Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ετσι νομιζεις τοτε εισαι πολυ λαθος φιλε μου.οι γκομενες τραβανε κοσμο..αλλα τι κοσμο??για σκεψου..παλια βγαινανε στις disco για να χωρεψουν τωρα βγαινουν στο μπαρ καθονται με 1 ποτο στην θεση τους και κοιτανε ποσες γκομενες εχει μεσα το μαγαζι.εδω ειναι η διαφορα..ο dj σημερα στα χωρια (και εννοω και στις πολεις) ειναι διακοσμητικο στοιχειο...φιγουρα...πετυχημενος στους μπουρτζοβλαχους (που λενε και στο χωριο μου) δεν υπαρχει νοημα να γινω(και καθε dj της '2ης' κατηγοριας που ειπα και πιο πανω).αν νομιζεισ οτι χαρα του dj ειναι να ανοιγει την macια να ντυνετε σαν τον σπαλιαρα να ειναι πατημενος (στο σωμα) μεχρι αιδια και να κερναει ποτα σε ολο το μαγαζι , κανεισ λαθος...βλεπουν ολοι της γκομενες 'dj' στο Star που τριβουν τα βυζια τους πανω στους μικτες και ξεσηκωνονται χαχαχα τι να πω....

Ετσι οπως τα λες ειναι ,βεβαια αντε να το καταλαβει αυτο ο καθε ξεφτιλας-"dj"

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά ξέρεται αν υπάρχει κάρτα ήχου εξωτερική με υποδοχές για καλωδιάκια μαύρο κόκκινο? Ουσιαστικά ενισχυτής - κάρτα ήχου...

Αυτά που πόσταρα έκανε κανείς τον κόπο να τ ακούσει?

Δημοσ.

Προφανώς εννοείς RCA οπότε ναι υπάρχουν κάρτες...

Sent from my iPhone using Insomnia

Ωραια... Ποσταρε και καμια αμα σου ειναι ευκολο...

Πώς πήγε το πάρτυ σου φίλε theef;

Είχες πει ότι θα έκανες ένα... Δεν μας ενημέρωσες τελικά.

Προς το παρον αναβαλθηκε για το τελος του μηνα λογω τεχνικων δυσκολιων... Πχ ρευμα κτλ... Θα δουμε...

Δημοσ.

για την καρτα που ψάχνεις δες τις audio 4/6/8/10 της NAtive Instruments. Υπάρχουν κι άλλες, αλλα αυτές μου έρχονται τώρα.

Αυτές είανι μόνο κάρτες ήχου. Δεν υπάρχει κάρτα ήχου που να είναι και ενισχυτής μαζί.

Δημοσ.

Τέτοια καλώδια λέω... Αυτά δεν μπαίνουν στον ενισχυτή?

Είχα αγοράσει αυτή για αρχή για τα ακουστικά και μου κάηκε σε μισό μήνα... Οπότε τώρα ψάχνω και κάρτα ήχου...

Προτάσεις?

Δημοσ.

αυτά τα καλώδια δεν εχουν βύσμα πάνω. Η χρήση του είναι για να συνδέσεις τα ηχεία με τον ενισχυτή. Μια καλή και φτηνή κάρτα ήχου είναι η Audio 2 της Native instruments . εχει πολύ καλή ποιότητα ήχου. επίσης έχει έξοδο RCA για να μπορείς να την συνδέσεις σε μίκτη σε όποιο μαγαζί και να παίζεις.

Σχεδόν καμία κάρτα δεν μπορείς να την συνδέσεις καρφί στον ενισχυτή. Όλες θέλουν μια προενίσχυση ανάμεσα (στην περίπτωση του dj ένα μικτης)

Δημοσ.

αυτά τα καλώδια δεν εχουν βύσμα πάνω. Η χρήση του είναι για να συνδέσεις τα ηχεία με τον ενισχυτή. Μια καλή και φτηνή κάρτα ήχου είναι η Audio 2 της Native instruments . εχει πολύ καλή ποιότητα ήχου. επίσης έχει έξοδο RCA για να μπορείς να την συνδέσεις σε μίκτη σε όποιο μαγαζί και να παίζεις.

Σχεδόν καμία κάρτα δεν μπορείς να την συνδέσεις καρφί στον ενισχυτή. Όλες θέλουν μια προενίσχυση ανάμεσα (στην περίπτωση του dj ένα μικτης)

Δηλαδή για να συνδέσω τα ήχεια με αυτά τα καλώδια στον υπολόγιστη θέλω ενισχυτή οπωσδήποτε? Υπαρχει άλλος τροπος σύνδεσης των ηχείων αυτών με τον υπολογιστή?

Kαλή φαίνεται αλλά δεν δέχεται είσοδο ακουστικών 3.5mm

Καμιά κάρτα ήχου που να δέχεται και 3.5 mm ακουστικά και jack?

Για να συνδέσω τα ηχεία σε μια έξοδο (την 2η που έχει πχ) θα χρειάστω είδικό καλώδιο ε?

Δημοσ.

εξαρτάτε απο τι ηχεία έχει. δεν εχει εξοδο για μικρο καρφί, αλλα με έναν ανταπτορα κανεις τη δουλια σου. Πρακτικά μπορεις να συνδεσεις ολες τις καρτες με ενισχυτη και να παιξεις, αλλα δεν θα εχειςτο αναμενόμενο αποτελεσμα...

Δημοσ.

Ωραια...στην περιπτωση μου πως τα συνδεω με pc? Εχουν τα καλωδια που ποσταρα παραπανω...

Δημοσ.

για να εχουν αυτα τα καλωδις ειανι παθητικά. αρα για να δουλέψουν θελουν ενισχυτη. ετσι σκετα δεν μπορεις να τα συνδεσεις στο pc

Δημοσ.

για να εχουν αυτα τα καλωδις ειανι παθητικά. αρα για να δουλέψουν θελουν ενισχυτη. ετσι σκετα δεν μπορεις να τα συνδεσεις στο pc

Τίποτα φτηνό σε ενισχυτή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...