aledjo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Εσυ τι controllers εχεις? καλα ασε εμενα. εγω κανω συλλογη απο controlers Δηλαδη να παρω pionner απο τν αρχη? αμα σ'αρεσει το σχημα και το μεγεθος παρτο. (εμενα δε μ'αρεσει) Και αν μετα δν βρω δουλεια καπου και πανε αδικα τα λεφτα? εδω θελει αναλυση το θεμα. τι ενοεις αμα δε βρεις δουλεια? για να πας για δουλεια το θες? αν ειναι μονο γι'αυτο να ξερεις οτι υπαρχει περιπτωση να μη χρειαστεις να αγορασεις καν controler ή ακομα και λαπτοπ! πολλα μαγαζια ειναι αυτα που εχουν ηδη στημενο υπολογιστη με controler ή καποια cdplayers που ειναι και controlers οπως πχ cdj400. γνωμη μου ειναι να παρεις ενα controler, για να μαθεις να παιζεις σπιτι και μετα οταν πας για δουλεια, ισως να μη το χρειαστεις ή να το χρειαστεις να το εχεις μαζι σου. τωρα ΑΝ δε βρεις δουλεια, τι να σου πω..... δεν ειναι αναγκαιο να βρεις δουλεια για να μαθεις κατι. παρα πολλοι το κανουν για χομπυ. αλλα αμα ψαχτεις στανταρ θα βρεις και δουλεια. Και κατι αλλο, πως θα μαθω να κανω τελειες μιξεις? Δηλαδη εγω συγχρονιζω τα τραγουδια στο virtuadj κ δ ξερω ποτε να τα αλλαξω... Η ας πουμε σε πιο σημειο να το σταματαω στα ακουστικα και να το βαλω να παιζει μετα... μην αγχωνεσαι. το κλειδι στην υποθεση του dj δεν ειναι οι αλλαγες και το beatmatch. για τα ελληνικα δεδομενα το κλειδι ειναι τα τραγουδια. πραγμα που σημαινει, στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περιπτωση, ακομα και χωρις μιξεις, δηλαδη αρχη με τελος σαν να εχεις βαλει μια λιστα στο winamp, αμα παιζεις, δε τρεχει τιποτα! αρκη να εχεις επιλεξει καλα τραγουδια. βαλε λοιπον μια λιστα με γαματα τραγουδια στο winamp ή media player και απλα κατσε. εισαι γαμωτο τους dj και ολοι ειναι ευχαριστημενοι. τα υπολοιπα ερχονται μονα τους ξεχνα λοιπον, βγαλε απο το μυαλο σου, τις τεχνικες, κολπα κτλ. εχε στο μυαλο σου μονο τα τραγουδια. αλλοι djs δεν εχουν καν controler και παιζουν με το mouse!!!! και βγαζουν γαμωτα αποτελεσματα και χωρις ακουστηκα. http://www.djtechtools.com/2011/12/30/dj-options-for-beginners-part-2/ Επισης και το ipad/iphone σου κανεις πλεον midi controller (στην πραξη midi δηλαδη) το εχω πει ηδη σε προηγουμενο ποστ. το virtualdj εχει ενσωματωμενο plugin http://www.virtualdj.com/products/iremote.html http://www.youtube.com/watch?v=BaMmP8xQQ6I http://www.youtube.com/watch?v=tnJUwdi0DeM http://www.youtube.com/watch?v=VxDzyPKb5P8 http://www.youtube.com/watch?v=ek7Cmn_3FmI
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 πω ρε γαμωτο με το κολλημα σου με το vdj, ελεος πια. Δεν μιλησα για συγκεκριμενο προγραμμα, και εσυ αμεσως να βαλεις το app του vdj. Για το touchosc λεω Γιατι με την μια πας να τον κανεις να επιλεξει κατι που ειναι για ενα απλο προγραμμα και δεν θα εχει πιο πολλες δυνατοτητες? Του λες να παρει και το ergo, ενα απο τα πιο overpriced αχρηστα πραγματα που εχει βγαλει ποτε η Pioneer που μεσα εχει την LE version απο το vdj (που χεροσουν οτι το εχει μεσα η μουφα της pioneer αρα το vdj ειναι τελειο). Ακομα και το numark mixtrack pro με τις ~230 λιρες κανει ακριβως την ιδια δουλεια και εχει και μαζι το traktor pro! Καλα και ο op, ακομα δεν ξερει να μιξαρει και πως να αγορασει τραγουδια και εβγαλε το traktor αχρηστο...και του λες να παει να δωσει 700 ευρω για controller. Ε ρε γελια. εγω Θελω 12 quantized λουπες που θα παιζουν μαζι, και θα μπορω να εχω send/return σε καθε μια ξεχωριστα. Οχι παιχνιδακια a-b και να βαζω κορνες.
vasilis123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 πω ρε γαμωτο με το κολλημα σου με το vdj, ελεος πια. Δεν μιλησα για συγκεκριμενο προγραμμα, και εσυ αμεσως να βαλεις το app του vdj. Για το touchosc λεω Γιατι με την μια πας να τον κανεις να επιλεξει κατι που ειναι για ενα απλο προγραμμα και δεν θα εχει πιο πολλες δυνατοτητες? Του λες να παρει και το ergo, ενα απο τα πιο overpriced αχρηστα πραγματα που εχει βγαλει ποτε η Pioneer που μεσα εχει την LE version απο το vdj (που χεροσουν οτι το εχει μεσα η μουφα της pioneer αρα το vdj ειναι τελειο). Ακομα και το numark mixtrack pro με τις ~230 λιρες κανει ακριβως την ιδια δουλεια και εχει και μαζι το traktor pro! Καλα και ο op, ακομα δεν ξερει να μιξαρει και πως να αγορασει τραγουδια και εβγαλε το traktor αχρηστο...και του λες να παει να δωσει 700 ευρω για controller. Ε ρε γελια. εγω Θελω 12 quantized λουπες που θα παιζουν μαζι, και θα μπορω να εχω send/return σε καθε μια ξεχωριστα. Οχι παιχνιδακια a-b και να βαζω κορνες. οντος το controler τις pioneer φαίνεται αχρηστο, αλλα οτι πληρώσεις παίρνεις(μαλλον φτεει οτι γραφει pioneer πανω ) . Και το mixtrack που αναφέρεις ειναι χειρότερο γιατι ειναι μια πλαστική κατασκευή, αλλα για καποιον που ξεκειναει τωρα ειναι καλο (ασχετο οτι αργοτερα θα θελει να το αλαξει...) Επίσης τα μονα controler που δινουν την πληρη εκδοση του traktor μαζι ειναι τα S2/S4 της ιδιας εταιριας. Οποτε αν δεν θαλει να δωσει 500-600€ καλυτερα να παρει καποιο που εχει μεσα virtual dj LE ετσι ωστε να αποκτησει την pro εκδοση σε καλύτερη τιμη καπια μερα... Ενας αλλος λογος που πρεπει να ξεχασει το traktor(τουλαχιστον τωρα που δεν ξερει τιποτα) ειναι οτι θα χαθει εκει μεσα και τα απογοητευθει, σε σχεση με το vdj που ειναι οτι πρεπει για καποιον που ξεκειναει τωρα. Οποτε ας μαθει καποια βασικά με το vdj και μετα ας παει και στο traktor. PS Δουλευω με το Traktor τωρα, αλλα έμαθα με το virtual
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Χμ, νομιζω λεει στο http://www.dv247.com/dj-equipment/numark-mixtrack-pro-and-traktor-pro-2--88623 οτι σου εχει μεσα upgrade απο το LE στο pro? Και παλι μαζι και με το numark n4, εχει και το serato intro μαζι (οπως και της pioneer) αλλα δεν ειναι τοσο ακριβα. Εγω με decks εμαθα να παιζω στην αρχη, αγορασα δικα μου και ενα σωρο δισκους, μετα πουλησα τους δισκους, αγορασα το serato scratch live, μετα πουλησα decks και ssl, και αρχισα με ableton. Με traktor εχω ασχοληθει ελαχιστα αλλα ξερω τι κανει κλπ. ΠΑΑΑΑΑΡΑ πολυ παλια ειχα ασχοληθει για ενα μικρο διαστημα με το vdj και ακομα το θυμαμαι να ειναι παιχνιδι.
vasilis123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 οντος μπορει να φενετε σαν παιχνιδι, αλλα για καποιον που δεν εχει καμια επαφη με το djing ειναι οτι πρεπει για αρχη... φανταζεσε καποιο που δεν ξερει τι ειναι το play kai to cue να παει να παιξει με ableton?
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οχι, δεν εχω κατσει να διαβασω τα προγραμματα πως να κανω αυτα που θα θελα, και ενω εχω κατι ιδεες, δεν μπορω να τις υλοποιησω. οντος μπορει να φενετε σαν παιχνιδι, αλλα για καποιον που δεν εχει καμια επαφη με το djing ειναι οτι πρεπει για αρχη... φανταζεσε καποιο που δεν ξερει τι ειναι το play kai to cue να παει να παιξει με ableton? Φυσικα, αλλα γιατι να παει να αγορασει το vdj? Ας κατσει με την free εκδοση, να δει αν του αρεσει πρωτα και αν μπορει να το μαθει και μετα να δει για controllers κλπ. και διαφωνω καθετα οτι το traktor ειναι χαος μπροστα στο vdj.
-nick- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Οχι, δεν εχω κατσει να διαβασω τα προγραμματα πως να κανω αυτα που θα θελα, και ενω εχω κατι ιδεες, δεν μπορω να τις υλοποιησω. Κλασσικο αυτο. Εγω ειχα μαθει σχετικα καλα το Reason και εχω δουλεψει κ λιγο Ableton αλλα τα χω παρατησει εδω κ καιρο Στο μελλον θα θελα να ασχοληθω και απο τη σκοπια του Digital Signal Processing
aledjo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Γιατι με την μια πας να τον κανεις να επιλεξει κατι που ειναι για ενα απλο προγραμμα και δεν θα εχει πιο πολλες δυνατοτητες? απανταω με τα λογια σου... πω ρε γαμωτο με το κολλημα σου με το vdj, ελεος πια. πραγματικα ελεος με το κολημα που εχεις φαει με το vdj και το θαβεις συνεχως αλλα οσα δε φτανει η αλεπου... σε τοσα ποστ δεν εχεις αναφερει καποιο επιχειρημα για κατι που κανει καλα το traktor και δε κανει το vdj. Του λες να παρει και το ergo, ενα απο τα πιο overpriced αχρηστα πραγματα που εχει βγαλει ποτε η Pioneer που μεσα εχει την LE version απο το vdj (που χεροσουν οτι το εχει μεσα η μουφα της pioneer αρα το vdj ειναι τελειο). Ακομα και το numark mixtrack pro με τις ~230 λιρες κανει ακριβως την ιδια δουλεια και εχει και μαζι το traktor pro! πιστεψε με δε θες να σου απαντησω. δε θελω να σε κανω να νιωσεις αβολα
theef Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντήσεις aledjo... Έχω μερικές ακόμη... Αν θα το μάθω εύκολα (το όποιο controller)..(που έχω ρωτήσει 5-6 φορές)... Και...θα ήθελα να μου πείτε αν κάτι τέτοιο θέλει κόπο για να φτιαχτεί..ειλικρίνα με γοητεύει αυτό... Δεν μπορώ να φανταστώ ουτε κατα διάνεια τον ευατό μου να κάνω κατι σαν αυτό... Τέλος που μπορώ να βρώ βιντεάκια που να δείχνουν πως χειρίζεσαι μια κοσνόλα κατά την αλλαγή ενός τραγουδιού σε ένα άλλο... Δηλαδή κάτι σαν αυτό (τελείως ενδικτικό βιντεάκι..) με άλλα ας πούμε τραγουδια και άλλο λογισμικό και άλλους controllers....
skipperas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ρε συ όλα είναι θέμα εξοικειωσης... μια-δυό-τρεις θα το μάθεις που θα πάει.άμα ασχοληθείς έτσι!
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 theef μαθε να μιξαρεις πρωτα, δεν χρειαζεσαι καμια κονσολα για κατι τετοιο, και με το ποντικι κανεις την αλλαγη...
theef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 theef μαθε να μιξαρεις πρωτα, δεν χρειαζεσαι καμια κονσολα για κατι τετοιο, και με το ποντικι κανεις την αλλαγη... Ρεσυ ο άνθρωπος έχει βάλει 100+ τραγούδια μέσα...δε γίνεται να τα έκανε όλα με το ποντίκι...δεν νομίζω... Η έστω και με το ποντίκι να τα έκανε τι λογισμικό χρεισιμοποίησε..??
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ableton live λογικα, και εγω μιλαω γενικα. Και ναι με το ποντικι το εκανε. edit: ποσο χαλια ειναι αυτο που linkares??? μα ποσο αθλιο... Ξεκινησε ο armin με το asot 182 και μετα ολοι κανουν τα ιδια... [mp3]http://www.damabeats.dreamhosters.com/throwback/Armin%20van%20Buuren%20-%20ASOT%20182%20(2004%20Yearmix).mp3[/mp3] A State of Trance 182 (2004 Yearmix) 01 Intro: 24 – The Longest Day (The Story Of 2004) 02 Origene – Sanctuary (Harry Lemon Remix) [bandung] 03 Starsign – Taurus (Instrumental Mix) [Captivating Sounds] 04 A.Matsumoto & DJ Yoshi – Dreamer (Luke Chable Remix) [Precinct] 05 Hammer & Bennett – Language [Electronic Elements] 06 Departure – She Turns (Markus Schulz Remix) [Electronic Elements] 07 Ozgur Can ft. Nick Beman – Not Even Winds [Electronic Elements] 08 Max Graham ft. Jessica Riddle – Gone [CDR] 09 Rio Addicts – Crossroads [Electronic Elements] 10 Lolo – Why? [bonzai Trance Progressive] 11 Synergy – Hello Strings [silver Planet] 12 Tilt – The World Doesn’t Kow [Lost Language] 13 Markus Schulz presents Elevation – Largo [Electronic Elements] 14 Ridgewalkers ft. El – Find (Andy Moor Remix) [baroque] 15 Sarah McLachlan – World On Fire (Junkie XL Remix) [Arista] 16 Markus Schulz presents Elevation – Somewhere (Clear Blue) [A State Of Trance] 17 Markus Schulz presents Elevation – Clear Blue [Electronic Elements] 18 Oceanlab ft. Justine Suissa – Satellite (Markus Schulz Coldharbour Remix) [Euphonic] 19 Bakke & Ljungqvist – Fanatic [Electronic Elements] 20 Mark Otten – Tranquility [Armind] 21 Solid Globe – Sahara [Fundamental] 22 Deepsky ft. Jes Brieden – Talk Like A Stranger (Markus Schulz Return To Coldharbour Remix) [Yo] 23 St. John vs. Locust – Mind Circles (Perry O’Neil Remix) [ASOT Whitelabel] 24 Probspot – Foreplay [Lost Language] 25 Perry O’Neil – Wave Force [Electronic Elements] 26 Roland Klinkenberg – Monday Groove [Electronic Elements] 27 Gabriel & Dresden – Arcadia (Swing 2 Funk Mix) [Nettwerk] 28 Interstate – I Found U [Armada] 29 Dido – Sand In My Shoes (Above & Beyond’s UV Mix) [bMG] 30 True Form – Forbidden Colours [A State Of Trance] 31 Endre – Kallocain (Robert Nickson Remix) [Anjunabeats] 32 Filterheadz – Yimanya [iD&T] 33 Peter Martin presents Anthanasia – Perfect Wave [Electronic Elements] 34 Dréas & Björn present Havannah – Havannah [TRR] 35 Vadim Zhukov – Exit (Robert Nickson Remix) [Captivating Sounds] 36 Active Sight – Out Of Our Lives [Captivating Sounds] 37 EnMass – CQ (Seek You) [A State Of Trance] 38 Alt + F4 – Alt + F4 [Anjunabeats] 39 Scott Bond vs. Solar Stone – Naked Angel [iD&T] 40 Fractal Structure – Lost Sequence [somatic Sense] 41 Armin van Buuren – Blue Fear 2004 [Nebula] 42 Mark Norman – Phantom Manor [Magik Muzik] 43 The Mystery – Fever [RR] 44 Armin van Buuren ft. Justine Suissa – Burned With Desire (Vocals) [Dedicated] 45 Gate 42 – Flow (John O’Callaghan Remix) [Discover] 46 DJ Tiësto vs. Ray Wilson – Yet Another Suburban Train (AvB Edit) [CDR] 47 U-Turn – One Way [iD&T] 48 Ernesto vs. Bastian – The Darkside Of The Moon [iD&T] 49 Kyau vs. Albert – Made Of Sun (KvA Hard Dub) [Euphonic] 50 Robert Gitelman – Children Of The Sun [iD&T] 51 Robert Nickson – Spiral [A State Of Trance] 52 Delerium ft. Sarah McLachlan – Silence (Above & Beyond’s 21st Century Remix) [Nettwerk] 53 Adam White – Ballerina [Darey Products] 54 Bossanova – Stone Cold [Purple Eye] 55 Nickelson – Yin (Solid Globe Remix) [Fundamental] 56 Armin van Buuren presents 24 – The Longest Day (Vocal Mix) [Nebula] 57 Mojado ft. Mr. Sam – Naranja (Dimitri Andreas Vision) [Magik Muzik] 58 Mannix – Mercury [A State Of Trance] 59 Carl B – All Day [somatic Sense] 60 Young Parisians ft. Ben Lost – Jump The Next Train (Kyau vs. Albert Remix) [Euphonic] 61 Ton T.B. – Dream Machine [black Hole] 62 Mirco de Govia – Voller Sterne (Super8 Remix) [Euphonic] 63 Tranquility Base – Surrender [Anjunabeats] 64 White Room – The White Room [Liquid Asset] 65 Above & Beyond – No One Earth (Gabriel & Dresden Remix) [Anjunabeats] 66 Armin van Buuren – Communication Part 3 [Armada] 67 Marcos – Cosmicstring [Vandit] 68 Active Sight – The Search For Freedom [Captivating Sounds] 69 Armin vs. M.I.K.E. – Pound [Armind] 70 Dogzilla – Your Eyes [Maelstrom] 71 Marco V. – Automanual [iD&T] 72 F Massif – Somebody (Ferry Corsten Remix) [Purple Eye] 73 Sander van Doorn – Punk’d (SVD Mix) [Oxygen] 74 The Thrillseekers – Synaesthesia (Ferry Corsten Remix) [Adjusted] 75 Reflekt ft. Delline Bass – Need To Feel Loved (The Thrillseekers Remix) [Positiva] 76 Randy Katana – In Silence (Txitxarro Remix) [Reset] 77 Signum – The Timelord [A State Of Trance] 78 8 Wonders – The Morning After (The Thrillseekers Remix) [somatic Sense] 79 Tiësto – Adagio For Strings [Magik Muzik] 80 Armin vs. M.I.K.E. – Intruder [Armind]
theef Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ableton ε? Και αυτό το δοκίμασα αλλά ήταν κάπως δύσκολο στην χρήση του... Αλλά σίγουρα υπάρχει και κονσόλα στην μέση γιατί αυτός δουλευει σε σταθμό και είναι dj άρα σίγουρα έχει βαλει και η κονσόλα το χεράκι της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα