Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα batman arkham knight ps4 limited edition στα public τσιμισκης, οποιος θελει μπορει να μου στήλει pm, ειναι στα 420.

Δημοσ.

Εχω ενα batman arkham knight ps4 limited edition στα public τσιμισκης, οποιος θελει μπορει να μου στήλει pm, ειναι στα 420.

Καλα αφου αγορασες Ps4 γιατι εκανες κρατηση σε δευτερο τωρα μετα την αγορα? :P

Παντως ειναι το παλιο μοντελο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω επειδή είμαι άσχετος από κονσόλες

και θέλω να κάνω την μετάβαση από pc σε ps4 και έχοντας εντωμεταξύ 10% έκπτωση από public σκέφτομαι το bundle με το Uncharted,

(περίμενα το bundle με το CoD BO 3 αλλά βλέπω πως αργεί)

Λίγο που το έψαξα youtube φαίνεται καλούτσικο , αν και δεν είμαι και πολύ fan τέτοιου στυλ games ,

αξίζει αυτό το game και το bundle γενικά ? Επίσης δίνουν μια ps plus κάρτα 3 μηνών,

η συγκεκριμένη είναι για πρόσβαση στο online των παιχνιδιών ή για να κατεβάσεις τα free games του κάθε μήνα?

Επειδή σκέφτομαι και αγορά diablo 3 μαζί , χρησιμεύει αυτή η κάρτα ?

Ευχαριστώ !

Δημοσ.

Τι εννοεις οτι περιμενες το bundle του Call Of Duty αλλα βλεπεις οτι αργει????Αφου το παιχνιδι βγαινει αρχες Νοεμβριου,γινεται να βγει το Bundle(με το παιχνιδι μαζι)νωριτερα??

Οσο για το Uncharted πιστευω οτι θα σου αρεσει αλλα το κακο ειναι οτι το συγκεκριμενο δεν εχει Online οπως θα εχει το 4 ή οπως ειχαν τα παλια στο ps3,κατι που θα σου κανει κακη εντυπωση μιας και αναφερεις το Call Of Duty.

Απο την αλλη το Call μπορεις να το παιξεις φθηνοτερα και στο pc ενω το Uncharted δεν μπορεις επειδη ειναι exclusive. Οσο για τους 3 μηνες ειναι κανονικα για το Ps plus για να παιζεις Online και για τους 3 αυτους μηνες δικαιουσαι και τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις οτι περιμενες το bundle του Call Of Duty αλλα βλεπεις οτι αργει????Αφου το παιχνιδι βγαινει αρχες Νοεμβριου,γινεται να βγει το Bundle(με το παιχνιδι μαζι)νωριτερα??

Οσο για το Uncharted πιστευω οτι θα σου αρεσει αλλα το κακο ειναι οτι το συγκεκριμενο δεν εχει Online οπως θα εχει το 4 ή οπως ειχαν τα παλια στο ps3,κατι που θα σου κανει κακη εντυπωση μιας και αναφερεις το Call Of Duty.

Απο την αλλη το Call μπορεις να το παιξεις φθηνοτερα και στο pc ενω το Uncharted δεν μπορεις επειδη ειναι exclusive. Οσο για τους 3 μηνες ειναι κανονικα για το Ps plus για να παιζεις Online και για τους 3 αυτους μηνες δικαιουσαι και τα δωρεαν παιχνιδια καθε μηνα.

Σε ευχαριστώ πολύ ! 

Ναι είδα ότι βγαίνει 9 Νοεμβρίου αλλά υπέθετα ότι θα έβγαινε προ παραγγελία πιο νωρίς !

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ ! 

Ναι είδα ότι βγαίνει 9 Νοεμβρίου αλλά υπέθετα ότι θα έβγαινε προ παραγγελία πιο νωρίς !

Εγω παλι γιατι βλεπω ημερομηνια 6 Νοεμβριου???

Δημοσ.

Ναι σωστό αυτό που λές ,είναι και ένας λόγος που ήθελα το bundle με το CoD BO 3 διότι δεν ξέρω αν θα αγόραζα/αγοράσω το συγκεκριμένο μόνο του , έκτος bundle δηλαδή στα 70 ευρώ λόγω της μετάβασης από pc .

Ενώ αγοράζοντας στο bundle , το παντρεύεσαι κατά κάποιο τρόπο ! :P (ξέρω φτηνή σκέψη)

Έχοντας χάσει το ενδιαφέρον μου για το pc λόγω προβλημάτων μέσης και αυχένα δεν με βολεύει πλέον το pc .

Βέβαια μέχρι αύριο είναι η έκπτωση 10 % (ντάξει δεν είναι και η τρελή διαφορά) και μάλλον θα διαλέξω το Uncharted bundle.

Ναι το έψαξα αυτό για το online του Uncharted ,σε ευχαριστώ, και ισχύει , είδα ότι δεν έχει ούτε co-op.

Εγω παλι γιατι βλεπω ημερομηνια 6 Νοεμβριου???

Εε λάθος μου , κεκτημένη ταχύτητα !

Edit : 

τώρα είδα ότι δίνουν και πρόσβαση για την beta multiplayer του 4 .

Δημοσ.

Συγγνώμη που "σπαμάρω", αλλά αυτό το πράγμα είναι τραγικό. Μιλάμε για τη Sony. Όχι για κανένα καταστηματάκι.

Έχω δοκιμάσει 4 κάρτες. 3 χρεωστικές και μία πιστωτική. Καμία δε περνάει. Καμία.

Έχω μιλήσει με SCEE. Με πετάνε στην Ελλάδα γιατί λένε "εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι". Δύο φορές τους έστειλα, πάντα το ίδιο.

Μιλάω με Ελλάδα, δύο φορές, δύο τηλέφωνα. Χθες μου είπαν να μη χρησιμοποιώ το PayPal. Σας τα είπα παραπάνω αυτά.

Σήμερα, ένα άλλο παιδί από το support της Sony μου είπε ότι όντως χθες υπήρχε πρόβλημα με το σύστημα τους και πως σήμερα το πρωί το πρόβλημα αποκαταστάθηκε. 

Τελικά πήρα μία 20ρα. Μου έλειπαν άλλα 4 ευρώ. Βρήκα από g2a έναν κωδικό για το γαλλικό PSN. Το δοκίμασα, πάλι μπάλες. Άλλα -6.50 ευρώ. Τώρα μιλάω με g2a για να τον μεταπουλήσω. Όχι για τα 6€, αλλά για το γαμώτο. Τελικά, αφού μίλησα με SCEA και δήλωσαν ότι ο κωδικός είναι ακόμη ενεργός, το g2a δέχτηκε να τον βάλει για μεταπώληση.

Έφαγα μπάλες και από PayPal γιατί έκανα μεν μαλακία εγώ, αλλά αν ήταν σωστή και η Sony όλο αυτό θα το είχα αποφύγει. Άλλα 2 e-mail και εκεί για να μου κάνουν Reset τη κάρτα. Ακόμη περιμένω, από χθες το βράδυ, επειδή δεν μου απαντάνε.

Πλέον να χέσω και το BF και τη Sony. Έχω ξενερώσει εντελώς, αλλά αυτό το "για το γάμωτο" με κρατάει και ακόμη προσπαθώ.

Την επόμενη φορά, θα το σκεφτώ αρκετά αν θα ασχοληθώ με το Brand της Sony. Ας κοιτάξουν πρώτα να φτιάξουν τις υπηρεσίες τους και να έχουν ένα αξιόλογο Support και μετά να μου βάζουν συνδρομή PS Plus για να παίζω online, αφού οι υπόλοιπες υπηρεσίες τους είναι τραγικές.

:mad:

• Like 1
Δημοσ.

Τα λεγα(λεγαμε)στην γνωστη κουβεντα πριν βγει το Ps4,τι μπορει να αλλαξει με την προσθηκη της πληρωμης. Εγω προσωπικα γιαυτο το λογο και το μονο που θα κοιταξω θα ειναι  για το πως θα βρω φθηνα την 12μηνη συνδρομη και τιποτα αλλο απο αγορες.

Γιατι στην τελικη για ποιο λογο να μην μπορω να κατεβασω/παιξω τα Final Fantasy VIII/VII που πληρωσα στο psn στο Ps4 παρα μονο στο Ps3 ενω τα εχω αγορασει κανονικα???

Οτιδηποτε αγορα κανω σε παιχνιδια θα ειναι του κουτιου να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Γιατι και ο Γιωργος απο πανω στην τελικη τι τραβαει??Τσαμπα δουλεμα χωρις λογο. 

Και εγω οπως εχω γραψει εδω και μερες περιμενω μπας και βγει καμια προσφορα Psn 12μηνη,γιατι ουτε στις αγγελιες δεν ειναι να κοιτας.

Ο αλλος πουλαει την 12μηνη 55ευρω και καινουργια απο μαγαζι εχει 49......

Ουτε και πολλες επιλογες σε used εχουμε απο μαγαζια δυστηχως και στις αγγελιες παλι(σαν απο τους λιγους τροπους να βρεις φθηνα παιχνιδια αν εισαι πολυ τυχερος)ορισμενοι πουλανε Used παιχνιδια πιο ακριβα απο καινουργια..... Η κοροιδια της κοροιδιας δηλαδη.

• Like 1
Δημοσ.

Μα και εγώ δεν ανέφερα ότι έχω θέμα κάπου. Και προχθές γέμισα το Balance μου στο PayPal.

Με τη Sony έχω θέμα και κυρίως με το Support της. Γιατί εμένα, δε με ενδιαφέρει ούτε αν μιλάω στο Support της SCEA ούτε της SCEE. Εγώ θέλω βοήθεια, και θέλω να την έχω είτε σε Live Chat, είτε με τηλέφωνο, είτε με mail. Ειδικά από τη στιγμή που τα σκάω. Και όταν όντως λαμβάνω Support, θέλω να λύνεται το πρόβλημα. Όχι να μου λένε "κοίταξε, φίλε, από προσωπική εμπειρία και εγώ όταν έχω τέτοια προβλήματα κάνω αυτό και αυτό. Δες αν δουλέψει και σε εσένα". Από τη μία εκτιμώ πολύ ότι ο άνθρωπος στην άλλη γραμμή όντως προσπαθεί να με βοηθήσει, αλλά δυστυχώς εγώ ίσως είμαι μία άλλη περίπτωση του προβλήματος και αυτή η λύση από "προσωπική εμπειρία" ίσως να μη δουλεύει σε μένα.

Μίλησα για το g2a.com πριν που μου ζήτησαν αποδεικτικό ότι ο κωδικός είναι ακόμη ενεργός, και μου είπαν να μιλήσω με το αρμόδιο τμήμα και να τους στείλω ένα SS. Μίλησα με  SCEA και τον Arnold στο Live Chat και, όταν μου είπε ότι "Ναι! Αυτό μπορώ να το κάνω!" σταυροκοπιόμουν και έλεγα "Μαλάκα, θα το κάνει" επειδή με γλίτωνε από e-mail και αναμονή κάνα 12-24ώρου.

Πήρα κάρτα για Γαλλία και δε μπορώ να τη περάσω στο Ελληνικό Account; Περάστε την εσείς! Άλλωστε, τα λεφτά η SCEE τα έλαβε από μένα. Ας επικοινωνήσουν τα τμήματα μεταξύ τους. Ο πελάτης δεν φταίει σε κάτι, ειδικά από τη στιγμή που σας τα έσκασε.

Ο μόνος λόγος που δεν έβγαλα ακόμη την κονσόλα σε αγγελία, είναι για τις ρημάδες τις αποκλειστικότητες και ότι είμαι του καναπέ και του μοχλού. Αλλά πραγματικά, με τα τελευταία, το σκέφτομαι συνέχεια.

Αυτό το θέμα δεν ήθελα να το αγγίξω, αλλά πέρα από όλα τα άλλα, δε μπορώ να βλέπω για το Battlefront preorder στο PC 30€ και στο PS4, σε ψηφιακό, 70! 100%+ πάνω! Τα ίδια και με NBA για παράδειγμα. Και τόσα άλλα δηλαδή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...