδι καλυτερα απο οσο θα μπορει να σπρωξει το PS4. Υποψην οτι το μηχανημα το εχω ηδη 2,5 χρονια και σιγουρα δεν ηταν τοτε top PC.

Αυτο:

κρατατε μικρο καλαθι γιατι οταν ερθει ο καιρος η ιστορια μας εχει δειξει οτι η κονσολα αποδιδει σαφως καλυτερα απο οτι τα specs αυτα καθεαυτα μονα τους.

Και αυτο

https://twitter.com/ID_AA_Carmack/status/50277106856370176

Kαι αυτο(δικο μου :P):

Και την GPU του ps3 παταγαν κατω ολα τα pcs αλλα και αυτη του 360 το 2006,αλλα σημερα το 2013 βλεπουμε GoWA και τριβουμε τα ματια μας.(πιθανα spoilers)

http://i.minus.com/i0mvL9JT4eYni.gif

http://i.minus.com/ibb3CQn9WtC23X.gif

http://i.minus.com/iILXlujEx3VRk.gif

Πρεπει να περιμενουμε να δουμε τι θα μπορει να κανει το κλειστο πακετο μιας κονσολας στην πραξη.Αν βγαζει αυτα που ειδαμε day οne ειμαι παραπανω απο ικανοποιημενος.

Δημοσ.

Χαμός πάντως από συζητήσεις σχετικά με το PS4. Έχετε δίκιο. Κατάφερε η Sony να κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτήν.

Δημοσ.

εσεις με τα pc, σε τι μονιτορ παιζετε? αν μιλατε για μονιτορ κατω απο 50 ιντσες δεν εχει νοημα να συζηταμε για συγκρισεις κονσολων/pc...

επισης μια σημαντικη λεξη ακομα . " exclusives"

• Moderators
Δημοσ.

εσεις με τα pc, σε τι μονιτορ παιζετε? αν μιλατε για μονιτορ κατω απο 50 ιντσες δεν εχει νοημα να συζηταμε για συγκρισεις κονσολων/pc...

Τι κουφό είναι αυτό τώρα. Το μόνιτορ μου είναι 22 ίντσες και παίζει γκέιμς σε 1680x1050 ανάλυση, ενώ η HDTV μου είναι 32 ίντσες και το PS3 μου παίζει σε 720p ανάλυση.

Άρα το PS3 μου είναι πιο δυνατό από το pc μου, ε; Φοβερός συλλογισμός.

• Super Moderators
Δημοσ.

επισης μια σημαντικη λεξη ακομα . " exclusives"

το θέμα έιναι η ανάλυση, άσε που στο PC έχουμε επιλογές για 1440/1600p :P
  • Like 1
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι παιζετε σε 22 ιντσες και οχι σε 50...επισης πολυ σημαντικο, καθιστοι σε καρεκλα και οχι ξαπλα στο καναπε... :-D

ξαπλα στον καναπε η αναλυση ειναι τουλαχιστον διπλασια... :devil:

Δημοσ.

Εντάξει πιο εντυπωσιακό στο PC αλλά πρωτού ποστάρετε ρίξτε μια ματιά και στην περιγραφή και στα πρώτα σχόλια. Για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις το λέω.

• Super Moderators
Δημοσ.

το θεμα ειναι οτι παιζετε σε 22 ιντσες και οχι σε 50...επισης πολυ σημαντικο, καθιστοι σε καρεκλα και οχι ξαπλα στο καναπε... :-D

ξαπλα στον καναπε η αναλυση ειναι τουλαχιστον διπλασια... :devil:

μπορούμε να παίζουμε σε 27 με 1440p και αραχτοί σε πολυθρόνα (lazy boy :P )...

ξάπλα στο καναπέ αυξάνεται το BS...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο οι μέν πρέπει να μειώνουν τους δέ, επειδή χαίρονται το χόμπυ τους με τρόπο διαφορετικό από τον βασισμένο-σε-αυστηρές-προδιαγραφές δικό τους τρόπο......

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...