Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αφησε τις βλακειες αυτες και βρες ενα μαγαζι να παιξεις και να μαθεις μονος σου.αρχησε να βγαινεις εξω και να βλεπεις πως παιζουν αλλοι και αφησε τον κυριο στο βιντεο που λεει το 'bit' και οχι beat και το phases το λεει 'phrases'.θα σου παρει χρονο να μαθεις να παιζεις ωραια μεχρι τοτε βγαινε εξω ακουω πως παιζουν αυτοι που αξιζουν και οχι οι δηθεν και προσπαθησε να το ακολουθησεις.

απο την μια μερα στην αλλη δεν γινεσαι dj.

ps.

video1 : 'πιο επαγγελματικα...απο δω και περα την ροδελα θα την λεμε jog, ροδελα την ελεγε και η γιαγια μου'...

video4 : 'ας μετρισουμε τα phrases...τελοσ παντων θα μετρησουμε αυτο (βαζει μουσικη) τελος παντων ενα απλο νταπα ντουπα, ενας ρυθμος...δεν ξερω τωρα επιστημονικοι οροι..πως λεγονται...κλπ...ετσι τα ξερω..'

απλα για γελια..

Δημοσ.

Χαχαχαχα... Όχι άλλο κάρβουνο!!! Έχω ξεσκιστεί να πηγαίνω σε μαγαζιά!! Μέρα παρά μέρα πηγαίνω! Και μάλιστα κάθομαι και πίσω στο τραπέζι πίσω από τον dj για να βλέπω! Και μπορώ να πω ότι κάτι έχω πάρει!

Ρώτησα αν ψάχνουν dj αλλά όπως ήταν αναμενόμενο τζίφος!! Ζητάνε όλοι πρόυπηρεσία, αλλά δεν ξέρω που να την βρώ!

Δημοσ.

ασε το τοπικ αυτο.πανε στο youtube βρες κανα καλο καναλι, καποιον ψαγμενο.αρχησε ν ακους μουσικες.απο διπλα να εχεις και τα charts απο ra , beatport κλπ.και με τον καιρο θα γεμισεις την συλογη σου.απο την μια μερα στην αλλη δεν γινεται δουλεια.κατεβαζω 8 χρονια μουσικη και ακομα δεν ειμαι ευχαριστημενος παντα κατι θελω παραπανω, παντα μου λειπει αυτο που ψαχνω αλλα εχω αρκετα καλη μουσικη.γι αυτο σου λεω αστο να ερθει απο μονο του μην το πιεζεις τοσο εσυ απλα κανε γυρες στα sites μεχρι να βρεις αυτο που θες.

• Like 1
Δημοσ.

Χαχαχαχα... Όχι άλλο κάρβουνο!!! Έχω ξεσκιστεί να πηγαίνω σε μαγαζιά!! Μέρα παρά μέρα πηγαίνω! Και μάλιστα κάθομαι και πίσω στο τραπέζι πίσω από τον dj για να βλέπω! Και μπορώ να πω ότι κάτι έχω πάρει!

Ρώτησα αν ψάχνουν dj αλλά όπως ήταν αναμενόμενο τζίφος!! Ζητάνε όλοι πρόυπηρεσία, αλλά δεν ξέρω που να την βρώ!

αλλο να ζητανε dj και αλλο να πας και να τους αφησεις το mixtape σου...

Δημοσ.

αλλο να ζητανε dj και αλλο να πας και να τους αφησεις το mixtape σου...

Δεν κατάλαβα τι μου λες... Τι είναι το mixtape?

Δημοσ.

Πως βλέπω αν ένα αρχείο είναι όντως 320 kbps??

@ viper2005 πως λένε το προγραμματάκι που έβαλες την είκονα πιο πάνω?

Δημοσ.

Ερώτηση (Μην Κράξετε) : Ακούω και λένε ψαγμένη μουσική και ψαγμένο ρεπερτόριο κλπ...

Ναι ΟΚ! Πως ψάχνεις και πως την αποκτάς αυτή τη μουσική??

Ρωτάω επειδή μου αρέσει η μουσική και θα ήθελα για την συλλογή μου "κάτι παραπάνω" από αυτό που παίζουν τα ραδιόφωνα ή από αυτό που ακούει ο κόσμος κλπ...

Δημοσ.

Χαχαχαχαχ,

Πραγματικα έτσι όπως το έχεις δει το όλο θέμα είναι σα να θέλεις να γίνεις dj με tutorial.

Χωρίς παρεξήγηση!

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 2
Δημοσ.

Χαχαχαχαχ,

Πραγματικα έτσι όπως το έχεις δει το όλο θέμα είναι σα να θέλεις να γίνεις dj με tutorial.

Χωρίς παρεξήγηση!

Sent from my iPhone using Insomnia

Για την μουσική λες ε? Ναι αλλά όλο ρωτάω και δεν βοηθάει κανείς όλοι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και εγώ στο τέλος μένω με την απορία... Πες μου σε ποιές ερωτήσεις μου έχετε απαντήσει??

Δημοσ.

βασικα σε ολες σου απαντησαμε

Ε ναι ρε γμτο.

Όλες έχουν απαντηθεί. Το πιο ΓΕΛΟΙΟ από όλα είναι ότι θα ρωτήσει "Που απαντήθηκαν;" !!!!!! (όπως το έκανε ΗΔΗ πριν από 2 σελίδες)

Δηλαδή, όχι μόνο θέλει να του βγάλει κανείς μία λίστα "1. Κάνε εκείνο, 2. Κάνε το άλλο" και με εγγύηση ότι θα γίνει μαμάτος DJ αλλά και δεν διαβάζει, ή να προσπαθήσει να διαβάσει, κάτι που δεν είναι σε μορφή τέτοιας λίστας.

Απορώ γιατί ακόμα κάθονται και του απαντάνε...

Δημοσ.

Όταν λέμε ότι ένα τραγούδι έχει το τάδε key είναι σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού ή μπορεί στο ρεφρέν να έχει ένα κλειδί και στο κουπλέ να έχει άλλο??

Και κάτι άλλο... Έχει ψωνίσει κανείς από e-bay?? Ρε παιδιά έχει καλές τιμές αλλά δεν έχω και τόσο εμπιστοσύνη αν δεν είναι Ελλάδα... Δηλαδή ψάχνω ένα pionner cdj 850 pair & pioneer djm xxx και βρίσκω μισές τιμές απ ότι Ελλάδα αλλά δεν εμοιστεύομαι τα λεφτά μου κάπου στο άγνωστο... Γιατί δεν είναι και λίγα λεφτά... Για πείτε κανα δυο αγγελιες από e-bay που τις θεωρείτε αξιόπιστες...

Δημοσ.

το κλειδι ειναι το ιδιο.

ΚΑΙ ! ασε τα ακριβα μηχανιματα.ενας behringer djx 750 και 2 cdj 100αρια σου ειναι μια χαρα για αρχη!ψαξε καμια αγγελια!επισης ειναι η καυλα της ηλικιας και δεν αξιζει να δωσεις ουτε αυτα τα 300ευρω για τα μηχανιματα πιο πανω.

σε ειπαμε να κλασεις και χεστηκες νομιζω..

1ον)τα μηχανιματα δεν κανουν τον dj.

2ον)αν δεν ψαχτεις μονος δεν προκειτε να κανεις ουτε μισο βημα στο χωρο αυτο.

3ον)μηπως τελικα το djΛικι δεν ειναι για σενα?

(αληθεια στην υποκατηγορια 'μουσικη' του insomnia εχεις παει?)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...