Toufas Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 μα μπορει να κανει bind οτι θελει στον controller. Αυτος με τα faders ειναι μια χαρα, ετσι και αλλιως κανεις σοβαρος dj δεν κανει αλλαγες με crossfader.
viper2005 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Καλό είναι αυτό?? Αν και δεν είναι καθόλου μούρικο...δεν έχω κανένα πρόβλημα! μαθε να μιξαρεις και ασε τα μουρατα και τα σχετικα. επισης λεφτα για καρτα ηχου, ακουστικα και σκληρους δισκους εχεις δωσει...?
vasilis123 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 μα μπορει να κανει bind οτι θελει στον controller. Αυτος με τα faders ειναι μια χαρα, ετσι και αλλιως κανεις σοβαρος dj δεν κανει αλλαγες με crossfader. και πως θα καανει αλαγες? δεν εχει knobs για να τα κανει έστω volume fades(ουτε καν eq) Αυτο το controler θα του ήταν χρήσιμο αν έπαιζε με τα cue points και με sample. Για τη χρήση που το θελει δε νομίζω να τον βοηθήσει...
theef Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 μαθε να μιξαρεις και ασε τα μουρατα και τα σχετικα. επισης λεφτα για καρτα ηχου, ακουστικα και σκληρους δισκους εχεις δωσει...? Τα δύο πρώτα ναι... Οι σκληροί είναι πρώτοι στην Shoplist... Και όταν μάθω να μιξάρω θα πρέπει να πάρω άλλη κονσόλα γιατί θα έχω αυξηθεί πλέον και οι ανάγκες... Να ρωτήσω κάτι άλλο? Καμιά γρήγορη σχολή ή κανά βιβλίο παίζει? Δε νομίζω να μάθατε όλοι να μιξάρετε από furum και τέτοια...κάτι πιο δραστικό θα είχατε...
vasilis123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ψάξε στο youtube ton ellaskins. Εχει πολύ υλικό που θα σε βοηθήσει πάρα πολύ
viper2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) αρκει να μην κανει κατι τετοια [καραγκοζιλικια]... Επεξ/σία 3 Μαΐου 2012 από viper2005
Toufas Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 και πως θα καανει αλαγες? δεν εχει knobs για να τα κανει έστω volume fades(ουτε καν eq) Αυτο το controler θα του ήταν χρήσιμο αν έπαιζε με τα cue points και με sample. Για τη χρήση που το θελει δε νομίζω να τον βοηθήσει... αφου εχει knobs και faders νομιζω δεν λες για το nanokontrol
dreaming123 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Αν είναι εκτός θέματος sorry... Φίλος μου dj παίζει σε μαγαζί με λάπτοπ που έχει συνδέσει τα pioneer 2000 (αν δεν κάνω λάθος) και παίζει με αυτά. Απο το pc virtual dj παίζουνε και κάποια video clip σε tv που είναι συνδεδεμένες. Ποιος τρόπος υπάρχει να γραφτεί το πρόγραμμα σε μορφή video ? Το πρόβλημα είναι με κάποια προγράμματα που δοκίμασα εγώ γράφει τα πάντα δλδ και το video-mp3 που παίζει αλλά και αυτό που ακούγεται στα ακουστικά του dj-ψάξιμο ταγουδιών... Πως μπορώ να απομονώσω να γίνετε εγγραφή μόνο οτι βγαίνει στο <αέρα>?Δηλαδή ότι ακούγεται και φυσικά τα video....
theef Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μα μπορει να κανει bind οτι θελει στον controller. Αυτος με τα faders ειναι μια χαρα, ετσι και αλλιως κανεις σοβαρος dj δεν κανει αλλαγες με crossfader. Και πως κάνουν αλλαγές οι σοβαροί djs?? Βασικά...τώρα που το λες, έχω δει σε πολλά μαγαζιά και έχουν ένα πρόγραμμα ανοικτό με πολλά τετράγωνα και μέσα (ΜΑΛΛΟΝ) τους τίτλους των τραγουδιών... Τι είναι αυτό και τι κάνει?
vasilis123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αυτό με τα πολλά τετράγωνα είναι το πρόγραμμα του ελέγχει τα ρομποτικά(χρωματιστά φώτα).
theef Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αυτό με τα πολλά τετράγωνα είναι το πρόγραμμα του ελέγχει τα ρομποτικά(χρωματιστά φώτα). Αχα... Δεν το ήξερα!!! Ευχαριστώ... Και στα σοβαρά μαγαζιά όπως είναι ας πούμε το villamercedes με ποιό πρόγραμμα παίζουν γιατί με cd δεν παίζουν σίγουρα....
viper2005 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Αχα... Δεν το ήξερα!!! Ευχαριστώ... Και στα σοβαρά μαγαζιά όπως είναι ας πούμε το villamercedes με ποιό πρόγραμμα παίζουν γιατί με cd δεν παίζουν σίγουρα.... ο toufas θα πει ableton
dreaming123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 vasilis123 θέλει να γράφει και τα videoclip που παίζουν...
Toufas Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δεν ξερω με τι παιζουν στο villa, παντως οι αλλαγες γινονται με τα faders για εναν και μονο λογο: τα crossfaders δεν ειναι ιδια σε ολους τους μεικτες, ουτε εχουν το ιδιο curve. Τωρα θα μου πεις οτι μιλαμε για software αρα δεν παιζει και τοσο ρολο αλλα καλο ειναι να μαθαινεις σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα