Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καθε κοινο εχει τα χαρακτηριστικα του και τις αναγκες του!

οποτε κανεις τις απαραιτητες αλλαγες στην λιστα/ες σου...

και πως καταλαβαινουμε τι θελει το κοινο να ακουσει?

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τσεκαρεις ηλικιες...

'Ντάξει, δεν είναι μόνο η ηλικία που παίζει ρόλο. Είναι το μαγαζί στο οποίο θα παίξεις, το "ιστορικό" του μαγαζιού και γενικά ο όλος χώρος και ατμόσφαιρα. Δεν μπορείς να πας σε καφετέρια-"κλαμπ" π.χ. που συνηθίζει να μαζεύει κόσμο που ακούει ελληνικά, και να πετάξεις εσύ το ξενόφερτό σου. Θέλει επίγνωση για το που πρόκειται να παίξεις, πράγμα μέγιστης σημασίας.

Όμως, μην ξεχνάτε ότι όταν πας σε ένα μαγαζί να ζητήσεις δουλειά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να πεις καθαρά τι μουσική ξέρεις ή είσαι διατεθιμένος να παίξεις. Ο καθένας είναι καλός στο είδος που ξέρει καλύτερα. Το να πάω να παίξω τα πάντα όλα σε ένα μαγαζί, δίχως να έχω να προσφέρω κάτι το συγκεκριμένο, δεν το θεωρώ το καλύτερο πράγμα (κατά τη γνώμη μου). Είμαι της άποψης ότι για όλους υπάρχει ο κατάλληλος χώρος. Ψάξιμο θέλει.

Επίσης, θεωρώ ότι όπως και 'γω, έτσι και πολλά ακόμη παιδιά, δεν ακούγαμε τα "στανταρέ" τραγούδια της εποχής μας, αλλά πάντα ψαχνόμαστε. Έτσι, δεν υπάρχει ο όρος "ηλικία" όταν προσπαθείς να πιάσεις τα γούστα του κοινού.

Δημοσ.

'Ντάξει, δεν είναι μόνο η ηλικία που παίζει ρόλο. Είναι το μαγαζί στο οποίο θα παίξεις, το "ιστορικό" του μαγαζιού και γενικά ο όλος χώρος και ατμόσφαιρα. Δεν μπορείς να πας σε καφετέρια-"κλαμπ" π.χ. που συνηθίζει να μαζεύει κόσμο που ακούει ελληνικά, και να πετάξεις εσύ το ξενόφερτό σου. Θέλει επίγνωση για το που πρόκειται να παίξεις, πράγμα μέγιστης σημασίας.

Επίσης, θεωρώ ότι όπως και 'γω, έτσι και πολλά ακόμη παιδιά, δεν ακούγαμε τα "στανταρέ" τραγούδια της εποχής μας, αλλά πάντα ψαχνόμαστε. Έτσι, δεν υπάρχει ο όρος "ηλικία" όταν προσπαθείς να πιάσεις τα γούστα του κοινού.

συμφωνω σε ολα

αλλα απο την αλλη ο φιλος δεν εδωσε πολλες πληροφοριες

αποψη μου ειναι οτι αν εισαι στο σκοταδι ως προς το market segmentation

τοτε ο χρυσος κανονας *κατεμε*

ειναι αναλογα με τις ηλικιες βγαζεις πραγματα απο την λιστα

π.χ.

αμα εχεις κοινο πανω απο 40 που ειναι ντυμενοι business casual τοτε εξαφανιζεις τον skrillex απο την λιστα asap :mrgreen:

οπως προειπα *αποψη μου*

Δημοσ.

theef πες μας λιγο παραπανω.... τι φαση παρτυ ? Τι ψαχνεις να παιξεις ? Το "να παιξω ελληνικα η ξενα" εμενα μου προκαλει οχι και τοσο ωραιους συνειρμους ...

Δημοσ.

καλά πάει από κράξιμο το thread. Nice keep up the trollin'

Μας έχουν φάει οι κάγκουρες με τις κονσόλες ήχου που παίζουν μουσική ...

Δημοσ.

theef πες μας λιγο παραπανω.... τι φαση παρτυ ? Τι ψαχνεις να παιξεις ? Το "να παιξω ελληνικα η ξενα" εμενα μου προκαλει οχι και τοσο ωραιους συνειρμους ...

Μια κοπελα εχει γενεθλια και μιας και τελιωνουμε πανελλαδικες (ναι ειμαι μικρος!) με καλεσε ν παιξω μουσικη... Της ειχα πει οτι ασχολουμαι γενικοτερα και με ειχε στα υπ'οψυν... Ολοι πανω κατω 18 θα ειμαστε και λιγα ατομα... Καμια 20ορια με 30αρια ειναι οτι πρεπει για να ξεκινησω... Ειναι το πρωτο μου live... Α και δεν θα ημαστε καν σε μαγαζι... Just on the beach...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δες αν παιζει τπτ εκει μεσα που να σου αρεσει...

VA-Cream_Club_Anthems_2012-3CD-2012-BPM

VA-The Finest In Vocal House Vol 3(2012)

House RMX 2012

VA - Top 30 Dance Club Play (01.01.2012)

επισης η τελευταια επιλογη ειναι οσο safe παει...

πιο safe πεθαινεις ενα πραγμα

:mrgreen:

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

του ειχα πει για hed kandi σε προηγουμενα ποστς :shifty:

αν με εγραψε ειναι δικο του προβλημα :rolleyes:

Δημοσ.

ρε αφηστε τα "ψαχμενα" κτλ.

υπαρχουν 3 επιλογες για να δουλεψει καποιος ως dj

1) mainstream

2) ελληνικα, καθε ειδους

3) ροκ

Δημοσ.

Πωπω εκατσα και διάβασα όλο το θέμα μαι μπορω να πω ότι κουραστικά. :-/ παίζω μουσικη απο τα 16 μου τώρα είμαι 30. Και ναι έχω παίξει τα πάντα απο τσιφτεταλια και ζειμπεκιες μέχρι μεταλ και τρανς. Όπως και γω όπως και πολυ άλλοι έμαθα να μιξαρο λαιβ σε μαγαζιά. Δεν είχαμε τότε υπολογιστές και εννοείτε ότι ότι μουσικη παίζαμε ήταν αγοράσμενη. Αλλα τι να κάνουνε έτσι είναι τα ελληνικά δεδομένα και αν θές να το κανείς επαγγελματικά πρέπει να πηγαίνεις και με τα νερά του κάθε αφεντικού και γενικα με το ρεύμα του κόσμου. Για παράδειγμα τα τελευταία χρόνια έχει περάσει ας πούμε το ελληνικό ρνβ αν έβαζες κάτι τέτοιο πριν δέκα χρόνια θα σε εκραζαν. Αυτη τι στιγμη έχω σταματήσει λόγο το ότι εργάζομαι πλέον σε αλη ποιο σταθερή δουλεια. Οπότε μπορω να κάνω της επιλογές μου που θα παιξω και το θα παιξω. Οπότε μόνο παρτακια και οπενινγκ με house. Αυτο που θέλω να πω εγω στον φίλο μας είναι να μην μας ακούει απλα. Να μη φοβάται να πηραματιστει και να πάρει μια κονσόλα και ακουστικά και να μάθει να μιναρι χωρίς να βλέπει τον υπολογιση και χωρίς το auto sync. Όχι όταν δουλεύει πως δε θα το κάνει απλα πρέπει να ξέρει και ποια είναι η δουλεια του dj. Να μάθει τα κοματια του ώστε έτσι δε θα έχει θέμα με τα πολλα vocals ταυτόχρονα. Δε κατεβάζουμε ένα κομμάτι και πάμε να το παίξουμε απευθείας. Το ακούμε μέχρι να το μάθουμε. Να ξέρουμε περίπου τους χρόνους του. Αυτα για αρχη άντε και καλη αρχη.

ΥΓ μετα απο πολλα χρόνια επιτέλους μια καλη house χρόνια. Θα καεί το καλοκαίρι...!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...