washcloud Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Πουλ, αν εννοεί "surface test" μέσω του HDS, και κάνει το "disk surface reinitialization" (και όχι το απλό "read"), δε θα μείνει ούτε ψίχουλο εντός του δίσκου πάντως. Το λέω, επειδή εκείνο ανέφερε, κι όχι το μανίσιο διαγνωστικό, που ίσως εσύ έχεις κατά νου.
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 ναι για το μαμισιο εννοω.οχι για το disk surface reinitialization του hds
barca10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά, (δεν ανοίγω νέο θέμα) ξαφνικά από χτες ο hdd μου κάνεις συνέχεια αποσυνδέσεις και επανεσύνδεσεις. Σε αυτόν τον σκληρό υπάρχουν αρχεία, το λειτουργικό βρίσκετε στον ssd. Παραθέτω screenshots από το hd sentinel. Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Είναι δύσκολα τα πράγματα; Πάει για σκουπίδια;!
TheELF Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Αντέγραψε καλού κακού ό,τι σε πονάει σε άλλο δίσκο... Όπως λέει και το πρόβλημα μπορεί να είναι απλά πρόβλημα των καλωδίων,να μην πιάνουν καλά και να χάνουν επαφή,αν μπορείς άλλαξε τα,τα προβλήματα spin up όμως μπορεί να δείχνουν και πρόβλημα με το μοτέρ(γενικά του μηχανισμού) του δίσκου και εκεί δεν μπορείς να κάνεις τίποτα εκτός του να περιμένεις να χαλάσει εντελώς ή να βρεις ακριβός την ίδια πλακέτα αλλά άμα πάρεις τα αρχεία σου και μετά δεν αξίζει καν τον κόπο.
barca10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2012 άλλαξα τα καλώδια τώρα, αλλά συνεχίζει τα ίδια. Δηλαδή τώρα αυτός είναι άχρηστος; Δεν χρησιμεύει πουθενά; Δεν μπορώ να τον βάλω ως καταγραφικό σε κάτι κάμερες που έχω; Θα με κρεμάσει;
LongTom Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Να μην ανοίξω καινούργιο νήμα γράφω εδώ. Έχω έναν WD 1Tera green caviar αγορασμένο στις 5/2012. Πριν λίγο καιρό άρχισε να ακούγεται περίεργα όταν έκανε εκκίνηση ο υπολογιστής. Ήταν καθαρά για μελλοντική χρήση ως back up δίσκος και δεν τον χρησιμοποίησα σχεδόν καθόλου(είναι τελείως άδειος). Δοκιμάζοντας το HD sentinel το έβγαλε ως 7% υγεία! Με το επίσημο της WD πρόγραμμα που βρήκα Site: εδώ'>http://support.wdc.c...ang=en']εδώ έτρεξα το extended test το οποίο μετά από μια ώρα έβγαλε error λόγω bad sectors. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν δεχτούν στο μαγαζί να το αντικαταστήσουν(είναι φυσικά μέσα στην εγγύηση) με αυτά τα αποτελέσματα; Δηλαδή εάν είναι να μην το στείλω και πληρώσω τζάμπα(το πήρα από ελληνικό e-shop). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
sweetemily Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Για να μην ανοίγω κι εγώ νέο θέμα, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σχετικά με τον δίσκο μου. Πριν λίγο καιρό άρχισε να μου παρουσιάζει προβλήματα απόκρισης, ενώ πολλές φορές δεν αποκρινόταν καν όταν προσπαθούσα να ανοίξω κάποιο φάκελο μέσα του. Τον δίσκο αυτό τον έχω μόνο για multimedia αρχεία και ένα μικρό backup (γύρω στα 10GB). Ο δίσκος μου είναι ένας WD 500GB. Στο Hard Disk Sentinel μου τον βγάζει με 51% health, αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα να πάρω τα αρχεία που θέλω και να του κάνω WRITE test ή Reinitialize (και τα δύο destructive). Προσπαθώ να κάνω Read + Write + Read test (refresh data area), αλλά μου βγάζει το πρόβλημα που βλέπετε στην εικόνα. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα