viper2005 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 θα το ξαναπω αλλα θα ειναι η τελευταια φορα ξεκινα τα μιξαρισματα ακομα και αν ειναι copy paste...
theef Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 το κλειδι ειναι το ιδιο. ΚΑΙ ! ασε τα ακριβα μηχανιματα.ενας behringer djx 750 και 2 cdj 100αρια σου ειναι μια χαρα για αρχη!ψαξε καμια αγγελια!επισης ειναι η καυλα της ηλικιας και δεν αξιζει να δωσεις ουτε αυτα τα 300ευρω για τα μηχανιματα πιο πανω. σε ειπαμε να κλασεις και χεστηκες νομιζω.. 1ον)τα μηχανιματα δεν κανουν τον dj. 2ον)αν δεν ψαχτεις μονος δεν προκειτε να κανεις ουτε μισο βημα στο χωρο αυτο. 3ον)μηπως τελικα το djΛικι δεν ειναι για σενα? (αληθεια στην υποκατηγορια 'μουσικη' του insomnia εχεις παει?) Ναι φυσικά και έχω πάει!! Τι είδους ψάξιμο εννοείς? Και το αν μου ταιριάζει ή όχι θα το καταλάβω αφου ασχοληθώ αρκετα και αφου ξεκινήσω να παίζω κάπου... θα το ξαναπω αλλα θα ειναι η τελευταια φορα ξεκινα τα μιξαρισματα ακομα και αν ειναι copy paste... Τι copy paste? Δεν κατάλαβα... ααα και πρίν σε ρώτησα για το mixtape και δεν μου είπες... Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας αν και είναι όλο μισόλογα....
theef Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα στον Pionner CDJ-200 επειδή υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 ενώ ο 100 όχι... Και βρήκα αυτές τις αγγελίες : http://www.poulato.g...r-cdj-200-81740 και http://www.poulato.g...-200-2tem-71375 Τι λέτε? Και μία ακόμη ερώτηση που προέκυψε καθώς παρακολουθούσα κάποιον που έπαιζε μουσική... Το GAIN μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Channel Fader??
viper2005 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 λιγο δουλεια την θες http://www.youtube.com/watch?v=xuOZ_iSAzJQ&feature=related 1
vasilis123 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά από αρκετή αναζήτηση κατέληξα στον Pionner CDJ-200 επειδή υποστηρίζει αναπαραγωγή mp3 ενώ ο 100 όχι... Και βρήκα αυτές τις αγγελίες : http://www.poulato.g...r-cdj-200-81740 και http://www.poulato.g...-200-2tem-71375 Τι λέτε? Και μία ακόμη ερώτηση που προέκυψε καθώς παρακολουθούσα κάποιον που έπαιζε μουσική... Το GAIN μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως Channel Fader?? Κατα τη γνώμη μου μπορείς, αλλά μονο για να χαμηλώσεις. Γιατί αν πάς να ανεβάσεις την ένταση ίσως κάψεις τιποτα...
IHateLove Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί είναι αρκετά ακριβό ( με specifications της πλάκας πραγματικά ) είναι απλό, άμα έχεις Mac έχεις και λεφτά, αυτό θέλουν να δείξουν... ΥΓ: μην μου αρχίσετε για το Mac, ότι έχει κορυφαίο ΛΣ, μπλα μπλα γιατί δεν θα ασχοληθώ με αυτή τη σαχλαμάρα.
Donacgreece Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Το ότι απαντήσες σε ένα θέμα που έχει 45 σελίδες και αυτο έχει απαντηθεί στις πρώτες δε σου κάνει κάτι ε; Όσο για το μακ άφησε το για αυτούς που ξέρουν τις δυνατότητες του λογισμικού του σε multimedia εφαρμογές. Δεν λέω ότι υπερτερούν παντου. Και γω με windows δουλεύω όταν πάω να παιξω κάπου για αυτο τον λόγο! Γιατι είναι φθηνά! Sent from my iPhone using Insomnia 1
theef Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Κατα τη γνώμη μου μπορείς, αλλά μονο για να χαμηλώσεις. Γιατί αν πάς να ανεβάσεις την ένταση ίσως κάψεις τιποτα... Μπα, όταν έπαιζε ο dj σ ένα μαγαζί που είχα πάει πήγε κάποιος ο οποίος δεν ξέρω τι ρόλο βαρούσε (μάλλον boss) και ανεβοκατέβαζε το gain με λύσα! Δεν νομίζω να κάηκε τίποτα... Δεν σου λέω καρφωτές αλλαγές, για ομαλή αλλαγή σου μιλάω... Και αυτό με το gain το ρωτάω επειδή βλέπω πολλούς να αλλάζουν κομμάτι χωρίς τα χέρια τους να φεύγουν από τα EQ... λιγο δουλεια την θες http://www.youtube.com/watch?v=xuOZ_iSAzJQ&feature=related Προφανως δεν το είδα όλο... Ο Armin σε μία συνέντευξη σε γερμανικό σταθμό trance... Τι ακριβώς θα έπρεπε να αποκομίσω? Δεν λέω έκανε αρμονικές αλλαγές αλλά και πάλι δεν χρησιμοποιούσε το channel fader...
discoboyminimal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Έτσι ακριβώς.... οτι του φανει του λολοστεφανη...
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανως δεν το είδα όλο... Ο Armin σε μία συνέντευξη σε γερμανικό σταθμό trance... Τι ακριβώς θα έπρεπε να αποκομίσω? Δεν λέω έκανε αρμονικές αλλαγές αλλά και πάλι δεν χρησιμοποιούσε το channel fader... τουλαχιστον εκανε κατι...
theef Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 τουλαχιστον εκανε κατι... Ναι... Δεν είπα αυτό... Αλλά ΟΚ, δεν έδειχνε ούτε τα χέρια του πάνω στην κονσόλα και δεν τα ήξερα και τα τραδούδια (ακούω ελάχιστη trance) οπότε δεν καταλάβαινα αν οι αλλαγές ήταν καλές ή όχι...
vasilis123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μπα, όταν έπαιζε ο dj σ ένα μαγαζί που είχα πάει πήγε κάποιος ο οποίος δεν ξέρω τι ρόλο βαρούσε (μάλλον boss) και ανεβοκατέβαζε το gain με λύσα! Δεν νομίζω να κάηκε τίποτα... Δεν σου λέω καρφωτές αλλαγές, για ομαλή αλλαγή σου μιλάω... Και αυτό με το gain το ρωτάω επειδή βλέπω πολλούς να αλλάζουν κομμάτι χωρίς τα χέρια τους να φεύγουν από τα EQ... Ναι γίνετε κι αυτό που λες, αλλα κατα τη γνώμη μου μέχρι να φτάσεις σε σημείο να καταλαβαίνεις τον ηχο εκτός τη μουσική(που πρέπει να κόψεις κάποια συχνότητα, που παραμορφώνει και αλλα ) ,καλύτερα μην πειράζεις το gain, αλλο μονο για τιποτα διορθώσεις.
theef Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι γίνετε κι αυτό που λες, αλλα κατα τη γνώμη μου μέχρι να φτάσεις σε σημείο να καταλαβαίνεις τον ηχο εκτός τη μουσική(που πρέπει να κόψεις κάποια συχνότητα, που παραμορφώνει και αλλα ) ,καλύτερα μην πειράζεις το gain, αλλο μονο για τιποτα διορθώσεις. Συχνότητες πρέπει να κόψω εκεί που πέφτουν η μία πάνω στην άλλη ή και κάπου αλλού? Εννόω πως θα καταλάβω που πρέπει να κόψω συχνότητα ή θα το μάθω με τον καιρό?
Timonkaipumpa Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 α) Η μουσική είναι μία ειδική μορφή ήχου, με συγκεκριμένη κατανομή ενέργειας ανά συχνότητα και συγκεκριμένη δομή στο χρόνο. β) Βάσει του α), η μουσική είναι ήχος αλλά ο ήχος δεν είναι, αναγκαστικά, μουσική. Έτσι, δεν ισχύει το "να καταλαβαίνεις τον ήχο και όχι μόνο την μουσική". Επίσης, δεν υπάρχει καμία συχνότητα που να πέφτει πάνω στην άλλη. Κάθε μία είναι μόνο αυτή και τίποτα άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα