Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε theef οταν μπαινει η φωνη στο 1:20 δεν παρατηρεις κατι "ασχημο";

Ναι αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς... Είχα βάλει μία λούπα αυξανόμενης έντασης αλλά δεν μ άρεσε και τ άφησα έτσι, κατά τ άλλα?

ξέρει να παίζει με βινύλιο ο Πιέστο?

Ναι αυτό τι σημαίνει ότι όποιος παίζει με βινύλιο είναι θεός, και ότι άμα παίζει μαύρο χάλι στα υπόλυπα δεν έχει σημασία? Δεν μ άρεσε το συγκεκριμένο set με την έννοια ότι οκ μιξάρει τυπικά τελείως... Και με βινύλιο και με cd να ήταν πάλι δεν ήταν ωραίο, ε αν ήταν και υπολογιστή ακόμα χειρότερα...

Παιδειά ΜΗΝ τα ακυρόνετε όλα. Δείτε τη έκανε στο Live in concert και θα καταλάβετε.

Έχεις λινκ?  Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι καλό...

Αυτό βρήκα, τέλειες μουσικές μέσα αλλά είχε και αλλαγές που ήταν επιεικώς χάλια! Μέχρι και διπλομποτίες άκουσα, όχι σε όλες αυτό με μερικές....
Δημοσ.

Ναι αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς... Είχα βάλει μία λούπα αυξανόμενης έντασης αλλά δεν μ άρεσε και τ άφησα έτσι, κατά τ άλλα?

Δυστυχως με θεματα dj δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω να σου πω αν εχεις κανει καλη δουλεια ή οχι. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι η φωνη δεν κολλαει πανω στη λουπα. Οχι απο θεμα ρυθμου... απο θεμα αρμονιας..."φαλτσαρει" πανω στο κομματι.

Δημοσ.

Δυστυχως με θεματα dj δεν εχω ασχοληθει και δεν ξερω να σου πω αν εχεις κανει καλη δουλεια ή οχι. Αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι η φωνη δεν κολλαει πανω στη λουπα. Οχι απο θεμα ρυθμου... απο θεμα αρμονιας..."φαλτσαρει" πανω στο κομματι.

Ναι όντως, ε τώρα είναι αργά, το έστειλα ήδη... Δεν πειράζει...

Παιδειά ΜΗΝ τα ακυρόνετε όλα. Δείτε τη έκανε στο Live in concert και θα καταλάβετε.

Παιδιά ΜΗΝ τα ακυρώνετε όλα. Δείτε τι έκανε στο Live concert και θα καταλάβετε.

Φίξντ! :P

Δημοσ.

Ναι αυτό τι σημαίνει ότι όποιος παίζει με βινύλιο είναι θεός, και ότι άμα παίζει μαύρο χάλι στα υπόλυπα δεν έχει σημασία? Δεν μ άρεσε το συγκεκριμένο set με την έννοια ότι οκ μιξάρει τυπικά τελείως... Και με βινύλιο και με cd να ήταν πάλι δεν ήταν ωραίο, ε αν ήταν και υπολογιστή ακόμα χειρότερα...

κάποιος που παίζει με βινύλιο είναι καλύτερος από κάποιον που δεν παίζει. προφανώς γιατί γνωρίζει παραπάνω πράγματα. νομίζω ότι για να πούμε κάποιον καλύτερο DJ δεν αρκεί μόνο να πατάει μερικά κουμπάκια. αν και αυτό λανσάρουν ως πρότυπο DJ, όπου τα έχει όλα έτοιμα σε μία Database κι απλά κάνει Drag & Drop / play/cue/stop/ SYNC ...

• Like 1
Δημοσ.

κάποιος που παίζει με βινύλιο είναι καλύτερος από κάποιον που δεν παίζει. προφανώς γιατί γνωρίζει παραπάνω πράγματα. νομίζω ότι για να πούμε κάποιον καλύτερο DJ δεν αρκεί μόνο να πατάει μερικά κουμπάκια. αν και αυτό λανσάρουν ως πρότυπο DJ, όπου τα έχει όλα έτοιμα σε μία Database κι απλά κάνει Drag & Drop / play/cue/stop/ SYNC ...

Ναι εννοείτε αλλά δεν φαίνεται ότι τα ξέρει, ουσιαστικά ο ίδιος αδικεί τον εαυτό του... Εγώ έχω καργήσει πλέον το sync κι ας παίζω με κονσολάκι... Και θα το ξαναπώ παίζω με κονσολάκι επειδή (προς το παρόν τουλάχιστον) μεχρι εκεί φτάνει η τσέπη μου...

Με vinyl timecodes είναι το ίδιο με τα βινύλια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι, ειναι πολυ πιο ωραιο να ακους αλλαγες καθε 5 λεπτα, παρα να ακους κατι που γινεται εκεινη την στιγμη για πρωτη φορα οσο αναφορα clips/effects. Λες και το beatmatching ειναι το κατι δυσκολο...

Για να σε προλαβω, http://www.discogs.com/collection?user=Toufas η συλλογη μου τοτε που αγοραζα δισκους. Μετα αγορασα serato, και μετα μου δειξανε το ableton 

Επεξ/σία από Toufas
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μπαινω στο topic μια φορα το τριμηνο και ολο βλεπω να λετε διαφορες θεωριες.

η πλακα ειναι οτι ολα αυτα που λετε, δε τα εχω δει πουθενα στη πραξη να το κανει κανεις στο χωρο εργασιας....

που παιζετε να ερθω να σας ακουσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...