haris013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ευτυχως που δεν ρωτησε πως θα μαθει να οδηγαει, θα του λεγε να παρει καμια ferrari. μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος?οσο αφορα τον εξοπλισμο και επισης αν υπαρχουν καποια βιβλια να διαβασω η γενικοτερα κατι να με βοηθησει να πειραματιζομαι?δεν εχω καποιο γνωστο η φιλο να μου μαθει..
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Για μενα εχεις 2 επιλογες οπως εισαι τωρα οσο αναφορα τα προγραμματα. Το traktor που ειναι καθαρα για djing και το ableton live που ειναι και για djing (και για μουσικη παραγωγη) Και για τα 2 θες μια καρτα ηχου με 2 εξοδους. Η ni audio 2 ειναι πολυ καλη για αρχικη οπως και η numark dj io. Τα προγραμματα ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους, θα σου ελεγα να δεις μερικα video στο youtube για να δεις την διαφορα. Μεσα στις ακρες, το traktor ειναι ας πουμε μια εξομοιωση ενος συστηματος με cdieres/decks ενω το ableton προσεγγιζει εντελος διαφορετικα το θεμα αλλα κανει πιο πολλα πραγματα (που θελει να ασχοληθεις πιο πολυ, αλλα αν εχεις μουσικες γνωσεις θα δεις πολλα πραγματα που ισως να ξερεις)
theef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 μπορεις να γινεις ποιο συγκεκριμενος?οσο αφορα τον εξοπλισμο και επισης αν υπαρχουν καποια βιβλια να διαβασω η γενικοτερα κατι να με βοηθησει να πειραματιζομαι?δεν εχω καποιο γνωστο η φιλο να μου μαθει.. Eγώ θα σου πρότεινα το virtualdj καθώς και εγώ ξεκινάω τώρα να ασχολούμαι με το djing και είναι πολύ βολικό και *ΠΟΛΥ* εύκολο να το μάθεις... Και έχει και περισότερες δυνατότητες αφού τα έχω δοκιμάσει και τα δύο και το traktor είναι πιο δύσκολο στον χειρισμό του... Το vdj έχει πιο χαριτομένο περιβάλλον αλλά είναι καλύτερο πιστεύω...
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 ε ναι για αυτο ΟΛΟΙ οι γνωστοι djs με το vdj ειναι...
theef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 @theef μη παρεις καποιο απο τα controler που σου ειπαν πιο πισω. ειναι πολυ fail για τι δουλεια που το θες εσυ. σου προτεινα πολυ πιο πισω καποιους καλους controlers. αν δε σου γεμιζει κανενας απο αυτους το ματι, πες μου μεχρι ποσα λεφτα διαθετεις να σου πω τι να παρεις. μη σκαλωνεις... σε μια βδομαδα το πολυ την εχεις μαθει Μέχρι 350-400 ευρώ τι παίζει? Άμα αγοράσω controller θα μάθω να παίζω καλύτερα? ε ναι για αυτο ΟΛΟΙ οι γνωστοι djs με το vdj ειναι... Μα μήπως θέλεις να μας πεις κάτι καλύτερο που έχει το traktor ή κάτι που κάνει το traktor καλύτερα απο το VDJ??
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 quantization στις loops εν ψυχρω, sample decks, πολυ καλυτερη midi υποστηρηξη και πολυ πιο καλογραμμενο προγραμμα (κολληματα κλπ ειναι σπανια) επισης τα effects του ειναι τρομερα.
theef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 quantization στις loops εν ψυχρω, sample decks, πολυ καλυτερη midi υποστηρηξη και πολυ πιο καλογραμμενο προγραμμα (κολληματα κλπ ειναι σπανια) επισης τα effects του ειναι τρομερα. Όλα αυτά τα έχει και το vdj... Το μόνο που δεν έχει είναι τα effects... Και κολλήματα ουτέ μια σχέση δεν έχει το vdj... Επείσης είναι αρκέτα δυσχρηστό και δύσκολα θα κάνεις beatmatcing με αυτό...
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 E ναι μιας και το δουλευεις χρονια, ξερεις πιο καλα... και lol που εχει quantization το vdj.
theef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 E ναι μιας και το δουλευεις χρονια, ξερεις πιο καλα... και lol που εχει quantization το vdj. Τι είναι αυτό? @theef αυτα τα δεις μπροστα σου με το καιρο. μην αρχιζεις απο το τελος. ξεκινα πρωτα να μαθεις γκαζι, φρενο, ταχυτητες και μετα θα πας θεσσαλονικη info: για τις τετραδες, στο virtualdj, πανω πανω στη κυματομορφη οταν παιζει το τραγουδι, εχει κουκιδες. τα εχεις δει? ανα 3 κουκιδες εχει και μια χοντρη κουκιδα. οταν λοιπον ειναι η χοντρη κουκιδα κατω απο το beat, αυτο σημαινει οτι εκει ειναι το πρωτο beat της τετραδας. δε το δειχνει παντα σωστα. πολλες φορες πεφτει εξω αλλα με πειραματισμους θα το καταλαβεις. Τις κουκίδες δεν τις βλεπω... Έχω την pro έκδοση... Παίζει καμιά σημασία αυτό? Έχω μάθει καλά το beatmatcing και πάω για το phrasing που είναι αρκετά δύσκολο πιστεύω... εε?
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Τι είναι αυτό? καταλαβαινεις ποσο αστειο ειναι αυτο τωρα οταν ειπες "τα εχει ολα αυτα το vdj" ετσι? http://www.youtube.com/watch?v=g1XUk3Hdf7U δες εδω να το καταλαβεις. Να σε ρωτησω κατι, στο traktor δεν εκανες beatmatch επειδη πατησες sync και δεν ηταν σωστο, ενω στο vdj πατησες sync και ηταν οκ? Για αυτο λες οτι ειναι πιο καλο το vdj?
haris013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Για μενα εχεις 2 επιλογες οπως εισαι τωρα οσο αναφορα τα προγραμματα. Το traktor που ειναι καθαρα για djing και το ableton live που ειναι και για djing (και για μουσικη παραγωγη) Και για τα 2 θες μια καρτα ηχου με 2 εξοδους. Η ni audio 2 ειναι πολυ καλη για αρχικη οπως και η numark dj io. Τα προγραμματα ειναι πολυ διαφορετικα μεταξυ τους, θα σου ελεγα να δεις μερικα video στο youtube για να δεις την διαφορα. Μεσα στις ακρες, το traktor ειναι ας πουμε μια εξομοιωση ενος συστηματος με cdieres/decks ενω το ableton προσεγγιζει εντελος διαφορετικα το θεμα αλλα κανει πιο πολλα πραγματα (που θελει να ασχοληθεις πιο πολυ, αλλα αν εχεις μουσικες γνωσεις θα δεις πολλα πραγματα που ισως να ξερεις) σε ευχαριστω πολυ!επισης την καρτα ηχου για ποιο λογο την χρειαζομαι?τι θα συνδεσω?σορυ που ειμαι κουραστικος.. τελος οσο αφορα το προγραμμα με τι να αρχισω να πειραματιζομαι?πχ εγω θελω να μαθω πραγματα οπως αυτα που κανει ο τυπος στο video που ποσταρες ποιο πριν αλλα δεν ξερω πως λεγονται ολες αυτες οι τεχνικες κλπ
theef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 το nanokontrol2 πιο καλα για αυτο που θελει. Μα πως δουλεύουν αυτά? καταλαβαινεις ποσο αστειο ειναι αυτο τωρα οταν ειπες "τα εχει ολα αυτα το vdj" ετσι? http://www.youtube.com/watch?v=g1XUk3Hdf7U δες εδω να το καταλαβεις. Να σε ρωτησω κατι, στο traktor δεν εκανες beatmatch επειδη πατησες sync και δεν ηταν σωστο, ενω στο vdj πατησες sync και ηταν οκ? Για αυτο λες οτι ειναι πιο καλο το vdj? Το βίντεο δεν μπορώ να το δώ επειδή σερφάρω με το κινιτό και είναι αργό το ίντερνετ... Το vdj είναι υπερβολικά ευκολότερο στην χρήση του...για αυτό το είπα...
Toufas Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 σε ευχαριστω πολυ!επισης την καρτα ηχου για ποιο λογο την χρειαζομαι?τι θα συνδεσω?σορυ που ειμαι κουραστικος.. τελος οσο αφορα το προγραμμα με τι να αρχισω να πειραματιζομαι?πχ εγω θελω να μαθω πραγματα οπως αυτα που κανει ο τυπος στο video που ποσταρες ποιο πριν αλλα δεν ξερω πως λεγονται ολες αυτες οι τεχνικες κλπ την καρτα την θες για να εχεις 2 εξοδους, μια για τα ηχεια και μια για τα ακουστικα. Στην αρχη δεν το χρειαζεσαι. Για να κανεις οτι κανει ο τυπος με το traktor ειναι αρκετα δυσκολο αλλα γινεται. Για μενα το ableton live ειναι κατα πολυ ανωτερο αλλα δεν ειναι αποκλειστικα προγραμμα μιξης πχ αυτο ειναι στο ableton: http://www.youtube.com/watch?v=lTx3G6h2xyA Αν θες να ασχοληθεις με το traktor θα σου προτεινα να αγορασεις το traktor bible https://traktorbible.com/en/default.aspx Για το live θα σου λεγα να αρχισεις να διαβαζεις το manual για αρχη, και μετα υπαρχουν forums οπως το http://abletonlivedj.com/ και παρα πολλα video στο youtube. Και για τα 2 το djtechtools.com ειναι αρκετα καλο για να ρωτησεις πραγματα.
theef Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 @Toufas να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις σπουδάσει κάτι πάνω στο djλίκι? Κάνε μου ένα live πρόγραμμα να δω πως παίζεις... Σε ρωτάω επειδή είπες ότι τελευταία φορά που έπαιξες μουσική ήταν στο Λονδίνο... @aledjo το ίδιο...
viper2005 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 @Toufas να σε ρωτήσω κάτι? Έχεις σπουδάσει κάτι πάνω στο djλίκι? Κάνε μου ένα live πρόγραμμα να δω πως παίζεις... Σε ρωτάω επειδή είπες ότι τελευταία φορά που έπαιξες μουσική ήταν στο Λονδίνο... εσυ που θες να παιξεις μουσικη, εχεις κανει σπουδες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα