Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως εγω παιζς 5 χρονια με pc και προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει

Σε τι windows και με ποιο software?

Δημοσ.

Σε τι windows και με ποιο software?

Ξεκινησα με windows xp και pcdj (lol)

Κάποιο διαστημα επαιζα με traktor 2 και τωρα παίζω με vdj.

Δημοσ.

Γιατι έχω την εντιπωση ότι το συγκεκριμένο θέμα απλα επαναλαμβάνεται...;

Sent from my iPhone using Insomnia

Τι εννοείς?

Δημοσ.

Δύο (τελευταίες) ερωτήσεις :

1) Με ποιό πρόγραμμα να γράψω cds?

2) Με ποιό τρόπο/τεχνική/κόλπο ή ότι άλλο τέσπα, μπορώ να πετύχω συνοχή στο setάκι/πρόγραμμά μου?

Δημοσ.

1) λιγο πολυ ολα

2) seamless εννοεις...?

1) To winndows media player? Μπορώ να τα γράψω ως data, ή αναγκαστικά ώς audio? ΓΙατί το audio δεν κρατάει filenames, τα μεταονομάζει όλα σε track xx

2) Για πες...

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν ξερω αν συμφωνουν και οι αλλοι, αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις?

Αυτό που θέλει είναι να του πουν επακριβώς το πως θα κάνει αυτό που έχει δει να κάνουν κάποιοι DJs. Μα να του το πουν με τέτοιο τρόπο που δεν θα χρειαστεί καν να σκεφτεί.

Δημοσ.

Δύο (τελευταίες) ερωτήσεις :

2) Με ποιό τρόπο/τεχνική/κόλπο ή ότι άλλο τέσπα, μπορώ να πετύχω συνοχή στο setάκι/πρόγραμμά μου?

Δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο, απλά να παίζεις γνωστά τραγούδια. Τι κι αν έπαιξες Σάκη και στο καπάκι Καρρά. Όλοι θα συνεχίσουν να κουνιούνται.

Δημοσ.

Ρε φιλε δεν ξερω αν συμφωνουν και οι αλλοι, αλλα δεν καταλαβα τι ακριβως θελεις?

Θέλω να μου πείτε τι να κοιτάζω σε ένα τραγούδι για να κρίνω αν τεριάζει με αυτό που παίζει...

Αυτό που θέλει είναι να του πουν επακριβώς το πως θα κάνει αυτό που έχει δει να κάνουν κάποιοι DJs. Μα να του το πουν με τέτοιο τρόπο που δεν θα χρειαστεί καν να σκεφτεί.

Μια χαρά σκέφτομαι απλά σου εξήγησα παραπάνω τι ακριβώς θέλω... Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες τι θέλω και γράφεις οτι σου k@υλ0σ3!...

Δημοσ.

Θέλω να μου πείτε τι να κοιτάζω σε ένα τραγούδι για να κρίνω αν τεριάζει με αυτό που παίζει...

σου ειχαν απαντησει πιο πριν για harmonic mixing

εμενα παντως με βοηθησε παρα πολυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...