aledjo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 οποιος θελει να δει πραγματικα τι σημαινει latency, μπορει να κατεβασει τη free edition του virtualdj οπου εχει απο default ρυθμισεις που δεν χρησιμοποιει asio. δηλαδη εχει "μεγαλη" καθυστερηση. http://www.virtualdj.com/download/free.html καποιος που δεν ειναι εμπειρος, δε θα καταλαβει τιποτα.... φορτωστε ενα τραγουδι και πατηστε play. να δειτε μετα απο ποση ωρα θα αρχισει να παιζει το τραγουδι. αυτο θεωρειτε ως το πιο χειροτερο latency που υπαρχει. απο κει και περα. αν εχετε καποια καρτα ηχου που να υποστηριζει asio, θα δειτε τη διαφορα...
Timonkaipumpa Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Προτιμώ το CoreAudio από το ASIO, κυρίως γιατί το έχω δουλέψει πιο πολύ. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι το τόσο απαιτητικό που έχουν οι "και καλά" μουσικοί - Djs, εν γένει το MAC OS έχει πολλά κλασσικά free εργαλεία που δεν έχει το Windows, κυρίως γιατί είναι *nix. Όχι ότι το Windows δεν έχει ΚΑΛΑ free εργαλεία... αλλά τα περισσότερα που είναι από παλιά είναι κατά κύριο λόγω στο MAC OS. Επίσης, σε ερευνητικό επίπεδο... αρκετά από τα εργαλεία που κυκλοφορούν είναι επίφοβα σε Windows. Βγαίνουν κατά κύριο λόγω για "Unix πλατφόρμες".
theef Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά...σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις... Οι συγκεκριμένες απορίες ήταν άλυτες για πολύ καιρό... Επειδή γενικά μου αρέσει η μουσική και θα ήθελα κάποτε να ασχοληθώ με το djing να αγοράσω Mac (αν και το θεωρώ σπατάλη οπως προανέφερα..) ή μια χαρούλα είμαι με το laptοpaki μου? Και κάτι τελευταίο... Για να δημιουργηθεί ένα τραγούδι σαν και αυτό τι εργαλεία χρησημοποιουνται? Και μερικές φορές ακούω remix 50+ τραγουδιών (όχι όλα μαζί) που είναι τοσο καλά mixaρισμένα που νομίζεις ότι ακούς ένα τραγούδι αλλά όπως το ακούς πετάει και τραγούδια που έχουν ξαναπαίξει μεσα στο κομμάτι...αυτό πως γίνεται...???
parasaser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ως dj, μουσικος παραγωγος, τραγουδιστης, σκηνοθετης, κασκατνερ, σεναριογραφος, διαφημιστης, ενδυματολογος ενα εχω να πω αν δεν εχεις mac δεν εχεις τιποτα 2
aledjo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 για djing εισαι μια χαρα με laptopaki των 400 ευρω. μη δωσεις παραπανω. για τη δημιουργια τραγουδιων και μιξες, υπαρχουν πολλα προγραμματα. διαλεγεις και περνεις. ως dj, μουσικος παραγωγος, τραγουδιστης, σκηνοθετης, κασκατνερ, σεναριογραφος, διαφημιστης, ενδυματολογος ενα εχω να πω αν δεν εχεις mac δεν εχεις τιποτα η εξειδικευμενη εμπειρια στο επαγγελμα σου, προσδιδει την αξια της γνωμη σου
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 ως dj, μουσικος παραγωγος, τραγουδιστης, σκηνοθετης, κασκατνερ, σεναριογραφος, διαφημιστης, ενδυματολογος ενα εχω να πω αν δεν εχεις mac δεν εχεις τιποτα Ξέχασες το άνεργος, αδερφέ. 4
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 η εξειδικευμενη εμπειρια στο επαγγελμα σου, προσδιδει την αξια της γνωμη σου thats deep man peace out
NewProject Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Και κάτι τελευταίο... Για να δημιουργηθεί ένα τραγούδι σαν και αυτό τι εργαλεία χρησημοποιουνται? Οταν λες προγραμματα ? http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_audio_workstation ? ( κατω κατω υπαρχει μια λιστα ) Το καλυτερο daw ειναι αυτο που σε βολευει/το ξερεις καλυτερα.Απο κει και περα πρεπει να μαθεις να προγραμματιζεις synthesizer ( aka θεωρια και μετα πολλη εξασκηση )
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 γιατί είναι γκέη. Γειά σου Άλεξ. Είπα να κάνω μια βόλτα στο μπλά μπλά απόψε και το είδα τυχαία... να αρχίσω να ψάχνω και άλλα τόπικ;
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Αν εσύ είσαι ευτυχισμένος, τι σε νοιάζει τι λέει ο γκόζμος;
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δεν έχω άλλο mac λέμε... το πρώην air μου το έχει τώρα άλλο μέλος της ομάδας διαχείρισης του φόρουμ και το imac ούτε θυμάμαι που το πούλησα.
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Εντάξει έχω ακούσει πως με μία φορά δεν μπουστεύεις, αλλά εδώ έχουμε την παραδοχή για τουλάχιστον 2. Μη ντρέπεσαι για αυτό, εδώ μας πούλησες ρε Κομμαντάτε της Δεκάρας.
alexzzz Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 η πρασινάδα δεν με αφήνει να σπαμάρω... πάμε oot
insomniaK Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2012 Χα! Στην τιμημένη γέφυρα το έπαθες; Εκεί σου δωσαν το πρώτο μακ;;; για να μη σπαμάρω σε πολλά θέματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα