viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Καλά 40mb είναι.... Σιγά το πολύωρο donloading...!! μετα απο τα πολυωρα download μας ειναι καπως δυσκολο να ξανακατεβασουμε επισης θα το ακουγαν περισσοτεροι
theef Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 μετα απο τα πολυωρα download μας ειναι καπως δυσκολο να ξανακατεβασουμε επισης θα το ακουγαν περισσοτεροι Καλά δεν με νοιάζει πόσοι θα το άκουγαν... Έσυ που το άκουσες, καλό είναι? ε ναι, οταν θελει καποιος να μαθει κιθαρα θελει να παιζει σαν τον καθε κακομοιρη που απλα ξερει 10 τραγουδια, δεν θελει να γινει οσο πιο καλος γινεται. πατα το autosync παιξε απο το α στο β και εισαι οκ αλετζο. keep going Τα eq φυσικά και τα πείραξα.... Μπορείς να μου κάνεις εσύ ένα mixaki?
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Καλά δεν με νοιάζει πόσοι θα το άκουγαν... Έσυ που το άκουσες, καλό είναι? δεν το ακουσα γιατι δεν το κατεβασα απλο
theef Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 δεν το ακουσα γιατι δεν το κατεβασα απλο Σου φαινονται πολλα τα 40 mb για download?
viper2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2012 Σου φαινονται πολλα τα 40 mb για download? οχι
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 να το ανεβαζες στο soundcloud ή στο youtube να το ακουγαμε so simple
theef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 να το ανεβαζες στο soundcloud ή στο youtube να το ακουγαμε so simple πω καλα... Αστο ε? Αστο αστο!! Αστο καλυτερα... Αστο! Never mind...
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 πω καλα... Αστο ε? Αστο αστο!! Αστο καλυτερα... Αστο! Never mind... Δεν σου λεει κατι παράλογο... Πέντε λεπτά υπόθεση είναι να κάνεις ένα λογαριασμό στο soundcloud και να το ανεβάσεις εκεί. Έτσι θα το ακούσουν πιο πολλά άτομα για να σου πουν την γνώμη τους.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν σου λεει κατι παράλογο... Πέντε λεπτά υπόθεση είναι να κάνεις ένα λογαριασμό στο soundcloud και να το ανεβάσεις εκεί. Έτσι θα το ακούσουν πιο πολλά άτομα για να σου πουν την γνώμη τους. ετσι ειναι οι αρτιστες ισχυρογνώμονες
theef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δεν σου λεει κατι παράλογο... Πέντε λεπτά υπόθεση είναι να κάνεις ένα λογαριασμό στο soundcloud και να το ανεβάσεις εκεί. Έτσι θα το ακούσουν πιο πολλά άτομα για να σου πουν την γνώμη τους. Μα δεν το ανέβασα να το ακούσει όλος ο κόσμος... Δεν κάνω διαφήμηση... Το ανέβασα να το ακούσουν αυτοί του ποστ και να μου πουν και στην τελική αν είναι τοσο παράλογο που δεν το ανέβασα στο soundcloud ok μην το ακούσετε... Σα να μου κάνετε χάρη που το ακούτε...κάπως έτσι μου την λέτε...
Toufas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 δεν θα το δωσεις το link αλλου, εδω θα το βαλεις.
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μα δεν το ανέβασα να το ακούσει όλος ο κόσμος... Δεν κάνω διαφήμηση... Το ανέβασα να το ακούσουν αυτοί του ποστ και να μου πουν και στην τελική αν είναι τοσο παράλογο που δεν το ανέβασα στο soundcloud ok μην το ακούσετε... Σα να μου κάνετε χάρη που το ακούτε...κάπως έτσι μου την λέτε... φυσικα
theef Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 φυσικα Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω... Δεν αξίζει...
thomasG4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Μα δεν το ανέβασα να το ακούσει όλος ο κόσμος... Δεν κάνω διαφήμηση... Το ανέβασα να το ακούσουν αυτοί του ποστ και να μου πουν και στην τελική αν είναι τοσο παράλογο που δεν το ανέβασα στο soundcloud ok μην το ακούσετε... Σα να μου κάνετε χάρη που το ακούτε...κάπως έτσι μου την λέτε... Κάτσε ρε φίλε δηλαδή αμά ζητάς την γνώμη απο κάποια άτομα μόνο, τότε στείλτους pm με το link δεν χρειάζετε να το γράφεις εδώ. Απο τη στιγμή που το γράφεις στο θέμα υπέθεσα ότι θα ήθελες την γνώμη απο περισσότερα άτομα για αυτό και είπα οτι είναι σωστο να το ανέβαζες στο soundcloud. Όπως σου είπε ο toufas άμα δώσεις το link μόνο εδώ δεν θα το ακούσει κανένας άλλος. Μόνο όσοι διαβάζουν το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα