Aspidas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 http://soundcloud.com/mitsosb/mitsosb-2012-first-mix-set παιδιά θέλω την γνώμη σας για αυτό.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 http://soundcloud.co...2-first-mix-set παιδιά θέλω την γνώμη σας για αυτό. το λεπόν θα ήθελα ποιο σύντομες αλλαγές γιατί κάνει κοιλία ειδικά μετά από το levels επίσης δοκίμασε ποιο καινούργια κομμάτια σημείωση βρες κομμάτια που να κρατάνε τα rpm σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο...
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 εγω εκανα αυτο χτες http://i.imgur.com/3taIo.jpg αλλα δεν μου αρεσε και θα κανω αλλο απο βδομαδα.
theef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε φίλε δηλαδή αμά ζητάς την γνώμη απο κάποια άτομα μόνο, τότε στείλτους pm με το link δεν χρειάζετε να το γράφεις εδώ. Απο τη στιγμή που το γράφεις στο θέμα υπέθεσα ότι θα ήθελες την γνώμη απο περισσότερα άτομα για αυτό και είπα οτι είναι σωστο να το ανέβαζες στο soundcloud. Όπως σου είπε ο toufas άμα δώσεις το link μόνο εδώ δεν θα το ακούσει κανένας άλλος. Μόνο όσοι διαβάζουν το θέμα. Μα αυτό θέλω... Και ok από βδομάδα το ανεβάζω και στο soundclound....
Catalyst Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 το λεπόν θα ήθελα ποιο σύντομες αλλαγές γιατί κάνει κοιλία ειδικά μετά από το levels επίσης δοκίμασε ποιο καινούργια κομμάτια Ίσως αν απλά δεν υπήρχε το Levels στην αρχή να μην φαινόταν σαν να κάνει κοιλιά. Δεν ταιριάζει σε σχέση με τα υπόλοιπα κομμάτια, που είναι πιο ταιριαστά μεταξύ τους ακουστικά. Ίσως και το For You.
theef Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Μόλις αντιλήφθηκα ότι τα μιξάκια που πόσταρα κατεβαίνουν μισά για κάποιο *άγνωστο* λόγο... Θα τα ποστάρω από βδομάδα αφού τα ανεβάσω στο soundclound... Χίλια συγνώμη και αυτά που ακούσατε δεν ήταν ούτε το 30 % αυτών που έχω φτιάξει.... Ευχαριστώ για την κατανόηση και συγνώμη και πάλι...
theef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ορίστε Είναι ολόκληρο αυτή τη φορά.... Ακούστε το και πείτε μου...
theef Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 http://soundcloud.com/mitsosb/mitsosb-2012-first-mix-set παιδιά θέλω την γνώμη σας για αυτό. Καλό... Χωρίς υπερβολικές και έξαλες αλλαγές... Θα σου πρότεινα να αλλάζεις συντομότερα τα τραγούδια...αλλά ok ότι γουστάρεις κανεις... Με το vdj δεν το έφτιαξες? Και εγώ... Μονο που εγώ δεν είχα ίχνος εξοπλησμού...(ποντικι και vdj ΜΟΝΟ...) δεν ξέρω για εσένα αλλά εγώ έτσι και είχα εξοπλησμό θα το έκανα παλύ καλύτερο... (το δικό μου..αυτό που πόσταρα...) :-)
skipperas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ορίστε Είναι ολόκληρο αυτή τη φορά.... Ακούστε το και πείτε μου... - γενικά δεν μ'άρεσαν οι επιλογές σου..αλλά οκ, αυτο είναι και σχετικά υποκειμενικό - κάπου κάπου που έπαιζες με eco και άλλα effects ήταν απλά τραγικό.καλύτερα να μη πείραζες τίποτα από αυτά και να παιζες τα κομμάτια όπως ήταν. - οι αλλαγές κακές και σε λανθασμένα χρονικά σημεία.το επόμενο ξενινούσε πολύ απότομα, ο τόνος δεν ταίριαζε πάντα, μπέρδευες λόγια με λόγια κλπ θέλεις βελτίωση. έως ένα σημείο δικαιολογείσαι λόγω ποντικιού.αλλά μέχρι εκεί.
theef Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 - γενικά δεν μ'άρεσαν οι επιλογές σου..αλλά οκ, αυτο είναι και σχετικά υποκειμενικό - κάπου κάπου που έπαιζες με eco και άλλα effects ήταν απλά τραγικό.καλύτερα να μη πείραζες τίποτα από αυτά και να παιζες τα κομμάτια όπως ήταν. - οι αλλαγές κακές και σε λανθασμένα χρονικά σημεία.το επόμενο ξενινούσε πολύ απότομα, ο τόνος δεν ταίριαζε πάντα, μπέρδευες λόγια με λόγια κλπ θέλεις βελτίωση. έως ένα σημείο δικαιολογείσαι λόγω ποντικιού.αλλά μέχρι εκεί. OK στην αρχή είμαι ακόμη... Ευχαριστω που με ενθαρίνεται ωστε να συνεχίσω...
aledjo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 OK στην αρχή είμαι ακόμη... Ευχαριστω που με ενθαρίνεται ωστε να συνεχίσω... το μονο πρεπει να προσεχεις ειναι να μην πεφτουν τα λογια το ενα πανω στο αλλο. απο κει και περα ακομα α-beatmatch-ιστα να τα παιζεις, δεν εχεις προβλημα σε μαγαζια με ελληνικα δεδομενα. ΒΕΒΑΙΑ δε λεω οτι ειναι σωστο. με το καιρο θα βελτιωθεις μονος σου, αλλα μην το βαζεις σαν προτεραιότητα λεγοντας "α δε ξερω να κανω beatmatch αρα δεν ειμαι ετοιμος για μαγαζι". οι περισσοτεροι djs που παιζαν στην εποχη του cd, στο μαγαζι μαθανε να κανουν beatmatch και οχι σπιτι τους, γιατι ηταν πολυ ακριβα τα cdplayers για να τα αγορασουν. ετσι τις δοκιμες τις κανανε πανω στη δουλεια! στο λεω για να μη νιωθεις ενοχες....
viper2005 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 το μονο πρεπει να προσεχεις ειναι να μην πεφτουν τα λογια το ενα πανω στο αλλο. απο κει και περα ακομα α-beatmatch-ιστα να τα παιζεις, δεν εχεις προβλημα σε μαγαζια με ελληνικα δεδομενα. ΒΕΒΑΙΑ δε λεω οτι ειναι σωστο. με το καιρο θα βελτιωθεις μονος σου, αλλα μην το βαζεις σαν προτεραιότητα λεγοντας "α δε ξερω να κανω beatmatch αρα δεν ειμαι ετοιμος για μαγαζι". οι περισσοτεροι djs που παιζαν στην εποχη του cd, στο μαγαζι μαθανε να κανουν beatmatch και οχι σπιτι τους, γιατι ηταν πολυ ακριβα τα cdplayers για να τα αγορασουν. ετσι τις δοκιμες τις κανανε πανω στη δουλεια! στο λεω για να μη νιωθεις ενοχες.... true αλλα αλλοι καιροι τωρα και αλλες απαιτησεις...
vasilis123 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Παρτε κι ενα απο εμενα... αν και λιγακι παλιο, ειναι απο οταν ξεκινουσα... Περιμενω γνωμες! ΕΔΩ
Toufas Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 η NI εριξε την τιμη του kontrol s2 κατα πολυ http://www.dv247.com/dj-equipment/native-instruments-traktor-kontrol-s2-dj-controller--89488 πριν ειχε 600 ευρω.
aledjo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2012 382ευρω http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=16157&LANG=GR και δεν εχει μπρος-πισω seek! μονο το traktor μπορουσε να το ξεχασει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα