theef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Ωραία, δηλαδή για να έχω καλή ποιότητα ή θα πρέπει να κατεβάζω σε 320 kbps ή να αγοράζω σωστά?
theef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ναι. Εάν έχεις ένα mp3 στα 192kbps και το κάνεις 1000000kbps, πάλι σαν 192kbps θα ακούγεται. Και σε CD, και σε BluRay και σε μπομπίνα να το γράψεις... πάλι σαν mp3 @ 192kbps θα ακούγεται. Ωραία και γιατί λένε ότι τα cd έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου? Αφού η ποιότητα του CD εξαρτάται από το αρχειο που θα εγγραφεί στο cd το ίδιο δεν είναι κάποιος που παίζει με cd και με κονσόλα από άποψη ποιότητας ήχου τουλάχιστον?
viper2005 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ωραία και γιατί λένε ότι τα cd έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου? Αφού η ποιότητα του CD εξαρτάται από το αρχειο που θα εγγραφεί στο cd το ίδιο δεν είναι κάποιος που παίζει με cd και με κονσόλα από άποψη ποιότητας ήχου τουλάχιστον? αμα ειναι πειρατικο ναι αν δεν ειναι πειρατικο ομως...
theef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 αμα ειναι πειρατικο ναι αν δεν ειναι πειρατικο ομως... Το αυτί ξεχωρίζει ποιότητες 320kbps και 1440kbps??
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Το αυτί ξεχωρίζει ποιότητες 320kbps και 1440kbps?? ακους το μπουκωμα στο μπασσο + sound clarity...
theef Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Καλά όλοι που παίζεται με cd τα έχετε αγοράσει? Δεν νομίζω, όχι όλα τουλάχιστον... Όποιος θέλει να αναφερθεί σε πειρατεία για να μου απαντήσει να το κάνει σε pm και όχι public.... Κάτι άλλο τώρα.. Πήρα χθες το κονσολάκι, είναι πολύ μικρότερο απ'ότι φαινότανε και δεν χωράνε τα χέρια μου πάνω καλά καλά... Δεν έχει κουμπιά για hot cues και άλλαξα τα κουμπιά των effects και τα έκανα hot cues... Γίνεται να βάζω cue 2 και 3 με το πάτημα του cue στο σημείο που έχω σταματίσει? Γιατί όταν πατάω το cue μου μεταφέρει το cue1 έκει που έχω σταματήσει... Δεν παίζει με traktor ή εγω δεν το βρίσκω τουλάχιστον... Τέλος, έχω ένα θεματάκι με το latency... Αυτά...
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 γιατι να παιξεις με cd οταν υπαρχουν τα scene releases...? επισης θα πρεπει να πεις ποιο κονσολακι εχεις παρει...
theef Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 γιατι να παιξεις με cd οταν υπαρχουν τα scene releases...? Tι είναι αυτά? θα πρεπει να πεις ποιο κονσολακι εχεις παρει... Το έχω αναφέρει ήδη... Είναι το hercules mp3 e2...
Donacgreece Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να αγοράζεις την μουσικη σου. Έχεις την εσθιση ότι σου ανήκει αυτο κυ παίζεις. Τίποτα καλύτερο απο ατέλειωτες ώρες παλιότερα στα δισκαδικα μέχρι να βρεις τα singles που ήθελες να πάρεις, η ακόμα και τώρα που πλέον παίζουμε με υπολογιστή να μπαίνεις ας πούμε στο traxsource και να ψάχνεις τα samples ένα ένα μέχρι να βρεις αυτο που σου τεριαζει και ΝΑΤΟ αγοράζεις για να το παίξεις την επόμενη φορα...η πειρατεία έχει πολυ απλα σκοτώσει την δουλεια μας...... Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης για το κονσολακι είχαμε πει είναι για πολυ home use το συγκεκριμένο... Sent from my iPhone using Insomnia
discoboyminimal Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να αγοράζεις την μουσικη σου. Έχεις την εσθιση ότι σου ανήκει αυτο κυ παίζεις. Τίποτα καλύτερο απο ατέλειωτες ώρες παλιότερα στα δισκαδικα μέχρι να βρεις τα singles που ήθελες να πάρεις, η ακόμα και τώρα που πλέον παίζουμε με υπολογιστή να μπαίνεις ας πούμε στο traxsource και να ψάχνεις τα samples ένα ένα μέχρι να βρεις αυτο που σου τεριαζει και ΝΑΤΟ αγοράζεις για να το παίξεις την επόμενη φορα...η πειρατεία έχει πολυ απλα σκοτώσει την....ΜΟΥΣΙΚΗ...... +++
theef Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο απο το να αγοράζεις την μουσικη σου. Έχεις την εσθιση ότι σου ανήκει αυτο κυ παίζεις. Τίποτα καλύτερο απο ατέλειωτες ώρες παλιότερα στα δισκαδικα μέχρι να βρεις τα singles που ήθελες να πάρεις, η ακόμα και τώρα που πλέον παίζουμε με υπολογιστή να μπαίνεις ας πούμε στο traxsource και να ψάχνεις τα samples ένα ένα μέχρι να βρεις αυτο που σου τεριαζει και ΝΑΤΟ αγοράζεις για να το παίξεις την επόμενη φορα...η πειρατεία έχει πολυ απλα σκοτώσει την δουλεια μας...... Sent from my iPhone using Insomnia Επίσης για το κονσολακι είχαμε πει είναι για πολυ home use το συγκεκριμένο... Sent from my iPhone using Insomnia Η αλήθεια είνια ότι βασικά δεν με πειράζουν οι τίμες γιατί είνια πολύ καλές 10 cents το κομμάτι αλλά με προβληματίζει το ότι τόσα που έχω για να τ'αγοράσω πρέπει να τα ψάχνω ένα ένα και θέλει πολυ χρόνο... τι προτεινεται? Από που να αγοράσω εννόω... Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2012 από theef
Timonkaipumpa Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 ακους το μπουκωμα στο μπασσο + sound clarity... Ό,τι να 'ναι. Ωραία και γιατί λένε ότι τα cd έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου? Αφού η ποιότητα του CD εξαρτάται από το αρχειο που θα εγγραφεί στο cd το ίδιο δεν είναι κάποιος που παίζει με cd και με κονσόλα από άποψη ποιότητας ήχου τουλάχιστον? Το CD που θα αγοράσεις αυθεντικό δεν έχει γραφτεί από mp3. Το αυτί ξεχωρίζει ποιότητες 320kbps και 1440kbps?? Το αυτί δεν είναι το μόνο που σε απασχολεί, συν ότι η παραφιλολογία για το τι ξεχωρίζει ο άνθρωπος και τι όχι είναι τεράστια.
theef Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Το CD που θα αγοράσεις αυθεντικό δεν έχει γραφτεί από mp3. Και από τι έχει γραφτεί?
discoboyminimal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Από αγώνα, αίμα και επαναστάσεις. χαχαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα