Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν αξιζει κανενα μαθημα σαν αυτο. Το ειμπλετον ειναι προγραμμα παραγωγης πρωτιστως, που μπορεις να κανεις και djing. Με αυτα που υπαρχουν τωρα στο youtube και σε ενα σωρο sites πχ http://abletonlivedj.com/forum/index.php μπορεις να το μαθεις μονος σου Οταν το δοκιμασα πρωτη φορα ηταν στην 3η εκδοση (2004 περιπου) και τωρα ειναι στην 8η. Το 2005 μου δειξανε πως δουλευει οι gabriel and dresden Επισης φυσικα και εχω δουλεψει το vdj, πολυ παλια ομως. Το traktor δεν σου δουλεψε γιατι πρεπει να ετοιμασεις λιγο τα κομματια, δεν ειναι παταω sync και τελειωνω. Και δεν χρειαζεσε κανενα controller απο τωρα, ποσο μαλλον οταν δεν ξερεις τι κανουν ακριβως (αν ηξερες δεν θα ρωταγες τι κανει το nanokontrol2)
theef Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Οχι δεν αξιζει κανενα μαθημα σαν αυτο. Το ειμπλετον ειναι προγραμμα παραγωγης πρωτιστως, που μπορεις να κανεις και djing. Με αυτα που υπαρχουν τωρα στο youtube και σε ενα σωρο sites πχ http://abletonlivedj.com/forum/index.php μπορεις να το μαθεις μονος σου Οταν το δοκιμασα πρωτη φορα ηταν στην 3η εκδοση (2004 περιπου) και τωρα ειναι στην 8η. Το 2005 μου δειξανε πως δουλευει οι gabriel and dresden Επισης φυσικα και εχω δουλεψει το vdj, πολυ παλια ομως. Το traktor δεν σου δουλεψε γιατι πρεπει να ετοιμασεις λιγο τα κομματια, δεν ειναι παταω sync και τελειωνω. Και δεν χρειαζεσε κανενα controller απο τωρα, ποσο μαλλον οταν δεν ξερεις τι κανουν ακριβως (αν ηξερες δεν θα ρωταγες τι κανει το nanokontrol2) Ναι...εσένα σου δείξανε οι Gabriel & Dresden αλλά εμένα ποιός θα μου δείξει (γιατί για να το μάθω από μόνος μου λιγο χλωμό μου φαίνεται!!) ?? Τι εννοείς να ετοιμάσω λίγο υα κομμάτια...(ποτέ δεν κάνω sync και τελιώνω..) εξήγησε το μου λίγο αυτό... Και το nanokontrol2 είναι πολύ περιέργο και γενικά όλα τα midi controllers είναι περίεργα... Μοιάζουν με πιάνο γι αυτό μάλλον... Μιάς και το ναφέρα με σε τι διαφέρουν από τα κανονικά contrllers?
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Ειδες που καλα σου λεμε οτι δεν τα ξερεις και θες να παρεις κατι? Ολα midi controllers ειναι. Το nanokontrol2 τι το περιεργο εχει? 8 καναλια, 3 κουμπια στο καθενα και και ενα knob σε καθε καναλι με τα κλασικα play κλπ. Φυσικα αυτα τα κανεις εσυ οτι θες, οπως σε ολα τα midi controllers αλλαζεις εσυ οτι θες σε αυτο που θες. Σου ειπα για να μαθεις, κατσε και δες video στο youtube, εγω οταν αρχισα δεν υπηρχε καν youtube. Στο traktor (οπως και στο ableton) πρεπει να ορισεις που ειναι το kick στο καθε κομματι οπως εδω: http://www.youtube.com/watch?v=JZ1IHZWhvc4 http://www.youtube.com/watch?v=jsHnZUGl8yY
theef Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καμιά τεχνική για να μην μου πέφτουν τα λόγια του ενός τραγοδιού πάνω στο άλλο τραγούδι?
viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Καμιά τεχνική για να μην μου πέφτουν τα λόγια του ενός τραγοδιού πάνω στο άλλο τραγούδι? να κανεις μονιτορ τα κομματια...?
theef Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 να κανεις μονιτορ τα κομματια...? Και πάλι...όμως... εννοώ ότι θέλω να τα συγχρονίζω για να ταιρίαζω την μουσική του προηγούμενου με τα λόγια του επόμενου....
viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Και πάλι...όμως... εννοώ ότι θέλω να τα συγχρονίζω για να ταιρίαζω την μουσική του προηγούμενου με τα λόγια του επόμενου.... εχω δει να συγχρονιζουν μουσικη με μουσικη και λογια με λογια αυτο που λες δεν το εχω ακουσει ποτε επισης για να ενωσεις πραγματα μεταξυ τους χρειαζεσαι μια γεφυρα! επισης πες μερικα τραγουδια που θες να ενωσεις ή καποια που εχεις ενωσει ετσι για να ξερουμε και εμεις προς τα που πηγαινουμε
Toufas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Ναι αυτο θα το μαθεις τον καιρο το που αρχιζει το καθε κομματι και τι εχει μεσα
MsquitoPrincess Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 και το robot: http://www.youtube.c...h?v=5KP1heIEu0s Ο τύπος είναι Βιρτουόζος.
theef Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 εχω δει να συγχρονιζουν μουσικη με μουσικη και λογια με λογια αυτο που λες δεν το εχω ακουσει ποτε επισης για να ενωσεις πραγματα μεταξυ τους χρειαζεσαι μια γεφυρα! επισης πες μερικα τραγουδια που θες να ενωσεις ή καποια που εχεις ενωσει ετσι για να ξερουμε και εμεις προς τα που πηγαινουμε Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τραγούδια... Στο τέλος κάθε τραγούδι εχει μουσική και μετά τελιώνει...(τα house τουλάχιστον έτσι είναι...) Θέλω να ενώνω την μουσική αυτή από το τέλος με το επόμενο τραγούδι... Κατάλαβες τωρα τι εννοώ?
viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα τραγούδια... Στο τέλος κάθε τραγούδι εχει μουσική και μετά τελιώνει...(τα house τουλάχιστον έτσι είναι...) Θέλω να ενώνω την μουσική αυτή από το τέλος με το επόμενο τραγούδι... Κατάλαβες τωρα τι εννοώ? ετσι οπως τα λες τωρα δεν εχει καμια σχεση με το πως τα ειπες πριν. ερωτηση κανεις μονιτορ το επομενο τρακ ή το πετας οπως να ειναι?
theef Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 ετσι οπως τα λες τωρα δεν εχει καμια σχεση με το πως τα ειπες πριν. ερωτηση κανεις μονιτορ το επομενο τρακ ή το πετας οπως να ειναι? Προς το παρόν δεν έχω ακουστικά για μονιτορ αλλά θα πάρω... Πριν είπες ότι εννόνεις λόγια με λόγια.. Πως γίνεται αυτό? Μουσική με μουσική είναι εύκολο να γινει...τα λόγια με δυσκολεύουν....
viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Προς το παρόν δεν έχω ακουστικά για μονιτορ αλλά θα πάρω... Πριν είπες ότι εννόνεις λόγια με λόγια.. Πως γίνεται αυτό? Μουσική με μουσική είναι εύκολο να γινει...τα λόγια με δυσκολεύουν.... μαλιστα πρωτον παρε μια καρτα ηχου ή ρυθμισε τις εξοδους της onboard [αν εχεις πολυκαναλη] επισης παρε ακουστικα για προπονηση [δεν χρειαζεται να ειναι κλειστα ουτε χρειαζεται να ειναι BEATS] δλδ οτι ειπαν οι αποπανω στις αρχες του legendary topic
theef Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 μαλιστα πρωτον παρε μια καρτα ηχου ή ρυθμισε τις εξοδους της onboard [αν εχεις πολυκαναλη] επισης παρε ακουστικα για προπονηση [δεν χρειαζεται να ειναι κλειστα ουτε χρειαζεται να ειναι BEATS] δλδ οτι ειπαν οι αποπανω στις αρχες του legendary topic Πόσο θα κοστισουν περίπου συνολικά? Και τι μου προτείνεις? Θα προτιμούσα να είναι εξωτερική η 2η καρτα ηχου... Και τα ακουστικά καλης ποιότητας και συγκρατημένης τιμής...
viper2005 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2012 Πόσο θα κοστισουν περίπου συνολικά? Και τι μου προτείνεις? Θα προτιμούσα να είναι εξωτερική η 2η καρτα ηχου... Και τα ακουστικά καλης ποιότητας και συγκρατημένης τιμής... αμα δεν εχεις πολυκαναλη στην μητρικη σου τοτε παρε μια φθηνη απο αυτες που προτεινε ο adejo επισης παρε κανα κινεζικο ακουστικο να προπονηθεις [ipod e.g.] και μετααα βλεπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα