mistiri0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/282159/Apple-iPod-nano-8GB-6th-Generation.html το συγκεκριμενο το πηρα χ8ες (το τελευταιο σε ασημενιο χρωμα αλλα ειχε και σε αλλα χρωμματα) στα 119 ευρώ. Δηλαδή πιο φθηνο απο οποιοδήποτε αλλο μαγαζι στην αγορα μιας και στο σκρουτζ που ειναι ιδια η τιμη εχει και μεταφορικά. ειναι κατι που το ψαχνει πολυς κοσμος μιας και μπορει να γινει και ρολοι με την αγορα ενος απο τα πολλα μοδατα λουρια και σε μελλοντικες version εχει διαρευσει ηδη οτι θα συνδεεται με το iphone και θα διαβαζεις μηνυματα και αλλα πολλα πραγματα απο το touch. ηδη ως μεταχειρισμενο αποτι ειδα επειδη ενδιαφερομουν και εγω κατω απο 100-110 δεν το εδινε κανεις και φευγει σαν τρελο. δινω λοιπον για οσους προλαβουν μια λυση και ελπιζω να προλαβουν. συγκεκριμενα για να δωσω και λεπτομεριες το αγορασα απο το σουπερ μαρκετ Ηρακλειου Κρητης. η αληθεια ειναι επειδι ειναι το πιο φθηνο σουπερ μαρκετ απο ολα τα αλλα τουλαχιστον στο νομο ηρακλειου οτι στα ηλεκτρονικα ειδη κατα καιρους κατεβαζει τιμες σε ειδη που δεν φευγουν σε τιμη οσο αγοραζει για να μην εχει στοκ. αυτο ειναι γραμμη της εταιριας. ανα διαστηματα θα προτεινα να πηγαινετε και να βλεπετε βιβλια παιχνιδια μηχανων(καλαθια προσφορων) και να βρισκεται διαμαντια πραγματικα οπου πωλουνται ακομα σε μαγαζια πλαισιο-γερμανος σε τιμες διπλασιες και πανω. ελπιζω να βοηθησα εμενα τουλαχιστον που μπαινω σκρουτζ και ψαχνομαι για καινουργια πραγματα γενικως το να βρω στο σπιτι μου διπλα στο σουπερ μαρκετ το συγκεκριμενο καινουργιο γκατζετ στην πιο φ8ηνη τιμη σε ολη την Ελλαδα μου κανει τρομερη εντυπωση και ειπα να το μοιραστω μαζι σας. Καλη Χρονια σε ολους και χρονια πολλα!
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 1o σου μυνημα για να προμοταρεις ενα σουπερ μαρκετ στο ηρακλειο της κρητης ? Δλδ μπηκες κατα τυχη στο insomnia σημερα και οχι μονο αυτο αλλα βρηκες και αυτο το μερος (προσφορες) και ετυχε και επαιζε τωρα αυτη η κατα τυχη προσφορα ? Μπορει να εχεις την καλυτερη διαθεση και μπορει ολα να ειναι τυχαια αλλα ειναι καπως......
mistiri0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 αντι να κοιταξεις αν αυτο που λεω ειναι κατι που αληθευει και βοηθα λες πραγματα που δεν κολλανε και προκαλουν ερωτηματικα μονο σε σενα. ναι με καταλαβες ειμαι γαλλος και φυσικα εχω μετοχες στην εταιρια του σουπερ μαρκετ και ειπα να κερδισω απο το insomnia. και για να απαντησω οντως ειμαι καινουργιος στο site και οντως σημερα ειδα για πρωτη φορα οτι εχει ενοτητα "προσφορες" αλλα και παλι δεν καταλαβαινω δλδ που κολλας εσυ . δηλαδη επρεπε αυτο που εγραψα να το κρατησω για μενα η μηπως αν καπου επρεπε να το μοιραστω αυτο δεν ειναι στην ενοτητα που το γραφω? Και αν καταλαβες αυτο το ειρωνικα σουπερ μαρκετ πουλαει κατι που ειναι απο τα προσφατα και δημοφιλη γκατζετ στην αγορα απο την νουμερο ενα εταιρια παγκοσμιος Apple στην χωρα που ζεις. Αυτο σαν συμβουλη απο ενα νεο μελος του insomnia!!!!!
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 και προμοσιον να θελει να κανει, αν οντως εχει την καλυτερη τιμη που το προβλημα; Η "προσφορα" δεν παυει ναναι προσφορα γιατι πρεπει να βλεπουμε τα παντα με μισο ματι ρε παιδια. 119 οπως λεει ειναι η χαμηλοτερη τιμη οπως και να εχει Στο κατω κατω οταν βλεπει καποιος "παλιος" και εγω μαζι μια προσφορα XBOX + kinect στα 149 ευρω και την πεταμε εδω κανουμε προμοσιον στα ΜΜ;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 1o σου μυνημα για να προμοταρεις ενα σουπερ μαρκετ στο ηρακλειο της κρητης ? Δλδ μπηκες κατα τυχη στο insomnia σημερα και οχι μονο αυτο αλλα βρηκες και αυτο το μερος (προσφορες) και ετυχε και επαιζε τωρα αυτη η κατα τυχη προσφορα ? Μπορει να εχεις την καλυτερη διαθεση και μπορει ολα να ειναι τυχαια αλλα ειναι καπως...... ουτε ονομα εγραψε για το supermarket αλλα ακομα και να εγραφε καλα θα εκανε.εφοσον κατι ειναι προσφορα γιατι να μην το γραψει?δηλαδη οταν ο αλλος γραφει προσφορα στο πλαισιο τι να πουμε οτι προμοταρει το πλαισιο???δεν ειπε το παιδι αγοραστε στα τυφλα.οποτε λιγο προσοχη πρινκατηγορησουμε ενα μελος.
mistiri0 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 και επειδη μαρεσει που και που να γινομαι ενοχος το πηρα απο τα carefourrrrr εχω γραψει το ονομα του σουπερ μαρκετ λα8ος οποτε δεν κανω promotion αν το βρειτε που8ενα οπως το ονομαζω κατηγορηστε με!!! αν παλι καποιος-α δεν καταλαβε για ποιο μαγαζι αναφερομαι πολυ ευχαριστως να του το πω σωστα σε pm!!! Ευχαριστω, Καλη Χρονια!!!!!
Salvation81 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Που κολανε τα Πλαισιο και τα ΜΜ ? Αυτα ειναι μαγαζια που γνωριζουμε ολοι και οχι ενα Super Market στο Ηρακλειο τις κρητης. Και αν το ελεγε διαφορετικη μερα απο την μερα της Εγγραφης δεν θα ελεγα τπτ. Αλλα την ιδια μερα της εγγραφης ετυχε να παει να αγορασει απο εκεινο το σουπερ μαρκετ αυτο το προιον που ειναι και σε προσφορα ? Εχει διαφορα λοιπον το να βαζουμε γενικες προσφερες και διαφορα το να ερχεται καποιος μονο με σκοπο να προμοταρει ενα καταστημα. (αν μιλαμε για τα Carrefour δεν τιθεται τετοιο θεμα αλλα δεν αναφερθηκε εξαρχης οποτε λογικο να φανουν πολλες οι "συμπτωσεις")
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 μη το τραβατε αλλο ρε παιδια. περαν του οτι κατανταει κουραστικο βγαινετε και offtopic, ανεξαρτητα με το ποιος εχει δικιο η αδικο.ετσι το θεμα θα κλειδωθει. Η ουσια ειναι η εξης για να καταλαβω. Το σουπερμαρκετ ηταν οντως το καρφουρ η οχι; γιατι απαξ και ειναι αλυσιδα παιζει να υπαρχει και στα μαγαζια αλλων πολεων αναλογη προσφορα. Οποτε δε χανει καποιος κατι περνωντας απο εκει να εχει το νου του για το συγκεκριμενο προιον που ειναι οντως σε καλη τιμη
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 εσβησα ολα τα off topic.οποτε σταματηστε να την λετε ο ενας στον αλλον για ευνοιτους λογους.επισης και super market να ειναι και πρωτο post να ειναι και σημερα να το αγορασε εφοσον ειναι προσφορα ακομα και δικια του η εταιρεια να ειναι καλα κανει και το γραφει.εφοσον κατι ειναι προσφορα και δεν κρυβεται κατι αλλο ακομα και αυτος να εχει μετοχες η δικο του καταστημα δεν ενοχλει καπου. οποτε stay in topic please.στην κατηγορια αυτη μας νιαζουν προσφορες οπου και αν ειναι οτι και αν ειναι και ας βγαζει και κερδος ο αλλος.εφοσον εμεις θα το παρουμε φτηνοτερα απο αλλου το τι γινεται στο background δεν μας επηρεαζει/νοιαζει.
mtzs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2012 στην κατηγορια αυτη μας νιαζουν προσφορες οπου και αν ειναι οτι και αν ειναι και ας βγαζει και κερδος ο αλλος.εφοσον εμεις θα το παρουμε φτηνοτερα απο αλλου το τι γινεται στο background δεν μας επηρεαζει/νοιαζει. ΣΩΣΤΟΣ !!!!!!!!!!!!
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 οποτε συνεχιζουμε με ηρεμη συμπεριφορα.καλο θα ειναι οπως ειπαν να αναφερουμε απο την αρχη το καταστημα για δυο λογους. ενα για να δουμε αν και στα υπολοιπα της αλυσιδας ειναι προσφορα οπως ειπαν σωστα 2-3 posts πιο πισω και β.αν ειναι λιγα κομματια να προλαβουμε να αγορασουμε.ακομα και supermarket να ειναι της γειτονιας ενα ονομα να προλαβουμε το θεμα ειναι να μην ειναι απατη η να ειναι κλεμμενα η μεταχειρισμενα,2ης διαλογης κτλ.οχι ποιος παιρνει ποσοστα
mistiri0 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Carrefour mtzs φίλε μου ναί. και να ήθελα με βάση το ελάχιστο κέρδος που βγάζουν όλοι οι πωλητές απο την apple λόγω τιμολογιακής πολιτικής με 119 τιμή έμεινε και τίποτα?? τέλος πάντων ναι όντως ειναι κρίμα να χαλάσει το όλο θέμα ιδίος στην αρχή νόμιζα μέχρι να καταλάβω τι έγινε οτι έγραψα κατι κακό και διάβασα 3 φορές τι ειχα πεί ρε παιδιά. αν κάποιος πάει σε οποιοδήποτε μαγαζί της ίδια αλυσίδας και του πουν μα η μου γιαυτο έδωσα απο ποιο υποκατάστημα ψωνισα με ενα τηλεφωνο στο αλλο μαγαζι θα τους πουν οτι οντως η τιμη ειναι αυτη. τωρα ψαχνω με αγωνία απο που μπορω να προμηθευτω λουρακι για να το κανω ρολοι αν γνωριζει κανεις γιατι δεν βρίσκω ας μου στειλει pm. ευχαριστώ και σορυ αν ειπα και εγω απο την πλευρα μου μια κουβεντα παραπανω καλη καρδια!!
poulinos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 εδω τα καλα watch strap http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=ipod+nano+watch+strap&_sacat=0&_odkw=ipod+nano+case&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1311
mtzs Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2012 τωρα ψαχνω με αγωνία απο που μπορω να προμηθευτω λουρακι για να το κανω ρολοι αν γνωριζει κανεις γιατι δεν βρίσκω ας μου στειλει pm. ευχαριστώ και σορυ αν ειπα και εγω απο την πλευρα μου μια κουβεντα παραπανω καλη καρδια!! βγαζει το you.gr ανα 15 περιπου μερες σε προσφορες στα crazy u ειχε εχθες αλλα δε θυμαμαι τιμη σιγουρα, νομιζω καπου 3-5 ευρω κατι τετοιο ειχανε βγαλει εξαντληθηκαν τσακ μπαμ http://www.you.gr/b2...6506F538776B680
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα