FromDusk_TillDawn Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Παλικαρια κολλησε στο rest mode.Καποια βοηθεια να μπω μενου και κατι αλλο ωστε να μη το ξανακανει?Πρωτη φορα το παθαινω.
mikele13- Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 κρατα πατημενο το power button μεχρι να κλεισει η κονσολα. ανοιξε την κανονικα μετα και δες αν ειναι οκ.
Avatar_GR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 κρατα πατημενο το power button μεχρι να κλεισει η κονσολα. ανοιξε την κανονικα μετα και δες αν ειναι οκ. Όταν την ανοίξεις να συνδέσεις το χειριστήριο με το καλώδιο USB, σε safe mode δεν δουλεύει το bluetooth.
ggramenos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Όταν την ανοίξεις να συνδέσεις το χειριστήριο με το καλώδιο USB, σε safe mode δεν δουλεύει το bluetooth. ....αν και δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο....γνωρίζουμε την αιτια για κάθε ενδεχόμενο??
Avatar_GR Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 ....αν και δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο....γνωρίζουμε την αιτια για κάθε ενδεχόμενο?? Δεν ξέρω γιατί, πάντως αν κολλήσει αυτό που κάνουμε είναι: 1)Κρατάμε πατημένο το Power για καμιά 10αριά δευτερόλεπτα 2)Το αφήνουμε να κάνει restart 3)Συνδέουμε το χειριστήριο με το καλώδιο και πατάμε ΟΚ... για να συνεχίσουμε. 4)Κάνει άλλο ένα restart και μπαίνει κανονικά.
Grim Ripper Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Μιας και λέτε για safe mode, η Sony έβαλε αυτό στο youtube. [video=youtube] 1
JUST-GAMER Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Στην ουσία το rebuild database είναι μια ανασυγκρότηση του δίσκου? Και καλό είναι να κάνουμε μια στο τόσο κακό δεν κάνει(Ίσα - ίσα κάνει και καλό).
takisdemi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Παιδιά έκανα ένα λογαριασμό με Αμερικανική διεύθυνση αλλά με δέχεται μέθοδο πληρωμής να βάλω ούτε την κάρτα που έχω στον κανονικό λογαριασμό(την αφαίρεσα πριν από το ευρωπαϊκό ) ούτε με paypαl. Καμιά βοήθεια.
JUST-GAMER Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 To heavy rain collection ειναι καλο σαν παιχνιδι? Και ειναι παιχνιδι ή interactive ταινια στην ουσια? Αξιζει να το αγορασω μιας και δεν το εχω παιξει ποτε στη ζωη μου?
labrosviz Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 To heavy rain collection ειναι καλο σαν παιχνιδι? Και ειναι παιχνιδι ή interactive ταινια στην ουσια? Αξιζει να το αγορασω μιας και δεν το εχω παιξει ποτε στη ζωη μου? Να το αγορασεις αξιζει με χιλια...στην ουσια interactive ταινια ειναι....έχει και κάποια στοιχεια gameplay αλλα ελαχιστα...αν σε βοηθάει λιγο ειναι οπως τα walking dead περιπου.... μπορείς να το παίξεις και ανετα με παρέα (με την κοπέλα σου σίγουρα... της αρέσουν δεν της αρέσουν τα games)...δες και λίγα videos να καταλάβεις περι τίνος πρόκειται... 1
InspectoR95 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παλικαρια κολλησε στο rest mode.Καποια βοηθεια να μπω μενου και κατι αλλο ωστε να μη το ξανακανει?Πρωτη φορα το παθαινω. Έχω πάθει το ίδιο 2 φορές.. το ειχα αφησει σε rest για πολλες ωρες για να κατεβαζει και μετα κολλησε. δεν γινοταν τιποτα απολυτως. το εβγαλα απο την πριζα.. ευτυχως δεν επαθε τιποτα.. αλλα απο τοτε αποφευγω να το αφηνω σε rest mode για παρα πολλες ωρες..
thodoris20s Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παιδιά η ανανεωμένη έκδοση c chasis βγήκε στην άσπρη έκδοση ή όχι; Ψάχνω και δεν μπορώ να βρω κάτι
VonLoutsos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Παιδιά η ανανεωμένη έκδοση c chasis βγήκε στην άσπρη έκδοση ή όχι; Ψάχνω και δεν μπορώ να βρω κάτι Έχω την εντύπωση πως όχι... 1
Alex21121988 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 https://www.skroutz.gr/s/8438087/Sony-Playstation-4-Glacier-White-PS4-C-Chassis-500GB.html Eδώ είσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις