kirdou Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σκέφτομαι την αγορά του Ps4 ξέρει κανείς άν πρόκειται και πότε το μηχάνημα να σπάσει;
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σκέφτομαι την αγορά του Ps4 ξέρει κανείς άν πρόκειται και πότε το μηχάνημα να σπάσει; Κανείς δεν μπορεί να σου απαντήσει σε αυτο
JUST-GAMER Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Σκέφτομαι την αγορά του Ps4 ξέρει κανείς άν πρόκειται και πότε το μηχάνημα να σπάσει; Μακαρι να ξεραμε φιλε. Εγω πιστευα οτι μεχρι τωρα θα ειχαν σπασει η νεας γενιας κονσολες αλλα τσιφος.
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση , θα πάρω το ps4 στις διακοπές αλλά το monitor που θα το σύνδεση δεν έχει ηχεία , μπορώ να χρησειμοποιησω την ps4 κάμερα να βγάζω τον ήχο από εκεί ? Υ.Γ : Αυτο που θέλω να κάνω βασικά ειναι να βγάλω ήχο απο το ps4 για τα παιχνίδια χωρίς να έχω ηχεία ειτε μεσω ps4 κάμερας ή καπως αλλιώς να έχω ήχο
gRim Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση , θα πάρω το ps4 στις διακοπές αλλά το monitor που θα το σύνδεση δεν έχει ηχεία , μπορώ να χρησειμοποιησω την ps4 κάμερα να βγάζω τον ήχο από εκεί ? Υ.Γ : Αυτο που θέλω να κάνω βασικά ειναι να βγάλω ήχο απο το ps4 για τα παιχνίδια χωρίς να έχω ηχεία ειτε μεσω ps4 κάμερας ή καπως αλλιώς να έχω ήχο Σίγουρα μπορείς να βγάλεις και ήχο από το χειριστήριο. Για την κάμερα δεν ξέρω γιατί δεν την έχω..
Vole Maulder Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Να βγάλεις ήχο από την κάμερα δε γίνεται. Μπορείς να συνδέσεις στο χειριστήριο οποιαδήποτε ακουστικά με 3.5 βύσμα, οπότε, υποθέτω πως μπορείς να συνδέσεις έτσι και κανένα από αυτά τα μικρά ηχεία που είναι για κινητά ή ταμπλέτες. Δεν το έχω κάνει ποτέ, βέβαια, οπότε ίσως καλύτερα να το δοκίμαζες πρώτα αν είναι να πας να αγοράσεις κάτι τέτοιο.
SPANK Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Μπορώ απλα να συνδέσω τα ακουστικά μου και να έχω ήχο από εκεί ? Κομπλέ τελικά βγάζει ήχο κανονικά με ακουστικά από το χειριστήριο
Bourdoulas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Και είναι ότι πρέπει για παιχνίδια που θέλουν έμφαση στον ήχο (πχ survival horror). Εμένα με έχει σώσει το 3.5 Jack μιας και δεν μπορώ να έχω πολύ δυνατά τον ήχο στο ηχοσύστημα. Να ήταν και λίγο δυνατότερη η ένταση θα ήταν τέλειο.
toykaki Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Επειδη εχω μεινει λιγο ισως αρκετα πισω..τι καινουρια παιχνιδια παιζουν τωρα;εκτος του batman?
Κέκροπας_Κουτουρούμπεης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 'Αυγουστο βγαίνει το Until Dawn το οποίο είναι και exlusive.Τα καλά απο αρχές Σεπτέμβρη με Mad Max και το τελευταίο Metal Gear απο τα χεράκια του Kojima
SPANK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Τσίμπησα το batman φορτώνω και την 24 αρα dell και έφυγα για το εξοχικό 4
Κέκροπας_Κουτουρούμπεης Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2015 Και ερχόμαστε 1 χρόνο και κάτι μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και το συμπέρασμα είναι ότι προφανώς και αξίζει τα λεφτά της τουλάχιστον σε επίπεδα ανταγωνισμού.Αν είσαι gamer και θές να απολάυσεις παιχνίδια όπως το witcher 3 το gta V η το uncharted 4 untl Dawn Batman και πολλά άλλα σε τέτοιο μεγάλο επίπεδο γραφικών,ούτε το pc σε συμφέρει ούτε κάτι αλλο (άσε που κάποια δεν βγαίνουν καν για pc) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις