-nick- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ενω εσυ εισαι ανοιχτομυαλος.... Στο θεμα της μουσικης τουλαχιστον νομιζω πως ειμαι ναι, γιατι οχι, επειδη δεν ακουω Pitbull? Αλλο ανοιχτομυαλος, αλλο οτι ναναι. Αλλο "ακουω τα παντα" (= ακουω οτι μαλακια υπαρχει) και αλλο εκλεκτικοτητα & ποικιλομορφια μαζι ποιος αναφερθηκε σε σενα? ΕΣΥ αρχισες να λες για τα "σκουπιδια" που ακουν οι αλλοι... " αμα δε σ'αρεσουν αυτα τα μαγαζια, δε μπορεις να κατηγορησεις αυτους που πανε οτι ακουνε σκουπιδια! " Σε μενα δεν το ειπες αυτο ? αν εχεις καταλαβει καλα οι "αλλοι" απλα δε σου δινουν σημασια και ξεκινανε να πανε στο κιαμο! Ας πανε , σταρχιδια μου, εγω θα κραζω αυτην τη φαση γιατι τη θεωρω για γελια κ για κλαμματα δε καθονται πισω σαν εσενα και να λενε διαφορα για το τι κανει ο αλλος... Ναι , αυτο στανταρ, εδω εσυ πιο πριν ελεγες οτι αν τους βαλεις τετοια μουσικη θα με περασουν για ψυχικα ασθενη ...
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 E ναι τα ατομα με την μεγαλη μουσικη γνωση που δεν ξερουν ποσες χορδες εχει η κιθαρα ή τι κανει ενας μικτης θα μας πουνε οτι δεν ακουμε καλη μουσικη http://boilerroom.tv/richie-hawtin-70-min-mix/
-nick- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Θελει itunes για να κατεβει η μαλακια, το χεις να το ανεβασεις σε κανα χοστ ?
Toufas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 απο με το http://userscripts.org/scripts/show/96022 στο boilerroom.tv εχει πααααααααααααρα πολλα sets απο πολυ μεγαλη γκαμα
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Σε μενα δεν το ειπες αυτο ? ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟΝΥΑΛΕ "αμα δε σ'αρεσουν αυτα τα μαγαζια, δε μπορεις να κατηγορησεις αυτους που πανε οτι ακουνε σκουπιδια! "
-nick- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟΝΥΑΛΕ "αμα δε σ'αρεσουν αυτα τα μαγαζια, δε μπορεις να κατηγορησεις αυτους που πανε οτι ακουνε σκουπιδια! " Ξαναδιαβασε το , χαζουλη. "Προφανως και μπορω, οπως προφανως μπορει να αναφερθει αυτος σε αυτα που ακουω εγω " Μπορω να τους/τον(οποιον παει εκει) κατηγορησω οτι ακουνε/ακουει σκουπιδια , οπως μπορουν και αυτοι/αυτος εμενα. Πιο λιανα δε γινεται ε. Απαντας κ στα αλλα αν θες
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ΟΥΦ! οτι θες διαβαζεις. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ δε σου δινει κανεις σημασια.... εσυ ασχολησε μονος σου
theef Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς ποιο πρόγρμμα είναι αυτό.. Με αυτό παιζει ο radio killer... Και κάτι άλλο... Έστω ότι θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμε με το djing τι θα χρείαστω?? (εξοπλησμός, οδηγοί μίξεων, τραγούδια κτλ...)
-nick- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ΟΥΦ! οτι θες διαβαζεις. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ δε σου δινει κανεις σημασια.... εσυ ασχολησε μονος σου Καλα, το ποιος δεν καταλαβαινει τι του γινεται φαινεται . Λες δεν μου δινει κανεις σημασια και τοση ωρα ασχολεισια να με πεισεις οτι ο Κιαμος και ο Pitbull δεν ειναι σκουπιδια ... Σιγα μην εδινες σοβαρη απαντηση Καλη συνεχεια μεγαλε μουσικοφιλε και γνωστη και καλο Beatmatching στον Κιαμο . Viva la revolución de la música
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Καλα, το ποιος δεν καταλαβαινει τι του γινεται φαινεται indeed
-nick- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 ...αναφορικά με, Με αυτο που συζηταμε απο τη σελιδα 8 και μετα
aledjo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Ξέρει κανείς ποιο πρόγρμμα είναι αυτό.. Με αυτό παιζει ο radio killer... Και κάτι άλλο... Έστω ότι θέλω να ξεκινήσω να ασχολούμε με το djing τι θα χρείαστω?? (εξοπλησμός, οδηγοί μίξεων, τραγούδια κτλ...) φτου κακα! μακριαααααα το traktor ειναι! ουστττττ! 666!!!!! να προτειμησεις το virtualdj! θα εχεις δωρεαν τεχνικη υποστηριξη απο μενα 10 χρονια το υποστηριζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα