Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεχρι οσα χρειαζονται για εναν αξιοπρεπες εξοπλησμο... Δηλαδη μην τ αγορασω και μ χαλασουν μετα απο κανα χρονο...

• Απαντ. 857
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ειναι ασχημο το vestax vci100 αλλα εμενα δε μ'αρεσει το σχημα του.

και στα λεφτα βγαινει λιγα ευρω πιο κατω. οποτε ποιος ο λογος?

Δημοσ.

αυτο εδω το αντεχεις?

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14386&LANG=GR

πιο πανω αντεχεις? ή μεχρι ποσο πιο κατω μπορεις?

Καλό φαίνεται αλλά είναι λίγο ακριβό....

Επίσεις φαίνεται κάπως περίπλοκο για εμένα που είναι noob ακόμη...

Αλλά πιστεύω ότι άμα το αγοράσω και κάτσω να το μάθω θα είναι καλό...

Εσύ τι controller έχεις? Με χαμηλότερη τιμή τι καλό υπάρχει?

Δημοσ.

τσίμπα έναν μείκτη-μια κάρτα ήχου-ένα traktor kontrol Χ1 και δουλεύεις απτό λαπτόπι με traktor!(σαν να είχες controller)έτσι σου μένει και ο μείκτης σε περίπτωση που θες να ανέβεις επίπεδο.του κοτσάρεις 2 cd ή κανά βινύλιο και είσαι βασιλιάς!

Δημοσ.

τσίμπα έναν μείκτη-μια κάρτα ήχου-ένα traktor kontrol Χ1 και δουλεύεις απτό λαπτόπι με traktor!(σαν να είχες controller)έτσι σου μένει και ο μείκτης σε περίπτωση που θες να ανέβεις επίπεδο.του κοτσάρεις 2 cd ή κανά βινύλιο και είσαι βασιλιάς!

Καλό ακούγεται αλλά έχω ήδη βολευτεί με το virtualdj... Δοκίμασα και το tractor αλλά το virtualdj έχει παραπάνω ευκολίες και είναι γενικά πιο βολικό και πιο εύκολο και δυσκολα θα ξεβολευτώ από αυτό... Το controler δεν είναι και μίκτης μαζί? Γιατί άμα αγοράσω 2cd players και έναν μίκτη πάει πιο ακριβά, σωστά? Οπότε γιατί να μην πάρω έναν controler και να μου έρθει και πιο οικονομικά το όλο θέμα?

Δημοσ.

Καλό φαίνεται αλλά είναι λίγο ακριβό....

Επίσεις φαίνεται κάπως περίπλοκο για εμένα που είναι noob ακόμη...

Αλλά πιστεύω ότι άμα το αγοράσω και κάτσω να το μάθω θα είναι καλό...

Εσύ τι controller έχεις? Με χαμηλότερη τιμή τι καλό υπάρχει?

γι'αυτο σε ρωτησα για ποσα λεφτα διαθετεις.

δεν ειναι δυσκολο να το μαθεις.

το DENON - DN-MC6000 ειναι και φυσικος μικτης εκτος απο controler.

δηλαδη δουλευει και χωρις υπολογιστη, βαζοντας cdplayers.

εχουν βγει και αλλα καλα σε χαμηλοτερη τιμη

Pioneer DDJ-Ergo Controller (οχι φυσικος μικτης)

http://www.djmarket.gr/virtual-pc-dj-computer-deejay-pioneer-ergo-controller-p-3043.html?gclid=CKbb5ZvC0K0CFcGDDgod2jVUlg

AMERICAN AUDIO - VMS4 (και φυσικος μικτη)

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14375&LANG=GR

AMERICAN AUDIO VMS2 (και φυσικος μικτης)

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=16046&LANG=GR

Δημοσ.

κοίτα είναι ακριβό το άθλημα..και εξαρτάται βέβαια σε τι βαθμό θέλεις να ασχοληθείς.

άμα το πάρεις σοβαρά και το συνεχίσεις τότε το controller δε θα σου φτάσει(ή θα χρειαστείς ένα πιο απαιτητικό-ακριβότερο)..γιαυτό σου έδωσα την παραπάνω λύση για να μοιραστούν τα έξοδα, σε περίπτωση που αποφασίσεις να προχωρήσεις.

Δημοσ.

γι'αυτο σε ρωτησα για ποσα λεφτα διαθετεις.

δεν ειναι δυσκολο να το μαθεις.

το DENON - DN-MC6000 ειναι και φυσικος μικτης εκτος απο controler.

δηλαδη δουλευει και χωρις υπολογιστη, βαζοντας cdplayers.

εχουν βγει και αλλα καλα σε χαμηλοτερη τιμη

Pioneer DDJ-Ergo Controller (οχι φυσικος μικτης)

http://www.djmarket.gr/virtual-pc-dj-computer-deejay-pioneer-ergo-controller-p-3043.html?gclid=CKbb5ZvC0K0CFcGDDgod2jVUlg

AMERICAN AUDIO - VMS4 (και φυσικος μικτη)

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=14375&LANG=GR

AMERICAN AUDIO VMS2 (και φυσικος μικτης)

http://www.djshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=16046&LANG=GR

Να σου πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ κατά νου να δουλέψω με cdplayers γιατί είδα μερικά fail που είχαν φάει ο Tiesto, ο calvin harris, ο david guetta και γενικά όλοι οι μεγάλοι deejays που δουλεύουν όλοι με pionner (δεν ξέρω εάν φταιεί η pionner) και έφταιγαν τα cdplayers...οπότε το cdplayers τα αππορίπτω εξαρχής... Τώρα...όσον αφορά τα controlers..το πιο μουράτο είναι το ergo αλλα και κάτι τέτοιο σκέφτομαι να αγοράσω... Δηλαδή ας ξεκινίσω με κάτι απλό και μετά σκέφτομαι να αγοράσω έναν ακριβό controler...

Αν πάρω έναν ακριβο controler εξ αρχής πιστεύεις θα έχω προβλημα στο practice επειδή είμαι αρχάριος?

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθεια δεν είχα ποτέ κατά νου να δουλέψω με cdplayers γιατί είδα μερικά fail που είχαν φάει ο Tiesto, ο calvin harris, ο david guetta και γενικά όλοι οι μεγάλοι deejays που δουλεύουν όλοι με pionner (δεν ξέρω εάν φταιεί η pionner) και έφταιγαν τα cdplayers...οπότε το cdplayers τα αππορίπτω εξαρχής... Τώρα...όσον αφορά τα controlers..το πιο μουράτο είναι το ergo αλλα και κάτι τέτοιο σκέφτομαι να αγοράσω... Δηλαδή ας ξεκινίσω με κάτι απλό και μετά σκέφτομαι να αγοράσω έναν ακριβό controler...

Αν πάρω έναν ακριβο controler εξ αρχής πιστεύεις θα έχω προβλημα στο practice επειδή είμαι αρχάριος?

κοιτα fails ολοι οι djs τρωνε καποια στιγμη (εκτος απο μενα :mrgreen: )

βαση του νομου του Murphy ολα ειναι πιθανα!

θες να εχει γρατσουνιστει το cd, να επιασε σκονη η κεφαλη, να μη μπηκε σωστα το cd, να εσπασε ο μηχανισμος, να καικε η εισοδος του μικτη, η εξοδο του μικτη, ο ενισχυτης, το ηχειο και παρα πολλα αλλα που ερχονται απο κει που δε το περιμενεις.

οσο για τα pioneer, δεν φταει η pioneer. η pionner βγαζει τα πιο σκυλια μηχανηματα αλλα τιποτα δε κραταει για παντα.

αν συγκρινεις μια αλλη μαρκα φτηνοτερη με τη pioneer θα δεις οτι με καθημερινη χρηση ουτε 2 χρονια δεν αντεχουν ενω τα pionnee μπορει να σου κρατησουν και 6 χρονια σε μαγαζι με επαγγελαμτικη χρηση.

+οτι γινεται ευκολα επισκευη γιατι pioneer υπαρχουν ανταλακτικα ενω αλλες μαρκες....... fail!

τωρα για το pcdjing. οταν πρωτοβγηκε ολοι λεγανε το αντιθετο απο αυτο που λες εσυ τωρα.

οτι δηλαδη ειναι επικινδυνο να παιζεις με λαπτοπ γιατι μπορει να κολησει το προγραμμα, τα windows (γι'αυτο λογο πολλοι προτειμουν το mac), το λαπτοπ, μπλε οθονη, το controler, ο φορτιστης και παει λεγοντας.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ μετα απο 10 χρονια δοκιμων cdplayer vs laptops το σκορ ειναι 0 - 1

γι'αυτο ολοι τωρα το εχουν γυρισει σε λαπτοπ.

οταν εγω για παραδειγμα λοιπον παω να παιξω σε μαγαζι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εχοντας στη τσαντα 2 λαπτοπς-φορτιστες, 2 controlers με καρτα ηχου, και τα τραγουδια κλωνος και στα 2,

βρες μου με ποια πιθανοτητα μπορει να εχω fail????

εχοντας παντα την ωρα που παιζω και ενα cdplayer ετοιμο για play σε περιπτωση που κατι παθει το πρωτο λαπτοπ, να κανω την αλλαγη στο δευτερο.

ετσι λοιπον οι λογοι για τους οποιους μπορω να παθω fail ειναι

1) να καει το ενισχυτης

2) να καουν τα ηχεια

3) να κοπει το ρευμα

αντιθετα με cdplayers, οι πιθανοτητες για fail ειναι πιο πολλες οπως ειπα, καθως δεν ειναι και ευκολο να πας να αγορασεις καινουργιο cdlayer αμα χαλασει ή να το φτιαξεις, ενω laptop εχει και η κουτση Μαρια.

δε μπορεις να εχεις-κουβαλας 3-4 cdplayers γιατι ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ.

ενω με 2 λαπτοπς των 400ευρω εισαι ΑΡΧΟΝΤΑΣ (για επαγγελματικη χρηση λεμε)

+οτι δε θας fail απο γρατζουνισμενο cd, +οτι δε θα χαλας λεφτα για να αγορασεις cd, +οτι δε χανεις χρονο να τα γραψεις, +οτι δε κουβαλας.

εγω λεω παρε ακριβο-καλο controler απο την αρχη γιατι αμα παρεις φτηνο-απλο, γρηγορα θα θες κατι καλυτερο.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ λυση για μενα ειναι να εχεις cdplayers που ειναι και controlers!

γιατι οπως ειπα και σε προηγουμενο ποστ, ακομα και να χαλασει ή βγαλεις ή αλλαξεις το controler απο το virtualdj καθως παιζεις ζωντανα, η μουσικη δε σταματαει να παιζει!!!

ακομα και το σχημα σου δινει αλλο feeling, πιο επαγγελματικο σε σχεση με ενα controler.

αλλα οι τιμες ειναι πολυ ακριβες. ξεκινας με 1200 ευρω τουλαχιστον....

Δημοσ.

Εσυ τι controllers εχεις? Δηλαδη να παρω pionner απο τν αρχη? Και αν μετα δν βρω δουλεια καπου και πανε αδικα τα λεφτα? Θα το μαθω γρηγορα? Και κατι αλλο, πως θα μαθω να κανω τελειες μιξεις? Δηλαδη εγω συγχρονιζω τα τραγουδια στο virtuadj κ δ ξερω ποτε να τα αλλαξω... Η ας πουμε σε πιο σημειο να το σταματαω στα ακουστικα και να το βαλω να παιζει μετα...

Δημοσ.

Εσυ τι controllers εχεις? Δηλαδη να παρω pionner απο τν αρχη? Και αν μετα δν βρω δουλεια καπου και πανε αδικα τα λεφτα? Θα το μαθω γρηγορα? Και κατι αλλο, πως θα μαθω να κανω τελειες μιξεις? Δηλαδη εγω συγχρονιζω τα τραγουδια στο virtuadj κ δ ξερω ποτε να τα αλλαξω... Η ας πουμε σε πιο σημειο να το σταματαω στα ακουστικα και να το βαλω να παιζει μετα...

ερωτηση:

αμα δεν ξερεις να κανεις ολα αυτα

γιατι δεν πας σε ενα φθηνο μεικτη μεχρι να μαθεις?

και αν ποτε βρεις δουλεια μπορεις να κανεις trade up...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...