theef Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εχω scarlett solo, m-audio m-track 2x2 και την ενσωματομενη του k2. Εχω δοκιμασει ολους τους δυνατους συνδιασμους αλλα παντα κρασαρω.
Xorxhs! Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Χρόνια πολλά. Έχοντας αγοράσει macbook pro 13ari, θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Για Djing (μίξη όχι παραγωγη)χρειαζεται να αγοράσω καποιον τρακτορα και αν ναι, ποιον προτείνετε? vfm προτασεις 2)Για software προγραμμα μίξης αγοράζω πρόγραμμα ή χρησιμοποιώ άνετα σπασμένο? Ποιο προτιμάτε?
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Γιατί όλοι οι σερβιτόροι και οι πελατοκεντρικοί Ε.Ε. έχουν iPhone; Για τον ίδιο λόγο. Δεν μπορούν τα ανοιχτά συστήματα και η πολύ ελευθερία τους δημιουργεί προβλήματα, ή/και τους περισσεύουν και θέλουν κάπως να το αναδείξουν αυτό. Στις 1/1/2021 στις 5:31 ΜΜ, Xorxhs! είπε Χρόνια πολλά. Έχοντας αγοράσει macbook pro 13ari, θελω να ρωτησω τα εξης: 1) Για Djing (μίξη όχι παραγωγη)χρειαζεται να αγοράσω καποιον τρακτορα και αν ναι, ποιον προτείνετε? vfm προτασεις 2)Για software προγραμμα μίξης αγοράζω πρόγραμμα ή χρησιμοποιώ άνετα σπασμένο? Ποιο προτιμάτε? NativeInstruments και τα μυαλά στα κάγκελα. Αγόρασα σε άψογη κατάσταση ένα S2MK2 στα 80€ τις προάλλες από έναν φωτογάφο. :'D Ψάξου λίγο μάνα μου. Άθλημα που το χρυσοπληρώνουν πολλοί, και αλλάζουν καριέρα αποβραδίς είναι. Άνετα σπασμένο, Traktor Pro 2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα