theef Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Παιδιά, ασχολείται κανείς με παραγωγή? Αν ναι θα ήθελα να μου πείτε κανά δύο καλά plugins για mixdown/master... Επίσεις, τι μπορώ να κάνω με ένα synthesizer? Ναι ξέρω κάποια πράγματα όπως το ότι επεξεργάζομαι presets και ηχογραφώ ήχους. Γενικά δηλαδή αξίζει η αγορά του για κάποιον που ασχολείτε με την μουσική?
8-bitMUSIC Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Αναφορά σε κείμενο <p>Παιδιά, ασχολείται κανείς με παραγωγή? Αν ναι θα ήθελα να μου πείτε κανά δύο καλά plugins για mixdown/master...</p> <p>Επίσεις, τι μπορώ να κάνω με ένα synthesizer? Ναι ξέρω κάποια πράγματα όπως το ότι επεξεργάζομαι presets και ηχογραφώ ήχους. Γενικά δηλαδή αξίζει η αγορά του για κάποιον που ασχολείτε με την μουσική?</p> Το synthesizer τα κάνει όλα πιο εύκολα δεν σου δίνει κάτι το παραπάνο σκέψου το σαν έναν μικτή ο οποίος δεν σου δίνει παραπάνο δυνατότητες στο virtual dj ας πούμε απλά μπορείς τα χειρίζεσαι όλα πιο εύκολα αντί να εχεις το ποντίκι... γενικά βολεύει να πάρεις ενα φτηνό αρμονίο για βα φτιάχνεις μελοδιες.
theef Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Στις 23/3/2014 στις 8:55 ΠΜ, 8-bitMUSIC είπε Το synthesizer τα κάνει όλα πιο εύκολα δεν σου δίνει κάτι το παραπάνο σκέψου το σαν έναν μικτή ο οποίος δεν σου δίνει παραπάνο δυνατότητες στο virtual dj ας πούμε απλά μπορείς τα χειρίζεσαι όλα πιο εύκολα αντί να εχεις το ποντίκι... γενικά βολεύει να πάρεις ενα φτηνό αρμονίο για βα φτιάχνεις μελοδιες. Α οκ... Ευχαριστώ, και γω για κανά midi controller σκεφτόμουνα, απλά ρώτησα γιατί μου έκανε εντύπωση ότι κάποιοι παραγωγοί έχουν 6-7 synthesizers στο studio τους τα οποία αν κοιτάξεις τα μοντέλα είναι πανάκριβα...
viper2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2014 εχουν τοσο midi controllers/synths επειδη χειριζονται πολλα VSTi ταυτοχρονα 1
theef Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Ναι χρειαζονται και τα αντίστοιχα χέρια εκτός αν είναι χταπόδια... Νομίζω ότι έχουν στημένα κάποια vst σε κάθε midi ή έχουν φτιάξει κάποιον ήχο στο synth και επειδή δουλεύουν ένα project με πολλά όργανα για να μην αλλάζουν ήχο κάθε τόσο...
dimijimi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Γιατι είναι PC / DJ και όχι Dj .. εχει τεράστια διαφορά φίλε μου !!! τωρα για το μακ απλα γιατί εχει το μηλο !!!!
discoboyminimal Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2014 dimijimi αναθεωρησε φιλε ..γιατι βρησκομαστε στο 2014.. τι να κανουμε και τα vhs πεθαναν..και τα tapes..οπως και οι discoteque ο κοσμος παει μπροστα. και φτιαχνει νεα καινοτομα πραγματα. γουσταρω να παιζω με vinylια και να ριχνω loops n samples με το maschine. να χρησιμοποιω ableton και logic pro. εχω και πεταλιερα εχω και analog mixxer.και χρησιμοποιω και timecode με την καρτα ηχου μου.. αντε βγαλε ακρη! με βαζεις σ αυτους τους pc/dj? και οχι dj? η εχω mac γιατι εχει το μηλο?? btw δεν εχω mac!ουτε και μηλο!αλλα εχω pc με hackintosh γιατι χρησιμοποιω το logic pro. και στο κατω κατω το ηχητικο αποτελεσμα ειναι αυτο που μετραει πρωτο!και οχι το οπτικο. φυσικα αν τα χεις και τα 2 ειναι καλυτερα!και αν εχεις κανα 5χιλιαρο να ξοδεψεις 2
cine maniac Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Στις 8/1/2012 στις 9:40 ΜΜ, sYn είπε Πες τα Χρυσοστομε. Ότι πεις φιλαράκο
mandriv Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ως dj 23 χρόνια και τα τελευταία 8 με Virtual DJ (ξεκίνησα με τη θρυλική version 3.4) και Windows δηλώνω πως οι συνάδελφοι που παίζουν με Mac το κάνουν για μούρη και μόνο. Ίσως το "μηλαράκι " κρύβει την ασχετοσύνη πολλών ή τους παρέχει υποσυνείδητα αέρα και καλά... Προσωπικά έχω παίξει σε εκατοντάδες εκδηλώσεις-βραδιές-γάμους-βαφτίσεις-πάρτυ-εγκαίνια κτλ συν τα μαγαζιά που παίζω επί μονίμου βάσεως και ποτέ δεν είχα πρόβλημα με windows & VDJ .. Αυτά και να προσθέσω πως σημασία έχει τί μουσική παίζεις και όχι με τι λάπτοπ και φούμαρα. 5
NASOSDO Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Όταν σας κολλήσει το pc σε μαγαζί με 400 άτομα η΄σε γάμο την ώρα που μπαίνει το ζευγάρι ,θα καταλάβετε γιατί το πετάς και παίρνεις macbook pro . Εκτός αν θέλεις να αλλάζεις laptop κάθε ενάμιση η΄ κάθε δυο χρόνια .οπότε το pc σου βγαίνει πανάκριβα.
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στις 7/1/2016 στις 9:57 ΠΜ, NASOSDO είπε Όταν σας κολλήσει το pc σε μαγαζί με 400 άτομα η΄σε γάμο την ώρα που μπαίνει το ζευγάρι ,θα καταλάβετε γιατί το πετάς και παίρνεις macbook pro . Εκτός αν θέλεις να αλλάζεις laptop κάθε ενάμιση η΄ κάθε δυο χρόνια .οπότε το pc σου βγαίνει πανάκριβα. καρφωνεσαι οτι δεν εχεις ιδεα. ιδεα ομως. εχω λαπτοπακι των 350 ευρο , με i3 2310 και 4gb ram. και τα τελευταια 3 χρονια με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε πολλα μαγαζια και party αλλα και γαμους. αν δεν εχεις ορθα επιχειρηματα , μην πετας οτι σου κατεβει στο κεφαλι νομιζωντας οτι ειναι και σωστο. 1
groot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στις 24/8/2014 στις 9:21 ΜΜ, discoboyminimal είπε btw δεν εχω mac!ουτε και μηλο!αλλα εχω pc με hackintosh γιατι χρησιμοποιω το logic pro. Στις 7/1/2016 στις 4:51 ΜΜ, discoboyminimal είπε καρφωνεσαι οτι δεν εχεις ιδεα. ιδεα ομως. εχω λαπτοπακι των 350 ευρο , με i3 2310 και 4gb ram. και τα τελευταια 3 χρονια με εχει βγαλει ασπροπροσωπο σε πολλα μαγαζια και party αλλα και γαμους. αν δεν εχεις ορθα επιχειρηματα , μην πετας οτι σου κατεβει στο κεφαλι νομιζωντας οτι ειναι και σωστο. Oh the irony!
discoboyminimal Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Στις 7/1/2016 στις 4:54 ΜΜ, groot είπε Oh the irony! το dual boot σου λεει κατι? οπως και οτι με το logic pro δεν παιζω live? εχω windows και κατα 95% αυτα χρησιμοποιω οταν παιζω. αμα καθισω σπιτι και θελω να καυλαντισω , τοτε το γυρναω στο hackintosh και ασχολουμε με το logic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα