Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξεκινα τα mix [με καλης ποιοτητας αρχεια] και ασε τα τα τεχνικα...

Επεξ/σία από viper2005
  • Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι απλα αναφερθηκαμε στο πρεπει να υπαρχει για ενα αριστο αποτελεσμα.εσυ για αρχη χρειαζεσαι καλογραμμενα κοματια και ισως αργοτερα μια καλη καρτα ηχου.

timonkaipumba χωρις κακιες η κατι, μπορεις να μου στειλεις λιγο σε πρωσοπικο μηνυμα και να μου απαντησεις?στις πιο πανω ερωτησεις που καναμε

Δημοσ.

την έχω και εγώ αυτήν την απορία, εντάξει τα κινητά της Apple έχουν μεγάλη επιτυχία και πραγματικά το αξίζουν (όχι για το κόστος τους πάντως) τα Mac-Netbooks όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αν φανταστείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτά

ούτε παιχνίδια, ούτε προγράμματα, μόνο να βάζεις το CD του Ζαφείρη να το ακούς είναι.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ που συμμετέχετε στην συζήτηση και που με πληροφορείτε :

@Timonkaipumpa Η ποιότητα του ήχου εννοούσα... Αλλά άστο, διάβασα τα ποστς και κατάλαβα πάνω κάτω από τι εξαρτάται...

Συνοψίζοντας λοιπόν, η ποιότητα εξαρτάται :

1) Από το ηχείο που έχεις, και πιό συγκεκριμένα από τις συχότητες που υποστηρίζει, όσου μεγαλύτερο εύρως συχνότητας τόσο καλύτερη ποιότητα αποδίδει...

2) Από τον τύπο του αρχείου που θα παίξει στο pc με τα καλύτερα format ήχου να είναι τα aiff wav και flac με οποιαδήποτε κωδικοποίηση και σε οποιδήποτε kbps είναι ίδια μεταξύ τους... Ακουλουθολυν τα mp3 που και 320 kbps να είναι έχουν λιγότερη ποιότητα από τα παραπάνω filetypes...

3) Κάρτα ήχου, ότι πληρώσεις παίρνεις...

4)Ενισχυτή επίσεις...

5) Καλώδια, Μίκτης κλπ...

1) Λάθος

2) Λάθος

το 5.... αμφιλεγόμενο.

Και πάλι, το "η ποιότητα του ήχου" δεν είναι συγκεκριμένο για να μπορέσει κανείς να σου απαντήσει.

timonkaipumba χωρις κακιες η κατι, μπορεις να μου στειλεις λιγο σε πρωσοπικο μηνυμα και να μου απαντησεις?στις πιο πανω ερωτησεις που καναμε

Φυσικά χωρίς κακίες... πώς θα μπορούσε άλλωστε... αφού ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. :)

Νομίζω όμως ότι σου απάντησα ήδη στις ερωτήσεις σου.

Δημοσ.

ναι απλα αναφερθηκαμε στο πρεπει να υπαρχει για ενα αριστο αποτελεσμα.εσυ για αρχη χρειαζεσαι καλογραμμενα κοματια και ισως αργοτερα μια καλη καρτα ηχου.

Μα εννοείτε ότι θα επενδήσω χρήματα σ αυτό... Και όχι μόνο στην κάρτα ήχου! Απλά είμαι στην αρχή ακόμα... Και δεν δουλεύω για να έχω δικά μου λεφτά αλλιώς θα αγόραζα και την μουσική μου...

Το μόνο που μου λείπει είναι η γνώση...

1) Λάθος

2) Λάθος

το 5.... αμφιλεγόμενο.

Γιατί 1,2 λάθος... Από τα παραπάνω σχόλια έβγαλα το συμπέρασμα! Εσείς τα είπατε, δεν τα εβγαλα από το μυαλό μου!

Και το 5, τι εννοείς αμφιλεγόμενο??

την έχω και εγώ αυτήν την απορία, εντάξει τα κινητά της Apple έχουν μεγάλη επιτυχία και πραγματικά το αξίζουν (όχι για το κόστος τους πάντως) τα Mac-Netbooks όμως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αν φανταστείς ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα με αυτά

ούτε παιχνίδια, ούτε προγράμματα, μόνο να βάζεις το CD του Ζαφείρη να το ακούς είναι.

Την απαντήσαμε αυτήν την απορία στις πρώτες 2 σελίδες... :) :)

Εαν το παρατήρησες είναι εντελώς offtopic αλλά πολύ ενδιαφέρον... :D

ξεκιμα να τα mix [με καλης ποιοτητας αρχεια] και ασε τα τα τεχνικα...

Τα οποία που βρίσκω εκτός itunes? Και εκτός της σελίδας που μου είπες γιατί δεν έχει και όλη την μουσική που θα ήθελα για την συλλογή μου!

Δημοσ.

το πηγαινουμε πολυ μακρια το θεμα, εσυ απλα φιλε theef κατεβαζε καλη μουσικη καλης ποιοτητας,και κανενας! εκτος απο 1-2 ατομα εδω μεσα (κ εξω)((Καμενους:P)) θα σου πει κατι περι ποιοτητας.να φανταστεις πολλα ατομα παιζουν με mp3 128kps , 256 kbps . ακουγονται χαλια αλλα αυτοι οι ιδιοι ουτε το καταλαβαινουν!οποτε μην ασχολησε με τριχες :) ασε τα τεχνικα θεματα και μπες στο ζουμι! ;)

Δημοσ.

ναι με καποιο Plug-in σε καποιον player οπως spectrum analyzer, στο συγκεκριμενο βλεπεις οτι παιζει μεχρι τα 10khz.και 320 να ηταν θα ειχε γινει encode απο καποιο 192 αρα ναι μεν θα επιανε χωρο οπως ενα αληθινο 320 mp3 αλλα θα ειχε κομενες πολλες συχνοτητες.

Δημοσ.

το πηγαινουμε πολυ μακρια το θεμα, εσυ απλα φιλε theef κατεβαζε καλη μουσικη καλης ποιοτητας,και κανενας! εκτος απο 1-2 ατομα εδω μεσα (κ εξω)((Καμενους :P)) θα σου πει κατι περι ποιοτητας.να φανταστεις πολλα ατομα παιζουν με mp3 128kps , 256 kbps . ακουγονται χαλια αλλα αυτοι οι ιδιοι ουτε το καταλαβαινουν!οποτε μην ασχολησε με τριχες :) ασε τα τεχνικα θεματα και μπες στο ζουμι! ;)

Που μπορώ να βρώ ποιοτική μουσική, underground και μη και τζάμπα και μη, ελληνική και μη....

Πείτε μου κανα 2 site να έχω ένα μπούσουλα για το που να βρω μουσική...

Δημοσ.

ψαχνεις συγκεκριμενο ειδος?γενικα μπορω να βοηθησω,ελληνικα οχι και πολυ

δες λoιπον για itunes (εχει και ελληνικα) , emusic , beatport .αν θες κατι πιο μη-εμπορικο μπορεις να μου στειλεις pm :)

Δημοσ.

ψαχνεις συγκεκριμενο ειδος?γενικα μπορω να βοηθησω,ελληνικα οχι και πολυ

δες λoιπον για itunes (εχει και ελληνικα) , emusic , beatport .αν θες κατι πιο μη-εμπορικο μπορεις να μου στειλεις pm :)

Το beatport είναι καλύτερο... Κάτι πιο εμπορικό?

Έστω ότι ξεκινάω να παίζω με mp3, ποιά είναι η ελάχιστη ποιότητα που μπορώ να παίξω?

Το itunes σε τι filetype δίνει τη μουσική του?

Δημοσ.

Unprotected AAC (.m4a) @ 256 kbit/s, protected AAC (.m4p) @ 32, 64 και 128 kbit/s

εγω οτι κατω απο 320kbit/s το καταλαβαινω,προτιμω 320 και πανω.ξεκινας με 320,και αν δεν μπορεις να βρεις το τραγουδι που θες σε 320 η δεν το παιζεις η κανεις την παπια και το παιζεις σε ποιοτητα ποιο χαμηλη..(256 192..)μην μου πεις κανα 64 , 128 :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Unprotected AAC (.m4a) @ 256 kbit/s, protected AAC (.m4p) @ 32, 64 και 128 kbit/s

εγω οτι κατω απο 320kbit/s το καταλαβαινω,προτιμω 320 και πανω.ξεκινας με 320,και αν δεν μπορεις να βρεις το τραγουδι που θες σε 320 η δεν το παιζεις η κανεις την παπια και το παιζεις σε ποιοτητα ποιο χαμηλη..(256 192..)μην μου πεις κανα 64 , 128 :P

Αχα... Ευχαριστώ! Εντάξει ποτέ δεν είχα σκοπό να παίξω και κάτω από 192kbps...

Δηλαδή το itunes δίνει και 128kbps... Και γιατί λένε ότι έχει καλή ποιότητα?

Εσείς με τι παίζεται?

Και κάτι άλλο, τι μπορώ να αγοράσω (κάτι φτηνό) για να ξεκινήσω το cdjing?

Επεξ/σία από theef

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...