Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@ paul_agg σε γενικες γραμμες συμφων μαζι σου αλλα

1) οκ συμφωνω με το αυθεντικο προγραμα και οχι σπασμενο, αλλα αλλο σπασμενο και αλλο αντιγραμενο :)

πχ αν βαλω ενα προγραμα που εχει αγορασει καποιος φιλος μου δε νομιζω να εχω προβλημα.

2) επειδη εχω λιωσει στο θεμα αυτο "laptop vs cd" για θεματα ευκολιας και εμπιστοσυνης

θα σου πω οτι κερδισε το λαπτοπ με τα εξης επιχειρηματα

α) τα cd δε ζουν για παντα. καποια στιγμη θα γρατζουνιστει και θα σου κανει κοληματα την ωρα που παιζεις. το mp3 ποτε.

β) τα τραγουδια σου με το λαπτοπ δε θα τα χασεις ποτε γιατι με 1 κλικ τα περνεις ολα backup και μπορεις να τα εχεις σε 3 μαγαζια ταυτοχρονα χωρις να κουβαλας τα cd. με cd φοβασαι ακομα κι'αν στα κλεψουν, αν χασεις κανενα cd και στη τελικη δε μπορεις να τα εχεις backup.

γ) οσο για την εμπιστοσυνη του μηχανηματος, ολα καποια στιγμη χαλανε. και τα cdplayers καποια στιγμη θα σου χαλασει... τι κανεις εκεινη την ωρα?

με το λαπτοπ αν ειναι καλα στημενο, υπαρχει κινδυνος να σου χαλασει κατι αλλο οπως πχ φορτιστης αλλα σαν εμπειρος dj εισαι προετοιμασμενος και εχεις μαζι σου και μερικα cd για παν ενδεχομενο και συνεχιζεις με cd για να τελειωσεις τη βραδια σου.

με πιανεις??? εμενα προσωπικα ποτε δε με εχει προδωσει το λαπτοπ.

δ) δε χρειαζεται να δωσει 1000 ευρω για λαπτοπ. ακομα και τα φτηνα των 400 ευρω ειναι πολυ super για τη δουλεια αυτη

Δημοσ.

Και εγώ συμφωνώ με τον paul_agg... Σε ευχαριστώ που διάβασες το τόπικ μου και ευχαριστώ για τις συμβουλές σου...

@Aledjo

Όσον αφορά το επιχείρηματα... Και το λάπτοπ μπορεί να σου το κλέψουν κάποια στιγμή και τα cd απ'ότι λένε έχουν καλύτερη ποιότητα ήχου αλλά αφού δεν ξεχωρίζει με το αυτί δεν υπάρχει πρόβλημα...

Και δεν έβαλες το επιχείρημα της τιμής...

Το cd player άμα σου χαλάσει είναι πιο ακριβό από ένα λάπτοπ...άσε που δεν επισκευάζεται ένω το λάπτοπ πάντα επισκευάζεται έκτος α το βάλεις κάτω να το πατάς...τοτέ δεν φτιάχνει ή αμα σου πέσει...

Και κάτι αλλό να ρωτήσω... Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα ενός αυθεντικού (αγορασμένου) προγράμματος έναντι ενός σπασμένου...

Δημοσ.

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα ενός αυθεντικού (αγορασμένου) προγράμματος έναντι ενός σπασμένου...

Είναι τσαμπα :rolleyes: .

Δημοσ.

Είναι τσαμπα :rolleyes: .

χαχαχα... Ναι ρε...εκτος απο αυτο! Εννοω οσον αφορα την λειτουργεια του προγραμματος...

Δημοσ.

μεγαλύτερη πιθανότητα να έχει κωλύματα, και στον ήχο αλλά και στο πρόγραμμα .

Αχα.... :-D Thanks!!

Δημοσ.

ερωτηση

προγραμμα που να μιξαρεις (καρφωτα) τρακς και να τα κανει record αυτοματα παιζει?

π.χ.

τρακ Α στο 1:05 αλλαζει στο τρακ Β

and so on

thanks

Δημοσ.

αυτη η anchor μου σπαει λιγο τα νευρα... B)

για να κανει enconding σε 3 κομματια μου πηρε 20 λεπτα...

θα το σπασω το λαπτοπ...

Δημοσ.

@theef

experimentalmix.png

ενα μπαμ μπαμ μιξακι χωρις φρου φρου και αρωματα [και να ζοριστω ιδιαιτερα]

δλδ μονο με το mixmeister fusion και ποντικι [χωρις μεικτες, καρτες ηχου, ακουστικα]

Υγ. το προβλημα με το mixmeister fusion ειναι οτι μπορει να σου φυγει το ποντικι και να κανεις κανα crop περιεργο :mrgreen:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...