QQTilt Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Η Ελίνα Μπεκάκου και αυτή σε Mac παίζει; Κλαίω φίλε μα το χριστό..
warlock9_0 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ακουστικά πάρε τα πιο φθηνά που θα βρεις κλειστού τύπου δε χρειάζεσαι κάτι τρελό αν δεν κάνεις παραγωγή και το θες απλά για monitor με 20 ευρώ είσαι άρχοντας
theef Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Αυτά καλά είναι? http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Sound-Cards/KONIG-5-1-USB-RET-CMP-SOUND-USB-12.htm http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14450&LANG=GR
aledjo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 για εξασκηση στο σπιτι και αυτα εδω καλα ειναι http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Microphones-Headsets/Professional-Headphones/Behringer-Headphones-Hpm-1000-Multi-Purpose-520-BEH-450.htm η καρτα ηχου που λες μια χαρα ειναι.
aledjo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2012 Όλγα Φαρμάκη εχει επιπεδο η κοπελα.... γι'αυτο χρησιμοποιει mac κοβω τα κεφαλια μου οτι παιζει με traktor
theef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και ναι έφτιαξα ένα mixaκι και αφου το ακούσετε θε ήθελα να μου πείτε άμα θέλω δουλειά ακόμη και που? ΑΑΑΑ και αααννν είμαι έτοιμος για controller ή όχι...?? Mixάκι
viper2005 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 δεν μπορουσες να το ανεβασεις στο soundcloud...?
theef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 δεν μπορουσες να το ανεβασεις στο soundcloud...? Καλά 40mb είναι.... Σιγά το πολύωρο donloading...!!
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 με τα eq δεν εκανες τιποτα ή μου φενεται? Επισης, καμια συνοχη, ειχε αρχη και μετα βουρ στον πατσα παμε ολα τα τραγουδια το ιδιο στυλ και το τελος δεν ηρθε ποτε.
theef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 με τα eq δεν εκανες τιποτα ή μου φενεται? Επισης, καμια συνοχη, ειχε αρχη και μετα βουρ στον πατσα παμε ολα τα τραγουδια το ιδιο στυλ και το τελος δεν ηρθε ποτε. Φτιάξε μου ένα να καταλάβω τι εννοείς... Δεν έχω εξόπλησμο... Ούτε ακουστικά, ούτε κονσόλα, ούτε τίποτα... VDJ και ποντίκι... Αυτά είχα... Και δεν το άκουσες και όλο...
aledjo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 μια χαρα ειναι για τα ελληνικα δεδομενα και cafe-bar παρε μια κονσολα και πηγενε σε καμια καφετερια να παιξεις.
theef Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 μια χαρα ειναι για τα ελληνικα δεδομενα και cafe-bar παρε μια κονσολα και πηγενε σε καμια καφετερια να παιξεις. Μα για τα ελληνικά δεδομένα λέω και εγώ... Λες και του είπα ότι θα πάω να παίξω στο st. tropez
aledjo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ειναι σαν ψαχνεις να μαθεις να οδηγας αυτοκινητο για να πηγαινεις απο το σπιτι στη δουλεια σου και να σου πεταει εξυπναδες ο αλλος και να σε συγκρινει με το σουμαχερ και να σου λεει "ο σουμαχερ δεν αλλαζει ετσι τις ταχυτητες!" τον πετας απο το παραθυρο ή δεν τον πετας?
Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 ε ναι, οταν θελει καποιος να μαθει κιθαρα θελει να παιζει σαν τον καθε κακομοιρη που απλα ξερει 10 τραγουδια, δεν θελει να γινει οσο πιο καλος γινεται. πατα το autosync παιξε απο το α στο β και εισαι οκ αλετζο. keep going
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα