aledjo Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 @ paul_agg σε γενικες γραμμες συμφων μαζι σου αλλα 1) οκ συμφωνω με το αυθεντικο προγραμα και οχι σπασμενο, αλλα αλλο σπασμενο και αλλο αντιγραμενο πχ αν βαλω ενα προγραμα που εχει αγορασει καποιος φιλος μου δε νομιζω να εχω προβλημα. 2) επειδη εχω λιωσει στο θεμα αυτο "laptop vs cd" για θεματα ευκολιας και εμπιστοσυνης θα σου πω οτι κερδισε το λαπτοπ με τα εξης επιχειρηματα α) τα cd δε ζουν για παντα. καποια στιγμη θα γρατζουνιστει και θα σου κανει κοληματα την ωρα που παιζεις. το mp3 ποτε. β) τα τραγουδια σου με το λαπτοπ δε θα τα χασεις ποτε γιατι με 1 κλικ τα περνεις ολα backup και μπορεις να τα εχεις σε 3 μαγαζια ταυτοχρονα χωρις να κουβαλας τα cd. με cd φοβασαι ακομα κι'αν στα κλεψουν, αν χασεις κανενα cd και στη τελικη δε μπορεις να τα εχεις backup. γ) οσο για την εμπιστοσυνη του μηχανηματος, ολα καποια στιγμη χαλανε. και τα cdplayers καποια στιγμη θα σου χαλασει... τι κανεις εκεινη την ωρα? με το λαπτοπ αν ειναι καλα στημενο, υπαρχει κινδυνος να σου χαλασει κατι αλλο οπως πχ φορτιστης αλλα σαν εμπειρος dj εισαι προετοιμασμενος και εχεις μαζι σου και μερικα cd για παν ενδεχομενο και συνεχιζεις με cd για να τελειωσεις τη βραδια σου. με πιανεις??? εμενα προσωπικα ποτε δε με εχει προδωσει το λαπτοπ. δ) δε χρειαζεται να δωσει 1000 ευρω για λαπτοπ. ακομα και τα φτηνα των 400 ευρω ειναι πολυ super για τη δουλεια αυτη
theef Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2012 Και εγώ συμφωνώ με τον paul_agg... Σε ευχαριστώ που διάβασες το τόπικ μου και ευχαριστώ για τις συμβουλές σου... @Aledjo Όσον αφορά το επιχείρηματα... Και το λάπτοπ μπορεί να σου το κλέψουν κάποια στιγμή και τα cd απ'ότι λένε έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου αλλά αφού δεν ξεχωρίζει με το αυτί δεν υπάρχει πρόβλημα... Και δεν έβαλες το επιχείρημα της τιμής... Το cd player άμα σου χαλάσει είναι πιο ακριβό από ένα λάπτοπ...άσε που δεν επισκευάζεται ένω το λάπτοπ πάντα επισκευάζεται έκτος α το βάλεις κάτω να το πατάς...τοτέ δεν φτιάχνει ή αμα σου πέσει... Και κάτι αλλό να ρωτήσω... Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα ενός αυθεντικού (αγορασμένου) προγράμματος έναντι ενός σπασμένου...
juno12 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα ενός αυθεντικού (αγορασμένου) προγράμματος έναντι ενός σπασμένου... Είναι τσαμπα .
theef Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Είναι τσαμπα . χαχαχα... Ναι ρε...εκτος απο αυτο! Εννοω οσον αφορα την λειτουργεια του προγραμματος...
vasilis123 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει κωλύματα, και στον ήχο αλλά και στο πρόγραμμα .
theef Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2012 μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει κωλύματα, και στον ήχο αλλά και στο πρόγραμμα . Αχα.... Thanks!!
theef Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Χτύπησα Φλέβα??? Μαθήματα DJ Μίξεις MUsic Production Χρήσιμα Προγράμματα
viper2005 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 ερωτηση προγραμμα που να μιξαρεις (καρφωτα) τρακς και να τα κανει record αυτοματα παιζει? π.χ. τρακ Α στο 1:05 αλλαζει στο τρακ Β and so on thanks
MetronAriston Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 ερωτηση προγραμμα που να μιξαρεις (καρφωτα) τρακς και να τα κανει record αυτοματα παιζει? π.χ. τρακ Α στο 1:05 αλλαζει στο τρακ Β and so on thanks MixMeister
viper2005 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 το fusion να υποθεσω? επισης το ableton κανει ή ειναι μονο για παραγωγες?
Stefanos-Markos Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Με ableton μπορείς. Αλλα δν θα σε βολέψει. Θες κάτι ποιό απλο. Εκτος αμα το ξέρεις πολι καλά οποτε αλλάζει το θέμα.
viper2005 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 Δημοσ. 21 Μαΐου 2012 το mixmeister fusion δειχνει εξαιρετικα ενδιαφερον, απλο και ελαφρυ... me likes
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 αυτη η anchor μου σπαει λιγο τα νευρα... για να κανει enconding σε 3 κομματια μου πηρε 20 λεπτα... θα το σπασω το λαπτοπ...
viper2005 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 Δημοσ. 22 Μαΐου 2012 @theef ενα μπαμ μπαμ μιξακι χωρις φρου φρου και αρωματα [και να ζοριστω ιδιαιτερα] δλδ μονο με το mixmeister fusion και ποντικι [χωρις μεικτες, καρτες ηχου, ακουστικα] Υγ. το προβλημα με το mixmeister fusion ειναι οτι μπορει να σου φυγει το ποντικι και να κανεις κανα crop περιεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα