Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι αυτο ειναι, αλλα απορω πως σου φευγει κατι οταν βαζεις τις γραμμουλες πανω την μια στην αλλη!
theef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι αυτο ειναι, αλλα απορω πως σου φευγει κατι οταν βαζεις τις γραμμουλες πανω την μια στην αλλη! Αύτο είναι το καλό με το vdj δεν σου φεύγει ποτέ...
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 αρα πρεπει να ειναι τρομερο αυτο το vdj εχεις δικιο
theef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι αυτο ειναι, αλλα απορω πως σου φευγει κατι οταν βαζεις τις γραμμουλες πανω την μια στην αλλη! Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν υπολογίζω καλά και πέφτουν τα λόγια του ενός τραγουδιού πάνω στα λόγια του άλλου... αρα πρεπει να ειναι τρομερο αυτο το vdj εχεις δικιο Τελικά ξέρεις που είναι το πρόβλημα?? Ότι ο καθένας έχει βολευτεί με άλλο πρόγραμμα... Και προσπαθούμε να αλληλόπιστουμε ότι το πρόγραμμα που έχουμε εμείς είναι το καλύτερο... Δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννόω...
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Η διαφορα ειναι οτι δεν εχεις δουλεψει τα αλλα προγραμματα και εχεις υιοθετησει την αποψη σου. Και καποιος να σε ρωτησει θα πεις "ελα ρε το traktor ειναι μουφα" ενω αυτο δεν στεκει.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Απλά το πρόβλημά μου είναι ότι δεν υπολογίζω καλά και πέφτουν τα λόγια του ενός τραγουδιού πάνω στα λόγια του άλλου... so δεν μπορεις να κανεις σωστη μιξη και ρωτας για controllers...?
-nick- Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Τουφα εγω ειμαι πιο ολιγαρκης αν παω σε παρτυ κλπ. Θελω απλα να κανει στοιχειωδες αλλαγες και να διαλεγει καλα κομματια και με συνοχη. Δεν θελω να κανει θαυματα με το πικαπ. Σε καφε/μπαρ, μου αρκει να μην παιζει κιαμο και πιτμπουλ και να παιζει αξιοπρεπη πραγματα.
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οι αλλαγες ειναι το πιο ευκολο παντως. Εγω παντως μαγευομαι οταν βλεπω ατομα να κανουν κατι καινουριο μπροστα μου, http://www.youtube.com/watch?v=KeazrucG7Kg http://www.youtube.com/watch?v=a7jau6fogcU http://www.youtube.com/watch?v=eD3ALSKf6lQ και το robot: http://www.youtube.com/watch?v=5KP1heIEu0s 1
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 ερωτηση κρισεως οι pad controlles δουλευουν με ολα τα προγραμματα? δλδ το komplete 8 μπορει να δουλεψει και χωρις το maschine micro?
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 νομιζω μονο το maschine ειναι αυτο που θελει δικο του controller?
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 απ οτι εχω καταλαβει το maschine δουλευει γενικα με την βιβλιοθηκη του komplete αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος γενικα το komplete 7 & 8 παιρνει 3rd party controllers? thanks
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 εφοσον το βαζεις σε ενα daw σαν vst βαζεις οποιο θες.
viper2005 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 πρακτικα? εξηγηση! ρωταω επειδη βρισκω πολλα padsστο ebay σε καλυτερες τιμες απο το maschine
Toufas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 οτι δεν εχει καμια σχεση με το maschine απλα το φορτωνεις σε οποιο προγραμμα δουλευεις και απο εκει κανεις τα binds που θες στον midi controller σου.
theef Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2012 so δεν μπορεις να κανεις σωστη μιξη και ρωτας για controllers...? Γιατί τα controllers σου δίνουν πολύ περισότερες δυνατότες... Όπως να κάνεις δύο πράγματα ταυτόχρονα και θα έκανα πολύ καλύτερες μίξεις εάν είχα cotroller γι αυτό ρωτάω... Η διαφορα ειναι οτι δεν εχεις δουλεψει τα αλλα προγραμματα και εχεις υιοθετησει την αποψη σου. Και καποιος να σε ρωτησει θα πεις "ελα ρε το traktor ειναι μουφα" ενω αυτο δεν στεκει. ΟΚ εσύ έχεις δουλέψει vdj? Και το πρώτο πρόγραμμα που έπεσε στα χέρια μου ήταν το traktor αλλά δεν μπορούσα να δουλέψω σ'αυτό οπότε έψαξα για κάτι άλλο... Δεν ξέρεις όμως...αύριο-μεθαύριο μπορεί να δουλεύω σε traktor, σωστά? Οτι και να αρχισεις να ξερεις πως ειναι trial and error. Το ableton μου το δειξανε για να το μαθω, εχει πολυ δυσκολη αρχη αλλα πραγματικα κανει παπαδες μετα. Δεν θα με χαλούσε και το ableton... Πρέπει να μου δείξει κάποιος ή το μαθαίνω και μόνος μου...??(σε περίοδο 2-3 μήνες μιλάμε έτσι?) Τι μπορείς να κάνεις στο ableton? (Πώς προφέρεται αυτό?) Και κάτι άλλο θα ήθελα να σε ρωτήσω... Αυτό αξίζει? Τουφα εγω ειμαι πιο ολιγαρκης αν παω σε παρτυ κλπ. Θελω απλα να κανει στοιχειωδες αλλαγες και να διαλεγει καλα κομματια και με συνοχη. Δεν θελω να κανει θαυματα με το πικαπ. Σε καφε/μπαρ, μου αρκει να μην παιζει κιαμο και πιτμπουλ και να παιζει αξιοπρεπη πραγματα. Γιατί ρε??? Καλά για τον Κιάμο καταλαβαίνω...αλλά ο Pitbull είναι γαμώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα