badvariemai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Πρόσφατα παρήγγειλα το κουτί ASUS VENTO TA-863 (PER.911002) από το e-shop. Νομίζω όμως ότι είναι ελαττωματικό ή κάτι δεν κάνω σωστά. Θέλω να βάλω στο μπροστινό μέρος ανεμιστήρα (είτε των 120mm ή 2x80mm) δεν χωράνε όμως ούτε από έξω ούτε από μέσα. Όταν τα βάζω από έξω αν βάλω 2x80mm δεν μπαίνει καν το καπάκι. Αν βάλω 120mm χτυπάει στα καλώδια του εξωτερικού usb. Το λογικό ήταν να μπαίνει από μέσα... αλλά έχει λιγότερο από 1cm χώρο ανάμεσα στις βάσεις των σκληρών και το εξωτερικό περίβλημα, έτσι δεν χωράνε ούτε καν οι λεπτοί ανεμιστήρες. Με ένα πρόχειρο ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα 1-2 φωτογραφίες από το ίδιο κουτί που δείχνει ότι οι βάσεις για του σκληρούς βρίσκονται πιο μέσα στο κουτί και έχει χώρο άνετα για τους ανεμιστήρες. Οι βάσεις πάντως δεν μετακινούνται. Μήπως είναι ελαττωματικό το κουτί μου ή κάνω κάτι λάθος; Οι φωτογραφίες 01,02 είναι το κουτί όπως το βλέπω στο ίντερνετ. Οι φωτογραφίες 03,04 είναι από το δικό μου κουτί. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Βαγγέλης
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ελαττωματικό δεν είναι απλά μπορεί να έχεις πέσει σε άλλο rev του κουτιού Από μέσα δεν μπαίνουν 2 8άριδες δηλαδή;
badvariemai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Ελαττωματικό δεν είναι απλά μπορεί να έχεις πέσει σε άλλο rev του κουτιού Από μέσα δεν μπαίνουν 2 8άριδες δηλαδή; Από μέσα έχει λιγότερο από 1cm χώρο...οι 8άριδες που είχα πάρει δεν μπαίνουν με τίποτα ήταν 2,5cm πάχος (XILENCE). Πέρα από το ότι αν βάλεις και σκληρό δίσκο φτάνει σχεδόν ως την εξωτερική λαμαρίνα. Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω... και πιστεύω με ανεμιστήρες μόνο πίσω δεν θα γίνεται σωστή δουλειά.
karmen1983 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μπορείς να μου δώσεις μία φώτο απο μπροστά και μία απο πίσω να δω το σημείο των 2χ8 ανεμιστήρων? edit: Ερώτηση το μεταλλικό στους δίσκους είναι με πριτσίνια ή με βίδες; edit2: Επειδή μάλλον έκλεισες είναι βιδωτό αν καταλαβαίνω καλά. Οπότε κούνα το
badvariemai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δεν είναι με βίδες... είναι με πριτσίνια... το είχα σκεφτεί να το μετακινήσω αλλά δεν γίνεται. Φωτογραφία θα βάλω αύριο... ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως.
overpower Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 ψαξε μηπως ξεβιδωνει και απο την αλλη μερια για να το μετακινησεις
badvariemai Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα... ευχαριστώ για τις απαντήσεις... αλλά δεν έχει καθόλου βίδες οπότε δεν γίνεται να μετκινήσω. Εκτός αν σπάσω τα πριτσίνια και βάλω μόνος μου βίδες... Έβγαλα μερικές ακόμα φωτογραφίες, πιστεύω πιο καθαρές. Ευχαριστω Βαγγέλης
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ντάξει μαλακία αν τα έχουν με πριτσίνια Πάρε ένα τρυπάνι και στείλε τα. Μετακίνησέ το στις μπροστινές και βάλε είτε πριτσίνια πάλι αν έχεις και πριτσιναδόρο είτε βίδες με παξιμάδι Από έξω δεν μπαίνουν μια και κάνει "κούρμπα" το μέταλλο. Θα βρίσκει η φτερωτή στάνταρ, πέρα από του ότι είπες δεν κουμπώνει το μπροστινό
badvariemai Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση... και εγώ σε κάτι τέτοιο καταλήγω... Απλά μου έκανε εντύπωση που δεν μπορούσα να τους βάλω πουθενά... τόσο δεν το σκέφτηκαν; Τι να πώ.
karmen1983 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ντάξει δεν είναι και το ακριβό κουτί για να έχεις απαιτήσεις όμως Αν σου είναι εύκολο κάνε ένα resize στις φώτος
badvariemai Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Ε δεν νομίζω ότι είναι και τρομερή απαίτηση να μπορείς να βάλεις ανεμιστήρα μπροστά... αλλά εντάξει ότι πληρώσεις παίρνεις μάλλον και σε αυτά. Τις έκανα και resize τις φωτό... για να φαίνονται καλύτερα.
Vaggos02 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2012 Σε αυτή την τιμή να δεχτώ ότι δεν το έχουν βάψει εσωτερικά ή ότι δεν έχει το τροφοδοτικό κάτω. Το ότι δεν είναι ακριβό κουτί δε σημαίνει ότι επιτρέπονται τέτοιου είδους σχεδιαστικά λάθη.
VaggelisB Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κουτί..Τελικά η λύση είναι να μετακινήσεις τη βάση των σκληρών πιο μέσα ξηλώνοντας τα πριτσίνια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα