MetronAriston Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 @theef *Off Topic* Δοκίμασε αυτό στα mix σου. --- Με το Fusion μπορεις να κανεις και save τα bpm και τα αρμονικα κλειδια των mp3 σου. (σε περιπτωση που σε ενδιαφερει)
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 *Off Topic* Δοκίμασε αυτό στα mix σου. --- Με το Fusion μπορεις να κανεις και save τα bpm και τα αρμονικα κλειδια των mp3 σου. (σε περιπτωση που σε ενδιαφερει) δεν ξερω καν πως δουλευει το fusion μιας και το ανοιξα για να κανω αυτο που ποσταρα παραπανω αλλα αυτο που ποσταρες με ενδιαφερει πολυ μιας και αναφερεται σε mashups οποτε t.hanks
theef Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ειναι ελαφρυ το προγραμματακι ψαξτο Το έψαξα μιάς και δεν είναι free όμως το δοκίμασα και το deletαρα... Όσον αφορά την λειτουργία του σε καμία περιπτοση δεν συγκρίνεται με την κονσόλα...άσε που έτσι χανεις όλη την μαγεία του djing... Αλλά σε γινικές γραμμές καλό ήταν.... Μοιάζει πολύ με τον ableton και το Scratch DJ Academy MIX! και χρησιμεύει να κάνεις promixed κομμάτια αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν παίζεις live με αυτό... ΕΚΤΟΣ αν δεν έχεις καν εξοπλισμό παρά μόνο ένα laptop....και η περίσταση το επιτρέπει...
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το έψαξα μιάς και δεν είναι free όμως το δοκίμασα και το deletαρα... Όσον αφορά την λειτουργία του σε καμία περιπτοση δεν συγκρίνεται με την κονσόλα...άσε που έτσι χανεις όλη την μαγεία του djing... Αλλά σε γινικές γραμμές καλό ήταν.... Μοιάζει πολύ με τον ableton και το Scratch DJ Academy MIX! και χρησιμεύει να κάνεις promixed κομμάτια αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν παίζεις live με αυτό... ΕΚΤΟΣ αν δεν έχεις καν εξοπλισμό παρά μόνο ένα laptop....και η περίσταση το επιτρέπει... δεν σου ειπε κανεις να παιξεις live με αυτο...
theef Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 δεν σου ειπε κανεις να παιξεις live με αυτο... Παρεξηγησα, επειδη ειπες στο τελος, "χωρις καρτες ηχου, μεικτες κλπ..."! My fault... Κατι αλλο... Μου εγινε μια προταση για ενα beach party, αν και δεν εχω controller θα παω... Θελω λιγη βοηθεια με τα τραγουδια... Και κυριως ελληνικα, παλια ελληνικα κλπ... Ξενη μουσικη εχω διαλεξει αρκετη...
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μην ξεχασεις να χαστουκισεις το μπασο στην παραλια http://www.youtube.com/watch?v=xVLegSDdmhc
theef Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 μην ξεχασεις να χαστουκισεις το μπασο στην παραλια http://www.youtube.com/watch?v=xVLegSDdmhc Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Ωραίο το κομμάτι... Και για ξένα κάντε μου μία must playlist... Και όπως είπα κυρίως ελληνικά....
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Ωραίο το κομμάτι... Και για ξένα κάντε μου μία must playlist... Και όπως είπα κυρίως ελληνικά.... must μονο ο adejo μιας και ειναι [και αυτου] του επαγγελματος επισης πετυχα [τωρα προσφατα] κατι δαπιτες να ακουνε levels...
theef Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 πετυχα [τωρα προσφατα] κατι δαπιτες να ακουνε levels... Έλα???
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Έλα??? πως θα παιξεις σε κοινο οταν δεν παρακολουθεις τα trends...? http://www.youtube.com/watch?v=_ovdm2yX4MA
theef Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 πως θα παιξεις σε κοινο οταν δεν παρακολουθεις τα trends...? http://www.youtube.com/watch?v=_ovdm2yX4MA Καλά αυτό το τραγούδι το ξλερω και είναι από το καλύτερα που έχω ακούσει... Είχα πωρωθεί κιόλας με δαύτο αλλά την άλλη λέξη δεν κατάλαβα... το "δαπιτες"... ?????
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 το τραγουδι ειναι ψιλοαδιαφορο αλλα για το ελληνικο κοινο δειχνει να ειναι θεικο, οποτε 'ο πελατης εχει παντα δικιο' επισης δαπιτες ειναι τα μελη της Δ.Α.Π.
theef Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 το τραγουδι ειναι ψιλοαδιαφορο αλλα για το ελληνικο κοινο δειχνει να ειναι θεικο, οποτε 'ο πελατης εχει παντα δικιο' επισης δαπιτες ειναι τα μελη της Δ.Α.Π. Οι δάπητες ε?? Κοίτα να δείς τι μαθαίνει κανείς...
viper2005 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 καθε κοινο εχει τα χαρακτηριστικα του και τις αναγκες του! οποτε κανεις τις απαραιτητες αλλαγες στην λιστα/ες σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα