aledjo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 κουμπια για να προχωρας μπρος πισω το τραγουδι.... γινεται βεβαια με mapper αλλα δε βλεπω κουμπια που να ειναι φτιαχμενα απο τη μανα του γι'αυτο το λογο
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 προς τους νεαρους που θελουν να μιξαρουν αμα εχετε στερεψει απο ιδεες δειτε ή ακουστε sensation white or black
theef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Τα λόγια του ενός έπεφταν πάνω στο άλλο επειδή δεν είχα ακουστικά για μόνιτορ... Εάν είχα ακουστικά φυσικά και δεν θα συνέβαινε αυτό.... Τώρα όσον αφορά τις αλλαγές, πιστεύω δεν ήταν τόσο τραγικές... Με εξαίρεση πάντα αυτές που μου έφευγαν τα λόγια... Επειδή γράφω παννελαδικές φέτος δεν έχω και τον άπειρο χρόνο να ασχοληθώ και όπως είναι φυσικό δεν είμαι καλός ακόμη... Θα βελτιωθώ όταν πάρω contrller και το σχετικό εξοπλησμό... Θα ήθελα να μου πείτε μερικες τεχνικές μιξαρίσματος ελληνικών τραγουδιών τα οποία έχουν πολλά λόγια και δεν μιξάρονται εύκολα... @Toufas Μας χρωστάς ένα μιξάκι...!!! :-D ^_^
aledjo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 @vasilis123 ελληνικα δεν ειναι μονο τα σκυλαδικα. υπαρχουν και πολλα beatοειδη, rnb, hiphop... γινεται ανετα μιξαρισμα και σε ελληνικα. btw και στα σκυλαδικα γινεται αλλα θελει πολυ ψαξιμο
vasilis123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 @vasilis123 ελληνικα δεν ειναι μονο τα σκυλαδικα. υπαρχουν και πολλα beatοειδη, rnb, hiphop... γινεται ανετα μιξαρισμα και σε ελληνικα. btw και στα σκυλαδικα γινεται αλλα θελει πολυ ψαξιμο Πολυ σωστο αυτ που λες, αλλα ειμαι αρκετα σιγουρος οτι θα δυσκολευτει να μιξαρει ελληνικα μπιτακια, τωρα που ειναι αρχη(για σκυλαδικα δεν το συζητω καν) οποτε κατα την γνωμη μου, η καλυτερη λυση γι αυτον ειναι καρφωτες αλλα λιγο προσεγμενες, οχι οπου ναναι...
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 @vasilis123 ελληνικα δεν ειναι μονο τα σκυλαδικα. υπαρχουν και πολλα beatοειδη, rnb, hiphop... γινεται ανετα μιξαρισμα και σε ελληνικα. btw και στα σκυλαδικα γινεται αλλα θελει πολυ νταλκας fixed Τα λόγια του ενός έπεφταν πάνω στο άλλο επειδή δεν είχα ακουστικά για μόνιτορ... Εάν είχα ακουστικά φυσικά και δεν θα συνέβαινε αυτό.... Τώρα όσον αφορά τις αλλαγές, πιστεύω δεν ήταν τόσο τραγικές... Με εξαίρεση πάντα αυτές που μου έφευγαν τα λόγια... Επειδή γράφω παννελαδικές φέτος δεν έχω και τον άπειρο χρόνο να ασχοληθώ και όπως είναι φυσικό δεν είμαι καλός ακόμη... Θα βελτιωθώ όταν πάρω contrller και το σχετικό εξοπλησμό... Θα ήθελα να μου πείτε μερικες τεχνικές μιξαρίσματος ελληνικών τραγουδιών τα οποία έχουν πολλά λόγια και δεν μιξάρονται εύκολα... @Toufas Μας χρωστάς ένα μιξάκι...!!! :-D ^_^ Παρτε κι ενα απο εμενα... αν και λιγακι παλιο, ειναι απο οταν ξεκινουσα... Περιμενω γνωμες! ΕΔΩ http://soundcloud.co...2-first-mix-set παιδιά θέλω την γνώμη σας για αυτό. http://www.youtube.com/watch?v=WjB19l9B9Hc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=z-NnLhkoSSA&feature=related για την επιλογη των κομματιων οχι για τις γκομενες
viper2005 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2012 http://www.mixesdb.com/db/index.php/2011-03-12_-_Chuckie_@_Sensation_White,_Hasselt,_Belgium
skipperas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 παίδες να ρωτήσω..μπορώ στο τρακτορ σε macbook έτσι όπως είναι, να έχω 2 εξόδους ? μία από τα ακουστικά και μία από τα ηχεία ?
theef Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 παίδες να ρωτήσω..μπορώ στο τρακτορ σε macbook έτσι όπως είναι, να έχω 2 εξόδους ? μία από τα ακουστικά και μία από τα ηχεία ? Αν εννοείς να ακούγετε το ίδιο και στα δυο τότε θέλεις αυτό... Αλλά τι να το κάνεις αμα ακούγετε το ίδιο και στα δύο? Αν εννοείς άλλο στα ακουστικά και άλλο στα ηχεία τότε θέλεις μια κάρτα ήχου εξωτερική ή εσωτερική... Δες εδώ, έχει απ όλες... ναι αλλα μονοφωνικές εξόδους... Όχι απαραίτητα... Αυτό το καρφάκι που πόσταρα είναι και για stereo...
vasilis123 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 το macbook την onboard καρτα ηχου, ΔΕΝ μπορει να δωσει 2 στερεοφονικες εξοδους που να παιζουν διαφορετικα πραγματα. Με το καρφακι που λες θα εχει δυο εξοδους που θα παιζουν τον ιδιο ηχο. Αρα για να κανει αυτο που θελει (monitor και master) θα πρεπει να συμβιβαστει με μονοφωνικες εξοδου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα