theef Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Επίσης, δεν υπάρχει καμία συχνότητα που να πέφτει πάνω στην άλλη. Κάθε μία είναι μόνο αυτή και τίποτα άλλο. Αχα! Ναι αλλά όταν παίζουν δύο ίδιες συχνότητες (ας πούμε τα μπάσα) από δύο διαφορετικά τραγούδια τότε δεν πέφτουν η μία συχνότητα πάνω στην άλλη? Γι αυτό και χαμηλώνουμε και λίγο τα μπάσα στο τραγούδι που φεύγει... Κάνω λάθος?
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κάνεις δεν κάνεις λάθος... εάν κάνει κανείς το λάθος και σου απαντήσει θα αρχίσεις τις ωραίες σου ερωτήσεις που τις βαπτίζεις και δίψα για μάθηση... -το νερό μπαίνει στο ποτήρι -Ποιο νερό; -Αυτό που τρέχει από την βρύση -Και εάν την ανοίξω θα βάλω και εγώ νερό; -Ναι -Και για ποιο νερό λες; -Αυτό από την βρύση λέμε -Που ανοίγει αλλά τρέχει ποτήρια; -Όχι, νερό τρέχει -Και το ποτήρι; -Μα είπαμε ότι είναι για να βάζεις μέσα νερό -Στο ποτήρι; -Ναι -Αυτό που βγάζει η βρύση; -Ναι -Α χα, το ήξερα ότι η βρύση βγάζει ποτήρια. Εγώ πώς θα κάνω την δική μου να βγάζει ποτήρια; -Μα δεν βγάζει ποτήρια η βρύση κτλ κτλ κτλ.
theef Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κάνεις δεν κάνεις λάθος... εάν κάνει κανείς το λάθος και σου απαντήσει θα αρχίσεις τις ωραίες σου ερωτήσεις που τις βαπτίζεις και δίψα για μάθηση... -το νερό μπαίνει στο ποτήρι -Ποιο νερό; -Αυτό που τρέχει από την βρύση -Και εάν την ανοίξω θα βάλω και εγώ νερό; -Ναι -Και για ποιο νερό λες; -Αυτό από την βρύση λέμε -Που ανοίγει αλλά τρέχει ποτήρια; -Όχι, νερό τρέχει -Και το ποτήρι; -Μα είπαμε ότι είναι για να βάζεις μέσα νερό -Στο ποτήρι; -Ναι -Αυτό που βγάζει η βρύση; -Ναι -Α χα, το ήξερα ότι η βρύση βγάζει ποτήρια. Εγώ πώς θα κάνω την δική μου να βγάζει ποτήρια; -Μα δεν βγάζει ποτήρια η βρύση κτλ κτλ κτλ. Ωραίο το παράδειγμα... Για δώσε μου τώρα και ένα κανονικό παράδειγμα...
NewProject Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σαν channel fader το gain ??? - ούτε καν . Για να υπάρχει και fader και gain θα σημαίνει οτι το καθένα κάνει διαφορετική δουλεια.Ναι okay , μπορείς να κάνεις mix με το gain , αυτό δεν σημαίνει οτι είναι ο σωστός τρόπος όμως.
theef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Σαν channel fader το gain ??? - ούτε καν . Για να υπάρχει και fader και gain θα σημαίνει οτι το καθένα κάνει διαφορετική δουλεια.Ναι okay , μπορείς να κάνεις mix με το gain , αυτό δεν σημαίνει οτι είναι ο σωστός τρόπος όμως. Yeap!
theef Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εαν τα cd μου τα γράφω σαν μουσική η σιντιέρα θα μου δείχνει ονόματα? Γιατί αν γράφω mp3 όπως είναι (data) η cdιέρα θα τα δείχνει νομίζω...
discoboyminimal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 παρε ρε αγορινα ενα χαρτι και ενα μολυβι και γραψτα.κολας σε κατι πραγματα.....τα mp3 τα διχνει αναλογος τo cdj.τωρα για τα audio cd πρεπει να εχεις ενεργοποιηση την 'text εγγραφη' αλλα δεν ξερω αν το υποστηριζει καποιο cdj.... 1
theef Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 παρε ρε αγορινα ενα χαρτι και ενα μολυβι και γραψτα.κολας σε κατι πραγματα.....τα mp3 τα διχνει αναλογος τo cdj.τωρα για τα audio cd πρεπει να εχεις ενεργοποιηση την 'text εγγραφη' αλλα δεν ξερω αν το υποστηριζει καποιο cdj.... τα 200αρια δείχνουν ονόματα? αυτά υποστηρίζουν και mp3 γι αυτό το λέω...
discoboyminimal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου..
theef Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα σου.. Κανένα πρόβλημα, απλά ρώτησα αν τα 200 cdj που σκέφτομαι να πάρω δείχνουν ανόματα και σε mp3 και σε audio cd... Επειδή είπες ότι αναλόγως το cdj σε ρώτησα για τα 200άρια...
theef Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα στο οποίο να δίνω ένα αρχείο και να μου λέει την αληθινή τους ποιότητα?
vasilis123 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2012 νομίζω οτι μπορεις να το κανεις και με το audacity.
theef Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 νομίζω οτι μπορεις να το κανεις και με το audacity. Βρήκα το spek αλλά μου λέει ότι ποιότητα λένε και τα windows... Είναι η πραγματική?
vasilis123 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2012 ίσως... Δεν το εχω ψάξει το θέμα, μιας και εμπιστεύομαι τη σελίδα που τα αγοράζω.
theef Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Πείτε μου τρόπους μιξαρίσματος στα Ελληνικά... εκτός καρφωτές... Και γενικά, τρόποι μιξαρίσματος υπάρχουν μόνο beatmatching και καρφωτές???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα