Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 φτου κακα! μακριαααααα το traktor ειναι! ουστττττ! 666!!!!! να προτειμησεις το virtualdj! θα εχεις δωρεαν τεχνικη υποστηριξη απο μενα 10 χρονια το υποστηριζω rofl ε ναι, τι να πει το traktor και το ableton και το ssl μπροστα στο virtual dj.
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 rofl ε ναι, τι να πει το traktor και το ableton και το ssl μπροστα στο virtual dj. δεν ειπα οτι ειναι ασχημα τα υπολοιπα. απλα εγω προτεινω και υποστηριζω virtualdj. ο καθενας με τα γουστα του.... αλλος προτεινει και δουλευει http://www.mixxx.org/ που ειναι freeware
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αλετζο, οταν καποιος σου πει κατι η απαντηση σου ειναι "ελα ρε και τι εγινε, δεν βλεπεις τον αλλο που ακουει/κανει το ταδε που ειναι χειροτερο?" το traktor εχει full midi υποστηριξη. Και υπερασπιζομαι το traktor σαν ableton live χρηστης...
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 αλετζο, οταν καποιος σου πει κατι η απαντηση σου ειναι "ελα ρε και τι εγινε, δεν βλεπεις τον αλλο που ακουει/κανει το ταδε που ειναι χειροτερο?" το traktor εχει full midi υποστηριξη. Και υπερασπιζομαι το traktor σαν ableton live χρηστης... κοιτα οπως ειπα υποστηριζω το virtualdj εδω και 10 χρονια. εχω στησει απειρα decks σε μαγαζια. αμα θες τα "βαζουμε κατω" και τα συγκρινουμε σε ολους τους τομεις virtualdj vs traktor ξεκινα, τι θες να σου απαντησω? για το full midi υποστηριξη που ειπες?
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ναι, και για το οτι η atomix αγορασε την djdecks μιας και δεν ειχε προβλημα οπως ελεγες. Los Angeles, CA (PRWEB) Oct 25, 2011 -- © Atomix Produtions Inc, (http://www.atomixproductions.com) Atomix Productions Inc., the leading editor of software dedicated to the DJ community worldwide, today announced that it has acquired AdionSoft Inc., a top-rated provider of DJ software distributed under the brands djDecks, PCDJ Dex, and PCDJ Red Mobile. "The acquisition of AdionSoft brings a diversity to our development that has been very beneficial. AdionSoft’s engineers have also been programming DJ software for the past 10 years, but often using different approaches and solutions.” says Stephane Clavel, CEO of Atomix. “In rebuilding VirtualDJ from the ground up for Version 8, we were able to modernize all of the ageing foundation blocks, but also to incorporate AdionSoft’s engineers different perspective on many subjects, and make sure we always choose the best approach.” Atomix plans to make a new software, VirtualDJ 8, available to its customers in the very near future. Although the upcoming version will contain all of the features and functionality that current users are accustomed to, this new version is a complete re-write of the source code, and will contain many new features and functionalities. "Atomix 's acquisition of AdionSoft means that VirtualDJ customers, and all previous AdionSoft customers, will all benefit from the merger of our technologies," said Gwen Roelants, co-founder and president of AdionSoft. The DJ Software market exploded over the past years when most of the DJing industry converted to digital, and is now consolidating to three main players. Terms of the acquisition were not announced. Details of the new VirtualDJ Version 8, including features list and release date, are not yet available. Read more: http://www.skratchworx.com/newspage.php4?fn_mode=comments&fn_id=1832#ixzz1jHRptAgk
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ναι, και για το οτι η atomix αγορασε την djdecks μιας και δεν ειχε προβλημα οπως ελεγες. ελεγα εγω? τι ελεγα?
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ελεγα εγω? τι ελεγα? αν ηταν τοσο καλο οσο λες.
theef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά διάβασα όλα τα posts που κάνατε... Μπήκα μετά από 5 μέρες γιατί δεν μου μένει χρόνος -(γράφω παννελαδικές φέτος..) και έχω να πω ότι έχετε ξεφύγει τελείως από το θέμα... Εγώ ρώτησα γιατί όλοι οι djs έχουν macbook? και πως μπορώ να ασχοληθώ με το djing... Που θα βρω μουσική και τι εξοπλησμό θα χρειαστώ..αυτό μόνο... φτου κακα! μακριαααααα το traktor ειναι! ουστττττ! 666!!!!! να προτειμησεις το virtualdj! θα εχεις δωρεαν τεχνικη υποστηριξη απο μενα 10 χρονια το υποστηριζω καλά το virtualdj έχω και εγώ απλά αφου radio killer είναι πό τους αγαπημένους μου ήθελα να δω σε τι πρόγρμμα δουλεύει... τέσπα... ευχαριστώ για την απάντηση και για την τεχνική υποστήριξη...
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 η αγορα του djdecks δεν αναιρει τιποτα. ας ξεκινησουμε λοιπον τη συγκριση. χρονο εχουμε και μερες μπροστα μας. ειπες για full midi. ok πληροφοριακα το virtualdj εκτος απο midi υποστηριζει και HID controlers οπως ειναι το numark idcx http://www.numark.com/icdx και πολλα ακομα, που το traktor ΔΕΝ υποστηριζει κανεναν HID controler. MIDI εχεις δει την ΕΤΟΙΜΗ λιστα με τους midi controlers που υποστηριζει? τονιζω τι λεξη ετοιμη λιστα γιατι αυτο σημαινει οτι ολα ειναι plug an play ΑΚΟΜΑ και live! δηλαδη την ωρα που παιζεις να βαλεις, βγαλεις, αλλαξεις controler χωρις καμια διακοπη του ηχου. (αν παιζεις με αλλη καρτα ηχου εκτος του controler) στο τρακτορ πρεπει να κατσεις απο την αρχη να το σεταρεις... δεν υπαρχει midi controler που να μην υποστηριζει το virtualdj και αν ειδες το τελευταιο που εβγαλε η pioneer, το πουλαει μαζι με το virtualdj. http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=16484&LANG=GR&gclid=CNzV9tC1y60CFYFI3godzCfeKw
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 καλα, δεν καταλαβες τι ειπα και δεν θα σου εξηγησω μιας και νομιζω δεν καταλαβαινεις βασικα πραγματα. Το μοναδικο που θα μπορουσες να πεις ειναι η υποστιριξη vst στο virtual dj αντε και τα videos. (και αυτο για το traktor παρακατω δεν ισχυει μιας και ειναι παλιο το chart)
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ω καλα... εσυ το πας αλλου. δεν ειναι θεμα μας αυτο, ουτε κυριο χαρακτηριστικο για dj εξοπλισμο. χεστο video, πες οτι συγκρινουμε προγραμματα ηχου για live set οπως θα εκανε κανεις με cdplayers/pickup. edit: τι θες να πεις με τη φωτογραφια?
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ε ναι για live set λεμε. Ειπες οτι το τρακτορ δεν υποστιριζει το hid... ποιος ασχολειται με hid ενω το midi ειναι το βασικο πρωτοκολλο εδω και αιωνες? Τωρα για την λιστα λες αυτο http://www.virtualdj.com/products/hardware.html ? το οτι εγω αν κατσω να κανω εναν controller μονος μου θα τον υποστιριζει το traktor το καταλαβαινεις? Τωρα αυτο που λες για on the fly αλλαγη controller, οταν το κανει θα θελα να το δω γιατι ακουγεται καπως περιεργο. Τωρα για το τελευταιο που εβγαλε η pioneer, σορρυ τι ρολο παιζει αν εχει μεσα το vdj??????
aledjo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Ειπες οτι το τρακτορ δεν υποστιριζει το hid... ποιος ασχολειται με hid ενω το midi ειναι το βασικο πρωτοκολλο εδω και αιωνες? ΕΓΩ, εχω και τα numark icdx... με τρακτορ δε παιζουν. Τωρα για την λιστα λες αυτο http://www.virtualdj.com/products/hardware.html ? οχι, αυτη η λιστα ειναι με μερικους controlers απλα βιτρινα. για να δεις ολη τη λιστα, κατεβασε τη free edition http://www.virtualdj.com/download/free.html και θα τη δεις μεσα απο το config mappers. το οτι εγω αν κατσω να κανω εναν controller μονος μου θα τον υποστιριζει το traktor το καταλαβαινεις? οι πρωτες προσπαθειες με custom midi controler γινανε με virtualdj. ακομα και με joypad αν θες το χειριζεσαι. θα σου βρω ενα βιντεο με custom controler που εχει κανει καποιος Τωρα αυτο που λες για on the fly αλλαγη controller, οταν το κανει θα θελα να το δω γιατι ακουγεται καπως περιεργο. αν θες στο γραφω εγω σε βιντεο να το δεις Τωρα για το τελευταιο που εβγαλε η pioneer, σορρυ τι ρολο παιζει αν εχει μεσα το vdj?????? αν το virtualdj ηταν για τα μπαζα, η pioneer δε θα το επερνε στα σοβαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα