vasilis123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αχα... Δεν το ήξερα!!! Ευχαριστώ... Και στα σοβαρά μαγαζιά όπως είναι ας πούμε το villamercedes με ποιό πρόγραμμα παίζουν γιατί με cd δεν παίζουν σίγουρα.... Δεν έχει σημασία ποιο είναι το club αλλά ο dj. Αν δεν παίζει με cd, παίζει με traktor ή Serato. Αν και σε πολλά σοβαρά΄μαγαζιά παιζουν ακόμα με cd, οπότε μην τα υποτιμάς
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν έχει σημασία ποιο είναι το club αλλά ο dj. Αν δεν παίζει με cd, παίζει με traktor ή Serato. Αν και σε πολλά σοβαρά΄μαγαζιά παιζουν ακόμα με cd, οπότε μην τα υποτιμάς επειδη ειναι αρχαιοι αυτοι και δεν ξερουν τι ειναι τα mp3
vasilis123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 επειδη ειναι αρχαιοι αυτοι και δεν ξερουν τι ειναι τα mp3 Όταν έχεις 1000-2000 cd αντε να κατσεις να τα κανεις mp3
aledjo Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όταν έχεις 1000-2000 cd αντε να κατσεις να τα κανεις mp3 και αντε να τα κουβαλησεις.... μου θυμιζει κατι ασχετους που πανε να παιξουν με γεματο εξωτερικο δισκο 1-2tb, νομιζοντας οτι εχοντας τοσα πολλα τραγουδια ειναι djs
theef Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 noob ερωτηση: τι ειναι τα faders? Και κατι αλλο... Ποιος μπορει να εχει 1000_2000 cds? Ειναι υπερβολικα πολλα αν σκεφτεις οτι το καθε cd εχει 20 περιπου κομματια... Και μετα μου λενε εμενα να κν μεγαλωνω την συλλογη μ... Αυτοι τοσα π εχουν μαζεψει τα παιζουν? Και οταν θελουν να βρουν ενα κομματι τι κανουν? Ψαχνουν τα 2000 cds?
aledjo Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 noob ερωτηση: τι ειναι τα faders? Και κατι αλλο... Ποιος μπορει να εχει 1000_2000 cds? Ειναι υπερβολικα πολλα αν σκεφτεις οτι το καθε cd εχει 20 περιπου κομματια... Και μετα μου λενε εμενα να κν μεγαλωνω την συλλογη μ... Αυτοι τοσα π εχουν μαζεψει τα παιζουν? Και οταν θελουν να βρουν ενα κομματι τι κανουν? Ψαχνουν τα 2000 cds? ολο εξυπναδες λεει ο καθε ασχετος. για να φανταστεις εγω μετα απο 10 χρονια ασχολιας χομπυ και δουλεια ως dj, εχω μαζεψει ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑ μονο 100GB τραγουδια. ειναι πααααααααρα πολλα και φτανουν για ολες τι περιπτωσεις. σκεψου οτι για μια βραδια χρειαζεσαι 200 τραγουδια (και πολλα λεω) ουτε 1gb
vasilis123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 και αντε να τα κουβαλησεις.... μου θυμιζει κατι ασχετους που πανε να παιξουν με γεματο εξωτερικο δισκο 1-2tb, νομιζοντας οτι εχοντας τοσα πολλα τραγουδια ειναι djs δε σου λεω για djs που κάθε μερα είναι και σε άλλο club, αλλα για resident dj. δηλαδή κάποιος που κάνει αυ΄τη τη δουλειά 10-15 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα με cd δεν μπορεί να μαζέψει τόσα?(δε λέω οτι θα τα παίζει και κάθε βράδυ)
NewProject Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 noob ερωτηση: τι ειναι τα faders? Και κατι αλλο... Ποιος μπορει να εχει 1000_2000 cds? Ειναι υπερβολικα πολλα αν σκεφτεις οτι το καθε cd εχει 20 περιπου κομματια... Και μετα μου λενε εμενα να κν μεγαλωνω την συλλογη μ... Αυτοι τοσα π εχουν μαζεψει τα παιζουν? Και οταν θελουν να βρουν ενα κομματι τι κανουν? Ψαχνουν τα 2000 cds? δεν "καις" 20-50-150 κομματια σ'ενα CD ... αντε 1-2
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Όταν έχεις 1000-2000 cd αντε να κατσεις να τα κανεις mp3 και αντε να τα κουβαλησεις.... μου θυμιζει κατι ασχετους που πανε να παιξουν με γεματο εξωτερικο δισκο 1-2tb, νομιζοντας οτι εχοντας τοσα πολλα τραγουδια ειναι djs το αυτο
aledjo Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 δηλαδή κάποιος που κάνει αυ΄τη τη δουλειά 10-15 χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα με cd δεν μπορεί να μαζέψει τόσα?(δε λέω οτι θα τα παίζει και κάθε βράδυ) μπορει με τη λογικη οτι ακομα για ενα τραγουδι που του αρεσει απο καποια συλλογη, την εχει ολη. δηλαδη για 1 τραγουδι εχει ολοκληρο το cd... εντελως fail για τα σημερινα δεδομενα
vasilis123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μπορει με τη λογικη οτι ακομα για ενα τραγουδι που του αρεσει απο καποια συλλογη, την εχει ολη. δηλαδη για 1 τραγουδι εχει ολοκληρο το cd... εντελως fail για τα σημερινα δεδομενα οτι είναι fail είναι, δεν είπα το αντίθετο, είναι το ίδιο πράγμα με το παράδειγμα που ανέφερες με τους σκληρούς του 1-2tb
theef Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 δεν "καις" 20-50-150 κομματια σ'ενα CD ... αντε 1-2 Και πάλι, όταν θέλουν όμως να βρούν ένα κομμάτι θα ψάχνουν ένα προς ένα τα cd τους...ένω αν έχεις mp3 με μία αναζήτηση έχεις βρεί το κομμάτι... Και γιατί να τα έχεις σε cds? Μόνο και μόνο για καλύτερη ποιότητα η οποία δεν ξέχωρίζει με το αυτί? FAIL!!! Και το άλλο που ρώτησα... Ξαναρωτάω, τι είναι τα faders?
aledjo Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 οτι είναι fail είναι, δεν είπα το αντίθετο, είναι το ίδιο πράγμα με το παράδειγμα που ανέφερες με τους σκληρούς του 1-2tb με τους σκληρους δισκους ειναι ακομα πιο fail! αν τους αρεσει καποιο τραγουδι, δεν εχουν μονο ολοκληρο το cd αλλα ολοκληρη τη δισκογραφια!
vasilis123 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Και πάλι, όταν θέλουν όμως να βρούν ένα κομμάτι θα ψάχνουν ένα προς ένα τα cd τους...ένω αν έχεις mp3 με μία αναζήτηση έχεις βρεί το κομμάτι... Και γιατί να τα έχεις σε cds? Μόνο και μόνο για καλύτερη ποιότητα η οποία δεν ξέχωρίζει με το αυτί? FAIL!!! Και το άλλο που ρώτησα... Ξαναρωτάω, τι είναι τα faders? Faders αυτά του πάνε πάνω-κάτω στο κέντρο του μίκτη και ρυθμίζουν την ένταση του κάθε καναλιού Τώρα το γιατί να τα έχεις σε cd και οχι σε mp3, τι να σου πω....Προσωπική επιλογή του καθενός... (αν και εγώ είναι της άποψης υπέρ του mp3 )
NewProject Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 η ποιοτητα ξεχωριζει με το αυτι. Εδω που τα λεμε τα μπ3 >320 κβ/ς που πιανουν 15-20ΜΒ δεν εχουν και τοσο μεγαλη διαφορα με φλακ και ουαβ.αλλο αυτα ομως και αλλα εκει να των 3ων ΜΒ που βαζουμε στο κινητο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα