Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μα μπορει να κανει bind οτι θελει στον controller. Αυτος με τα faders ειναι μια χαρα, ετσι και αλλιως κανεις σοβαρος dj δεν κανει αλλαγες με crossfader.

Δημοσ.

Καλό είναι αυτό?? Αν και δεν είναι καθόλου μούρικο...δεν έχω κανένα πρόβλημα!

μαθε να μιξαρεις και ασε τα μουρατα και τα σχετικα.

επισης λεφτα για καρτα ηχου, ακουστικα και σκληρους δισκους εχεις δωσει...? :rolleyes:

Δημοσ.

μα μπορει να κανει bind οτι θελει στον controller. Αυτος με τα faders ειναι μια χαρα, ετσι και αλλιως κανεις σοβαρος dj δεν κανει αλλαγες με crossfader.

και πως θα καανει αλαγες? δεν εχει knobs για να τα κανει έστω volume fades(ουτε καν eq) Αυτο το controler θα του ήταν χρήσιμο αν έπαιζε με τα cue points και με sample. Για τη χρήση που το θελει δε νομίζω να τον βοηθήσει...

Δημοσ.

μαθε να μιξαρεις και ασε τα μουρατα και τα σχετικα.

επισης λεφτα για καρτα ηχου, ακουστικα και σκληρους δισκους εχεις δωσει...? :rolleyes:

Τα δύο πρώτα ναι... Οι σκληροί είναι πρώτοι στην Shoplist...

Και όταν μάθω να μιξάρω θα πρέπει να πάρω άλλη κονσόλα γιατί θα έχω αυξηθεί πλέον και οι ανάγκες...

Να ρωτήσω κάτι άλλο? Καμιά γρήγορη σχολή ή κανά βιβλίο παίζει? Δε νομίζω να μάθατε όλοι να μιξάρετε από furum και τέτοια...κάτι πιο δραστικό θα είχατε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρκει να μην κανει κατι τετοια [καραγκοζιλικια]...

Επεξ/σία από viper2005
Δημοσ.

και πως θα καανει αλαγες? δεν εχει knobs για να τα κανει έστω volume fades(ουτε καν eq) Αυτο το controler θα του ήταν χρήσιμο αν έπαιζε με τα cue points και με sample. Για τη χρήση που το θελει δε νομίζω να τον βοηθήσει...

αφου εχει knobs και faders

νομιζω δεν λες για το nanokontrol

Δημοσ.

Αν είναι εκτός θέματος sorry...

Φίλος μου dj παίζει σε μαγαζί με λάπτοπ που έχει συνδέσει τα pioneer 2000 (αν δεν κάνω λάθος) και παίζει με αυτά.

Απο το pc virtual dj παίζουνε και κάποια video clip σε tv που είναι συνδεδεμένες.

Ποιος τρόπος υπάρχει να γραφτεί το πρόγραμμα σε μορφή video ?

Το πρόβλημα είναι με κάποια προγράμματα που δοκίμασα εγώ γράφει τα πάντα δλδ και το video-mp3 που παίζει αλλά και αυτό που ακούγεται στα ακουστικά του dj-ψάξιμο ταγουδιών...

Πως μπορώ να απομονώσω να γίνετε εγγραφή μόνο οτι βγαίνει στο <αέρα>?Δηλαδή ότι ακούγεται και φυσικά τα video....

Δημοσ.

Και πως κάνουν αλλαγές οι σοβαροί djs??

Βασικά...τώρα που το λες, έχω δει σε πολλά μαγαζιά και έχουν ένα πρόγραμμα ανοικτό με πολλά τετράγωνα και μέσα (ΜΑΛΛΟΝ) τους τίτλους των τραγουδιών...

Τι είναι αυτό και τι κάνει?

Δημοσ.

Αυτό με τα πολλά τετράγωνα είναι το πρόγραμμα του ελέγχει τα ρομποτικά(χρωματιστά φώτα).

Αχα... Δεν το ήξερα!!! Ευχαριστώ...

Και στα σοβαρά μαγαζιά όπως είναι ας πούμε το villamercedes με ποιό πρόγραμμα παίζουν γιατί με cd δεν παίζουν σίγουρα....

Δημοσ.

Αχα... Δεν το ήξερα!!! Ευχαριστώ...

Και στα σοβαρά μαγαζιά όπως είναι ας πούμε το villamercedes με ποιό πρόγραμμα παίζουν γιατί με cd δεν παίζουν σίγουρα....

ο toufas θα πει ableton :mrgreen:

Δημοσ.

Δεν ξερω με τι παιζουν στο villa, παντως οι αλλαγες γινονται με τα faders για εναν και μονο λογο: τα crossfaders δεν ειναι ιδια σε ολους τους μεικτες, ουτε εχουν το ιδιο curve. Τωρα θα μου πεις οτι μιλαμε για software αρα δεν παιζει και τοσο ρολο αλλα καλο ειναι να μαθαινεις σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...