theef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εσυ που θες να παιξεις μουσικη, εχεις κανει σπουδες? Άν είχα κάνει σπουδές θα καθόμουνα εδώ τώρα?
Adon1s Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 τελικά απαντήθηκε το γιατί κάποιοι έχουν mac ? ή το γυρίσαμε σε σεμινάριο dj-Λικιού ?
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 οχι δεν εχω σπουδασει κατι, απο αγαπη προς την μουσικη και μονο. Στο λονδινο ζω, γινονται απειρα squat parties καθε σ/κ, σε τετοιο επαιξα. Ο τροπος που παιζω δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θελουν να σου δειξουν, το να μιξαρω τις τελευταιες 4 μπαρες του ενος κομματιου με το επομενο ειναι κατι που δεν εκανα ουτε απο τοτε που επαιζα με πικαπ, και ο πιο μεγαλος λογος που αρχισα με τα προγραμματα ηταν οι δρομοι που σου ανοιγονται, για αυτο και θεωρω θλιβερο το autosync οταν μιξαρεις απο το Α στο Β, ειναι πολυ διαφορετικο οταν παιζουν 3 decks μαζι, με λουπες και εφε.
viper2005 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Άν είχα κάνει σπουδές θα καθόμουνα εδώ τώρα? εδω περα ισως οχι αλλα σε φορουμ θα γυρναγες σιγουρα
haris013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οκ σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου φιλε τουφα! θα αρχισω με tuts να μαθω το προγραμμα πρωτα και αργοτερα θα αγωρασω την καρτα ηχου κανα σετακι ηχεια κ ακουστικα
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Οτι και να αρχισεις να ξερεις πως ειναι trial and error. Το ableton μου το δειξανε για να το μαθω, εχει πολυ δυσκολη αρχη αλλα πραγματικα κανει παπαδες μετα.
chill Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 1'46 http://www.youtube.com/watch?v=0dFz10R529g&ob=av2e Δεν νομίζω να έχουν ανάγκη να πουλήσουν μούρη.....Είναι ήδη μούρες!!! Mac ρε.-
aledjo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 @Toufas να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις σπουδάσει κάτι πάνω στο djλίκι? Κάνε μου ένα live πρόγραμμα να δω πως παίζεις... Σε ρωτάω επειδή είπες ότι τελευταία φορά που έπαιξες μουσική ήταν στο Λονδίνο... @aledjo το ίδιο... οχι δεν εχω σπουδασει ουτε djλικι ουτε μουσικη. ασχολουμαι 10 χρονια απο τα οποια τα 5 χρονια δουλευα σε μαγαζια παιζοντας εμπορικα mainstream ξενα και ελληνικα. σταματαω εδω. δε ξαναποσταρω γιατι λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια. οτι ειχα να πω το ειπα.
haris013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τα ακουστηκα τα χρεισιμοποιεις για να ακους το επομενο τραγουδι οταν παιζει καποιο αλλο την ιδια στιγμη?τελος μικτες πικ-απ και διαφορα αλλα μηχανιματα πως τα συνδεεις και τα χρισιμοποιεις?
theef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τελικά απαντήθηκε το γιατί κάποιοι έχουν mac ? ή το γυρίσαμε σε σεμινάριο dj-Λικιού ? Απαντήσαμε... Γιατί δεν κολλάνε σχεδόν καθόλου και περισότερο για μόστρα.... σταματαω εδω. δε ξαναποσταρω γιατι λεμε ολο τα ιδια και τα ιδια.οτι ειχα να πω το ειπα. Ναι μου είπες πόσα διαθέτω για controller να μου πεις τι μπορώ να πάρω και σ απάντησα 350-400 ευρώ τι παίζει? Οτι και να αρχισεις να ξερεις πως ειναι trial and error.Το ableton μου το δειξανε για να το μαθω, εχει πολυ δυσκολη αρχη αλλα πραγματικα κανει παπαδες μετα. Εγώ πως μπορώ να μάθω να χρησιμοποιώ και ableton? οχι δεν εχω σπουδασει κατι, απο αγαπη προς την μουσικη και μονο.Στο λονδινο ζω, γινονται απειρα squat parties καθε σ/κ, σε τετοιο επαιξα. Ο τροπος που παιζω δεν εχει καμια σχεση με αυτο που θελουν να σου δειξουν, το να μιξαρω τις τελευταιες 4 μπαρες του ενος κομματιου με το επομενο ειναι κατι που δεν εκανα ουτε απο τοτε που επαιζα με πικαπ, και ο πιο μεγαλος λογος που αρχισα με τα προγραμματα ηταν οι δρομοι που σου ανοιγονται, για αυτο και θεωρω θλιβερο το autosync οταν μιξαρεις απο το Α στο Β, ειναι πολυ διαφορετικο οταν παιζουν 3 decks μαζι, με λουπες και εφε. Ναι αλλά στην Ελλάδα θέλει τραγούδια ο κόσμος... Θα σε κράξουν άμα δεν παίξεις και τίποτα καλό... εδω περα ισως οχι αλλα σε φορουμ θα γυρναγες σιγουρα Όπως και να χει ένα φόρουμ πάντα είναι χρήσιμο... Αυτό καλό είναι?
aledjo Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι μου είπες πόσα διαθέτω για controller να μου πεις τι μπορώ να πάρω και σ απάντησα 350-400 ευρώ τι παίζει? σου εχω απαντησει ηδη για τοσα λεφτα
theef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Λάθος δικό μου τότε. Τώρα το είδα ότι έγραψες Καταλαβαίνεις όμως ότι αυτό το "σχεδόν" που λες, πρέπει να φύγει. Δηλαδή θα χρειαστείς εξάσκηση για να θεωρείς ότι έχεις φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο. Εντάξη από άποψη beatmatching παίζω καλά... σου εχω απαντησει ηδη για τοσα λεφτα ΟΚ κάτι άλλο.. Η σχολή που πόσταρα καλή είναι?
Toufas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 τα ακουστηκα τα χρεισιμοποιεις για να ακους το επομενο τραγουδι οταν παιζει καποιο αλλο την ιδια στιγμη?τελος μικτες πικ-απ και διαφορα αλλα μηχανιματα πως τα συνδεεις και τα χρισιμοποιεις? Ναι για αυτο ειναι τα ακουστικα. Τωρα για τα πικαπ κλπ, δεν καταλαβαινω ακριβως την ερωτηση Απαντήσαμε... Γιατί δεν κολλάνε σχεδόν καθόλου και περισότερο για μόστρα.... Ναι μου είπες πόσα διαθέτω για controller να μου πεις τι μπορώ να πάρω και σ απάντησα 350-400 ευρώ τι παίζει? Εγώ πως μπορώ να μάθω να χρησιμοποιώ και ableton? Ναι αλλά στην Ελλάδα θέλει τραγούδια ο κόσμος... Θα σε κράξουν άμα δεν παίξεις και τίποτα καλό... Όπως και να χει ένα φόρουμ πάντα είναι χρήσιμο... Αυτό καλό είναι? για το ableton, ειπα πιο πανω. Α ναι εγω παιζω ηχους απο ορκες προφανως... και lol η σχολη Εντάξη από άποψη beatmatching παίζω καλά... beatmatching δεν ειναι παταω το sync και τελειωνει...
theef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ναι για αυτο ειναι τα ακουστικα. Τωρα για τα πικαπ κλπ, δεν καταλαβαινω ακριβως την ερωτηση για το ableton, ειπα πιο πανω. Α ναι εγω παιζω ηχους απο ορκες προφανως... και lol η σχολη beatmatching δεν ειναι παταω το sync και τελειωνει... Όχι...ξέρω να τα συχγρόνίζω καλά..δηλαδή δεν μου φεύγουν διπλομποτιές... Αυτός δεν είναι ο σκοπός του beatmatching?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα