Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

στο skype δεν ακουγομαι καθολου...εκει που δειχνει το σημα ειναι κοκκινο και το προβλημα το βγαζει στο μικροφωνο. το μικροφωνο δεν νομιζω να φτεει. τωρα ή καποια ρυθμιση ή φτεει το mic in στην μητρικη. κανα αλλο προγραμμα να μιλησω με καποιον ή ακομα και να ελενξω αν ακουγεται? εψω ψαξει αν εχω πειραξει τιποτα ρυθμισεις απο το εικονιδιο της realtek αλλα ολα δειχνουν οκ.

Δημοσ.

Πάνε στις ρυθμίσεις του skype και δες αν είναι ενεργοποιημένο το μικρόφωνο σου και αν είναι το σωστό.

Δημοσ.

Άνοιξε τον μείκτη από το εικονίδιο κάτω δεξιά,δες να είναι στο τέρμα το μικρόφωνο,πάτα το εικονίδιο του μικροφώνου για να ανοίξουν οι ιδιότητες, εκεί ενεργοποίησε το Ακρόαση αυτής της συσκευής για να ακούγεται πάντα,στην καρτέλα επίπεδα βάλε τέρμα(και μετά όπου χρειάζεται) το Ενίσχυση μικροφώνου.

Δημοσ.

Στα options> sounds> ξετσεκαρε να μην ειναι automatic ta volumes και βαλτα τερμα.

τερματισε το και ξανανοιξε το μετα το skype

Δημοσ.

δεν μπορω να βρω της ιδιοτητες απο το παραθυρο της realtek. εκτος αν theelf δεν λες απο εκει. rfc εσυ απο που λες να ανοιξω της επιλογες?

Δημοσ.

Ο rfc λέει μέσα από το skype.

Εγώ λέω μέσα από το εικονίδιο των windows,κοινός πίνακας ελέγχου -> ήχος-> εγγραφή και πατάς ιδιότητες στο μικρόφωνο,αλλά ενδέχεται αν υπάρχει και στην realteκ.

Δημοσ.

δεν μπορω να βρω της ιδιοτητες απο το παραθυρο της realtek. εκτος αν theelf δεν λες απο εκει. rfc εσυ απο που λες να ανοιξω της επιλογες?

To μικρόφωνο της κάμερας βάζεις στις ρυθμίσεις του Skype (προσαρμογή ρυθμίσεων μικροφώνου)

Δημοσ.

Εργαλεία/Επιλογές/Συσκευές ήχου/Μικρόφωνο εκεί βάζεις την κάμερά σου, όχι Realtek

Πιθανώς δεν είναι αυτή η διαδρομή γιατί εγώ έχω το Skype 4, αλλά κατάλαβες

Μπορείς να ανοίξεις μόνο την κάμερά σου χωρίς το Skype και να δοκιμάσεις να ηχογραφήσεις κάτι (audio capture) και μετά να το αναπαράγεις για να δεις αν δουλεύει το μικρόφωνο

Δημοσ.

Εργαλεία/Επιλογές/Συσκευές ήχου/Μικρόφωνο εκεί βάζεις την κάμερά σου, όχι Realtek

Πιθανώς δεν είναι αυτή η διαδρομή γιατί εγώ έχω το Skype 4, αλλά κατάλαβες

οκ απλα απο το realtek επρεπε να το αλλαξω και να επιλεξω το μικροφωνο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...