theef Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) ohm /watt τω ηχείων ? αν και δεν αξίζει να δώσεις χρηματα για ενισχυτή. καλύτερα πάρε ένα σετάκι ηχεία για pc. ε δεν θα ναι τιποτα 100 βαττ.... τέτοια εννοείς? Αυτό τι χρειάζεται για σύνδεση σε pc? Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2012 από theef
theef Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Hercules Mp3 E2 ή Hercules Air Dj Control? Το δεύτερο έχει κάρτα ήχου ένσωματομένη αλλά σκέφτομαι ότι αν καεί, τρέχα γύρευε ενώ το πρώτο και να καεί θα πάρω άλλη... Τι λέτε?
Donacgreece Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Σίγουρα το δεύτερο αλλα ανάλογος για τι δουλεια το θές. Εγω στη περίπτωση σου θα έκανα λίγο υπομονη και με κανένα πενηνταρικο ακόμα θα επερνα κάτι αρκετα καλύτερο η θα πήγενα στη πρώτη σου επιλογη αλλα για πολυ home use! Sent from my iPhone using Insomnia
Massiv0r Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Κατι ασχετο που ειχα προσεξει και λιγο κουφο αλλα οταν ειχα βαλει OSX στο pc ειχα πολυ πιο καθαρο ηχο απο το στερεο
Donacgreece Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2012 Καλα αυτο δεν έχει να κάνει μόνο με το macOS αλλα με ποιο προγράμμα τι οδηγούς είχες για την κάρτα σου και αλλα πολλα. Τώρα βέβαια τα Mac είναι αρκετα music video photo friendly απο την μάνα τους..... Sent from my iPhone using Insomnia
theef Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2012 Μόλις παρηγγειλα την hercules mp3 e2 και αυτήν εδώ...
Toufas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 H καρτα ηχου που πηρες δεν ειναι καλη παντως. Μια dj io ή μια ni audio 2 dj θα ηταν πιο καλη.
Defector Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 στα ιδια χρηματα? Μόνο digital σε ενδιαφέρει; (Αναφέρομαι γενικά για τον τύπο/τρόπο djing που θες να ακολουθήσεις)
theef Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Οχι βεβαια! Αλλα δεν με παιρνει απο οικονομικης αποψης να ασχοληθω με αναλογικο djing...
theef Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Παιδιά, έχω δύο ερωτήσεις... 1) Ένα mp3 μέσης ποιότητας (192 kbps ας πούμε) αμα το κάψω σε cd η ποιότητα του θα γίνει καλύτερη, ή θα παραμείνει ίδια? Θέλω να πω η ποιότητα του cd εξερτάται από την ποιότητα του εγγραφόμενου σε cd αρχείου? 2) Υπάρχει οικονομικό πακέτο αναλογικού djing (cdιέρες, μείκτης κλπ)? αα και κάτι άλλο, το παρτάκι που θα έπαιζα ακυρώθηκε λόγο του ότι δεν είχαμε ενεργά ηχεία και θέλαμε ενισχυτή και λόγω ρευματος...
warlock9_0 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 καλύτερη δε μπορεί να γίνει το cd αν θυμάμαι καλά έχει γύρω στα 1412 kbps bitrate αυτό σημαίνει οτι ό,τι και να βάλεις κάτω από αυτό θα παίζει όπως είναι
Timonkaipumpa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Παιδιά, έχω δύο ερωτήσεις... 1) Ένα mp3 μέσης ποιότητας (192 kbps ας πούμε) αμα το κάψω σε cd η ποιότητα του θα γίνει καλύτερη, ή θα παραμείνει ίδια? Θέλω να πω η ποιότητα του cd εξερτάται από την ποιότητα του εγγραφόμενου σε cd αρχείου? Ναι. Εάν έχεις ένα mp3 στα 192kbps και το κάνεις 1000000kbps, πάλι σαν 192kbps θα ακούγεται. Και σε CD, και σε BluRay και σε μπομπίνα να το γράψεις... πάλι σαν mp3 @ 192kbps θα ακούγεται.
gon1332 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Ως Dj θα σου δώσω τις απαντήσεις : α) Γιατί δεν ξέρουν να παίζουν με κονσόλα και παίζουν με υπολογιστή, που κάνει αυτοματο beat matching (mixing). Χρησιμοποιούν δε mac και καλά για πιο σταθερό μηχάνημα που δεν πετάει μπλέ οθόνες κτλ...Η αληθεια είναι οτι το κάνουν περισσότερο για τη μόδα. Επίσης η αλήθεια είναι οτι ο κάθε "φοιτητάκος" έχει πάρει ενα laptop και αυτοαποκαλείται dj. β)Πιο PRO Djs χρησιμοποιούνε Mac γιατί εκτός απο το ότι είναι πολύ πιθανό να ασχολούνται με παραγωγές, χρησιμοποιούνε και διάφορα multimedia προγράμματα (π.χ ableton live) για live δημιουργία μουσικής (όχι απλό mixing). Δεδομένου οτι οι mac είναι σαφώς πιο multimedia friendly, να η απάντηση. Προσωπικά, ΠΟΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Το ableton live το δουλεύω και στο pc μου. Δε νομίζω να είναι αποκλειστικό για mac.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα