viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 To ΤΕΙ Μουσικής Τεχνολογίας Και Ακουστικής στο Ρέθυμνο είναι καλό? ειναι καποιο ελληνικο ΤΕΙ καλο...?
theef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 γιατι να μην ταξινομησεις τα track με βαση τα bpm...? Ναι αλλά αυτομάτως πρέπει να τα ταξινομίσω Ελληνικά Ξένα σωστά? ειναι καποιο ελληνικο ΤΕΙ καλο...? Ξερω γω? AAA....και μία παρατήρηση.... Παντού οι αλλαγές γίνονται με equalizers... Τι μου λέγατε faders, crossfaders και σάπια μήλα??
viper2005 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Ναι αλλά αυτομάτως πρέπει να τα ταξινομίσω Ελληνικά Ξένα σωστά? σπαστα σε 2 folders και φτιαξε 2 playlists?
theef Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 σπαστα σε 2 folders και φτιαξε 2 playlists? Ναι... Πόσους φακέλους χρειάζομαι για έξι χιλλιάδες τραγούδια με αυτόν τιν τρόπο? Έννοω για κάθε τιμή του Bpm θα χρειάζομαι και 2 φακέλους?
Defector Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 6000 tracks? Συγγνώμη κι όλας, αλλά τι τα θες τόσα;
viper2005 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 6000 tracks? Συγγνώμη κι όλας, αλλά τι τα θες τόσα; μην κανεις τετοιες ερωτησεις σε professionals...
aledjo Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 6000 tracks? Συγγνώμη κι όλας, αλλά τι τα θες τόσα; εκει κολας εσυ? εδω αλλοι εχουν 2ΤΒ σε εξωτερικους δισκους γιατι δε τους φτανει ο εσωτερικος δισκος του λαπτοπ
theef Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Και λιγα λεω! Συγνωμη κιολας, για να εχεις ενα ρεπερτοριο ελληνικα και ενα ξενα ποσα χρειαζεσαι? Aledjo πες μ τι γινεται με το low στο vdj... Αυτα που ποσταρα, τ ακουσε κανεις?
discoboyminimal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 κουραστηκα .....υπαρχουν οι dj που παιζουν για τον κοσμο-μαγαζατορα-ποζεριάά (συνηθως για το μεροκαματο,για τις γκομενες και για την macια) και υπαρχουν και οι dj που δειχνουν - δινουν τον εαυτο τους και βγαζουν τι καυλα τους με ποιοτητα και συμετρια (οχι για το μεροκαματο αν και πληρωνονται πολυ καλυτερα , ουτε για τις γκομενες αλλα γιατι αγαπανε αυτο που ακουνε και ητε με mac / pc / vinyl / cd )ειμαι σωστος?και τα τραγουδια που παιζουν στα καφε - μπαρ (ΟΧΙ CLUB ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ) τα ακουνε ολοι γιατι τα εμαθαν απο τα like στο facebook.παραπανω απο τα 3/4 των dj που την εχουν δει καπως δεν εχουν αγορασει ουτε 1 μουσικη.μα τι λεω εδω δεν ξερουν καν οτι υπαρχουν ηλεκτρονικα καταστηματα...internet explorer > google.gr > top10 summer 2012 , newtab , facebook >search 'dj μακουλινος β.' .....'πρεπει να ειναι και γαμω, θα τα παιξω ολα αποψε!΄ ........ γι αυτο ειμαστε πισω στην ελλαδα.....αρε εξωτερικο που σας χρειαζεται...ευτυχως βλεπω και ατομα εδω μεσα που ταιριαζουν με τους 'δευτερους' dj...
viper2005 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 κουραστηκα .....υπαρχουν οι dj που παιζουν για τον κοσμο-μαγαζατορα-ποζεριάά (συνηθως για το μεροκαματο,για τις γκομενες και για την macια) και υπαρχουν και οι dj που δειχνουν - δινουν τον εαυτο τους και βγαζουν τι καυλα τους με ποιοτητα και συμετρια (οχι για το μεροκαματο αν και πληρωνονται πολυ καλυτερα , ουτε για τις γκομενες αλλα γιατι αγαπανε αυτο που ακουνε και ητε με mac / pc / vinyl / cd )ειμαι σωστος?και τα τραγουδια που παιζουν στα καφε - μπαρ (ΟΧΙ CLUB ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ) τα ακουνε ολοι γιατι τα εμαθαν απο τα like στο facebook.παραπανω απο τα 3/4 των dj που την εχουν δει καπως δεν εχουν αγορασει ουτε 1 μουσικη.μα τι λεω εδω δεν ξερουν καν οτι υπαρχουν ηλεκτρονικα καταστηματα...internet explorer > google.gr > top10 summer 2012 , newtab , facebook >search 'dj μακουλινος β.' .....'πρεπει να ειναι και γαμω, θα τα παιξω ολα αποψε!΄ ........ γι αυτο ειμαστε πισω στην ελλαδα.....αρε εξωτερικο που σας χρειαζεται...ευτυχως βλεπω και ατομα εδω μεσα που ταιριαζουν με τους 'δευτερους' dj... φοβαμαι πως συμφωνω +1
Donacgreece Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Discoboyminimal πόσο σωστός είσαι φίλε μου. Αυτο το ίντερνετ έχει κάνει και μεγαλη ζημιά εκτός απο καλο βεβαίως βεβαίως... Sent from my iPhone using Insomnia
aledjo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 υπαρχουν οι dj που παιζουν για τον κοσμο-μαγαζατορα-ποζεριάά (συνηθως για το μεροκαματο,για τις γκομενες και για την το πας πολυ μακρια πλεον πετυχημενοι dj's ειναι οι γυναικες επειδη τραβανε πιο πολυ κοσμο. ολα τ'αλλα ειναι λεπτομεριες
theef Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Ναι η αληθεια ειναι οτι οι περισοτεροι djs ειναι καπως ψωνια... Εγω ξεκινησα να ασχολουμαι επειδη το γουσταρω τρελα το αθλημα και αν ηθελα λεφτα θα μπορουσα να δουλεψω σε κατι αλλο... Δν ξερω αν θα αλλαξω στο μελλον, πιστευω να μην αλλαξω δηλαδη... Απλα μου αρεσει η μουσικη αν και δν ξερω και πολλα γι αυτην προς το παρον... Ελπιζω οσο περναει ο καιρος να γινομαι καλυτερος και να προσφερω οτι μπορω σ αυτην... Απλα με εθιζει...
discoboyminimal Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 το πας πολυ μακρια πλεον πετυχημενοι dj's ειναι οι γυναικες επειδη τραβανε πιο πολυ κοσμο. ολα τ'αλλα ειναι λεπτομεριες αν ετσι νομιζεις τοτε εισαι πολυ λαθος φιλε μου.οι γκομενες τραβανε κοσμο..αλλα τι κοσμο??για σκεψου..παλια βγαινανε στις disco για να χωρεψουν τωρα βγαινουν στο μπαρ καθονται με 1 ποτο στην θεση τους και κοιτανε ποσες γκομενες εχει μεσα το μαγαζι.εδω ειναι η διαφορα..ο dj σημερα στα χωρια (και εννοω και στις πολεις) ειναι διακοσμητικο στοιχειο...φιγουρα...πετυχημενος στους μπουρτζοβλαχους (που λενε και στο χωριο μου) δεν υπαρχει νοημα να γινω(και καθε dj της '2ης' κατηγοριας που ειπα και πιο πανω).αν νομιζεισ οτι χαρα του dj ειναι να ανοιγει την macια να ντυνετε σαν τον σπαλιαρα να ειναι πατημενος (στο σωμα) μεχρι αιδια και να κερναει ποτα σε ολο το μαγαζι , κανεισ λαθος...βλεπουν ολοι της γκομενες 'dj' στο Star που τριβουν τα βυζια τους πανω στους μικτες και ξεσηκωνονται χαχαχα τι να πω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα