Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..εδω και 4 μηνες έχω ένα sony vaio λαπτοπ με full hd οθονη..πριν λιγες μερες παρατηρησα οτι στο δεξι μερος της οθονης οταν προβαλονται σκουρα χρωματα φαινεται ενα κοκκινο σημαδι σαν δυο γραμμες.το προβλημα πρεπει να ειναι στην οθονη γιατι οταν το συνδεσα με αλλο μονιτορ δν υπηρχε αυτο το προβλημα..τι λετε να ειναι?

Δημοσ.

Όπως τα λες είναι σίγουρα η οθόνη φίλε μου! Πάρε τηλ στο service κ θα στείλουν κούριερ να το πάρει κ θα στο καλύψουν πλήρως εκτός κ αν έχει υποστεί πτώση το φορητό! Η διαδικασία είναι εύκολη κ άμεση πάντως!!

Δημοσ.

φιλε διαβαζω κατι ιστοριες ομως ποθ σε καποιους δν καναν καλη συσκευασια και ειχαν αλλα τρεχαματα μετα..με βλεπω να το καθυστερω λιγο αφου εχω εγγυηση 1.5 χρονο ακομα..

Δημοσ.

γιατι λες μετα να μν το δεχτουνε?αφου θα εχω εγγυηση ετσι και αλλιως

οκ, αλλα αν συμβει κανενα ατυχημα και πεσει το μηχανημα κατω και κανει κανενα ραγισμα αντε μετα να τους πεισεις οτι η γραμμη δεν εμφανιστηκε μετα την πτωση ...

(αν και μενα μου ειχε συμβει το εξης εκπληκτικο : το laptop ειχε πεσει με αποτελεσμα να σπασει ενα μικρο κομματι απο τη θηκη, αρκετους μηνες μετα να εμφανιστει στο κατω μερος της οθονης μια μωβ γραμμη γραμμη οπως αυτη που εχεις εσυ, και οταν γυρισε το μηχανημα απο το service, οι ανθρωποι είχαν αντικαταστήσει και την θηκη. δεν το πιστευα οταν το ειδα )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...