Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα αφήσει το L702x για την πλαστικούρα σου? Χαχαχαχα ωραίος είσε φιλαράκι... :mrgreen:

αμα δεν τον ενδιαφερουν το οτι μπορει να αναβαθμησει το laptop αργοτερα κ τα χαρακτηριστικα κ τον νοιαζει μονο πως ειναι απο εξω μεγια του με χαρα του τον φιλο.ας παρει οτι θελει.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα αφήσει το L702x για την πλαστικούρα σου? Χαχαχαχα ωραίος είσε φιλαράκι... :mrgreen:

L702x

CPU Intel Core i7 - 2630QM (2.0GHz - Turbo Boost 2.90Ghz, 6MB Cache, DMI 2.0)

RAM 4096MB (2x2048MB) DDR3 1333MHz, up to 8192MB maximum memory

VGA nVidia GeForce GT 550M 1GB dedicated

Iron

CPU Intel® Core™ i7-2760QM Processor (6M Cache, 2.40 GHz)

RAM 8g up to 32

VGA Nvidia GeForce GTX 560m 1.5 gb dedicated

Eαν πιστευεις οτι το dell (σε specs παντα) ειναι καλυτερη επιλογη γιατι το αλουμινιο θα βγαλει ποιο πολλα frame στο χ.ψ.ζ προγραμμα/παιχνιδι w/e

μαλλον δεν στα εχουνε πει καλα μαν..

Σαφως ο καθενας εχει την αποψη του αλλα οπως ειπωθηκε σε αλλο νημα μην τα ισωπεδωνεις ολα

nn

Δημοσ.

L702x

CPU Intel Core i7 - 2630QM (2.0GHz - Turbo Boost 2.90Ghz, 6MB Cache, DMI 2.0)

RAM 4096MB (2x2048MB) DDR3 1333MHz, up to 8192MB maximum memory

VGA nVidia GeForce GT 550M 1GB dedicated

Iron

CPU Intel® Core™ i7-2760QM Processor (6M Cache, 2.40 GHz)

RAM 8g up to 32

VGA Nvidia GeForce GTX 560m 1.5 gb dedicated

Eαν πιστευεις οτι το dell (σε specs παντα) ειναι καλυτερη επιλογη γιατι το αλουμινιο θα βγαλει ποιο πολλα frame στο χ.ψ.ζ προγραμμα/παιχνιδι w/e

μαλλον δεν στα εχουνε πει καλα μαν..

Σαφως ο καθενας εχει την αποψη του αλλα οπως ειπωθηκε σε αλλο νημα μην τα ισωπεδωνεις ολα

nn

Σαφώς και το Iron έχει καλύτερα χαρακτηριστικά από το L702x. Όπως και η τιμή του είναι μεγαλύτερη. Αλλά συγκρίνεται η ποιότητα του πλαστικού της Turbo-X με την άριστη ποιότητα του αλουμινένιο σασί της Dell? Συγκρίνεται το άψογο και κορυφαίο service ανά τον κόσμο της Dell?

RAM με άλλα 25Ε φτάνει τα 8, όπως και η κάρτα γραφικών μπορεί να αναβαθμιστεί στο μέλλον.

ΔΕΝ τα ισοπεδώνω όλα. Απλώς λέω την γνώμη μου που μπορεί να σου φαίνεται σκληρή.

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να παραγγείλω το L702x απο το προαναφερθέν κατάστημα :rolleyes: Τι λέτε για την σύνθεση που έχω αποφασίσει;

Intel® QuadCore™ i7-2670QM Processor (6MB Cache, 4x2.20 GHz, TurboBoost up to 3.10 Ghz)

Windows 7 Home Premium (English, 64Bit)

500GB 7,200rpm Hard Drive

17.3" FHD WLED AG (1920x1080) Display

3GB DDR3 NVIDIA® GeForce® GT 555M

6GB DDR3 (1333Mhz) RAM (Motherboard supports max 8GB of RAM. There are 2 slots. Present configuration: 1x4GB+1x2GB)

DVD+/-RW Drive

WIRELESS Intel 1030

Primary 9-cell 90 Whr Lithium Ion battery

UK backlit Keyboard

1 Year Dell NBD (Next Business Day) Warranty

Αυτή η σύνθεση μαζί με τα μεταφορικά μου βγαίνει 1140€. Η εγγύηση είναι για 1 έτος αλλά θα μπορώ να την επεκτείνω προτού λήξει για ακόμη 1 έτος με περίπου 150-175€ ή για 2 έτη στα 249€.

Τα max χρήματα που μπορώ να δώσω τώρα είναι 1200, ενω μπορώ η επέκταση της εγγύησης για τα επόμενα 2 χρόνια να μην είναι NBD αλλά κάποιο άλλο πιο φτηνότερο πλάνο αφού 500 μέτρα απο την τοποθεσία μου βρίσκεται service της dell οποταν μπορώ να βολευτώ σε περίπτωσή που χρειαστώ την εγγύηση μετα το 1 έτος.

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισα να παραγγείλω το L702x απο το προαναφερθέν κατάστημα :rolleyes: Τι λέτε για την σύνθεση που έχω αποφασίσει;

Intel® QuadCore™ i7-2670QM Processor (6MB Cache, 4x2.20 GHz, TurboBoost up to 3.10 Ghz)

6GB DDR3 (1333Mhz) RAM (Motherboard supports max 8GB of RAM. There are 2 slots. Present configuration: 1x4GB+1x2GB)

DVD+/-RW Drive

WIRELESS Intel 1030

UK backlit Keyboard

Αυτή η σύνθεση μαζί με τα μεταφορικά μου βγαίνει 1140€. Η εγγύηση είναι για 1 έτος αλλά θα μπορώ να την επεκτείνω προτού λήξει για ακόμη 1 έτος με περίπου 150-175€ ή για 2 έτη στα 249€.

Τα max χρήματα που μπορώ να δώσω τώρα είναι 1200, ενω μπορώ η επέκταση της εγγύησης για τα επόμενα 2 χρόνια να μην είναι NBD αλλά κάποιο άλλο πιο φτηνότερο πλάνο αφού 500 μέτρα απο την τοποθεσία μου βρίσκεται service της dell οποταν μπορώ να βολευτώ σε περίπτωσή που χρειαστώ την εγγύηση μετα το 1 έτος.

Άριστη η σύνθεση που επέλεξες για το λάπτοπ σου. Και άσε τους άλλους να λένε για Turbo-X. Εδώ παίρνεις καλύτερο λάπτοπ με 100 ευρώ λιγότερα, και με την κορυφαία ποιότητα της Dell.

Εγγύηση δεν είναι αναγκαστικό να πάρεις, αν θέλεις όμως μπορείς να πάρεις άλλο ένα έτος, που είναι μια πιο οικονομική λύση.

Δημοσ.

Φιλε παρε ενα ζευγαρι ωτοασπιδες και ενα ζευγαρι πυρημαχα γανια. Θα σου χρειαστουν. Review

Αν αυτή είναι η γνώμη σου, τότε δεν έχεις δουλέψει με άλλα, "υψηλών επιδόσεων" λάπτοπ.

Δημοσ.

Αν αυτή είναι η γνώμη σου, τότε δεν έχεις δουλέψει με άλλα, "υψηλών επιδόσεων" λάπτοπ.

Τα ανεπαρκους ψυξης υψηλων επιδοσεων λαπτοπ εχουν την ιδια θερμικη συμπεριφορα με τα ανεπαρκους ψυξης χαμηλων επιδοσεων λαπτοπμε τα οποια εχω εμπειρια γι' αυτο προειδοποιω τον φιλο. Μπορει ειτε να παει στο Turbo X ειτε σε καποιο αλλο χαμηλοτερων επιδοσεων αφου δε χρειαζεται τοσο τη καρτα γραφικων.

Δημοσ.

Φιλε παρε ενα ζευγαρι ωτοασπιδες και ενα ζευγαρι πυρημαχα γανια. Θα σου χρειαστουν. Review

Eίσαι λιγάκι υπερβολικός ίσως όμως με αυτό τον τρόπο θέλεις να μου δείξεις την σημασία του θέματος αυτού :-) Το turbox που μου έχει προτείνει ο φίλος πιο πάνω είναι παρομοίων χαρακτηρηστικών με το L702 που σκέφτομαι, και τον ίδιο επεξεργαστή, οπόταν δεν θα ζεσταίνεται το ίδιο και δεν θα είναι το ίδιο θορυβόδες; Ιδιαίτερα απο την στιγμη που η κάρτα του δεν υποστηρίζει optimus και έτσι όλα τα γραφικά θα δουλεύονται απο την κάρτα. Αυτό δεν προκαλεί περισσότερη θερμότητα και θόρυβο επίσης;

Ναι σίγουρα περιμένω να υπάρχει κάποιος θόρυβος και ζεστασιά σε καταστάσεις full load όπως όταν παίζω κάποιο παιχνίδι, όμως σε χρήση στα windows αναμενω το dell να είναι πιο ήπιο λόγο της ύπαρξης optimus.. Ποιο θορυβόδες απο το pentium D που έχω τώρα αποκλείετε να είναι καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο επεξεργαστή έχει πάρει βραβείο θερμότητας :-)

Κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο ποια είναι η άποψη του;

Δημοσ.

Πας εδω και ορεξη να εχεις να διαβαζεις :-D http://forum.notebookreview.com/dell-xps-studio-xps/ οτι απορια εχεις κτλ πας στο thread του 702χ, ρωτας και σιγουρα θα παρεις απαντησεις απο ατομα που το εχουν

Ευχαριστώ :mrgreen: υπάρχει κάτι αντίστοιχο και για τα turbo? :-D

Δημοσ.

DVD+/-RW Drive

WIRELESS Intel 1030

UK backlit Keyboard

Από πού θα το παραγγείλεις με 1 έτος εγγύησης?

Δημοσ.

Eίσαι λιγάκι υπερβολικός ίσως όμως με αυτό τον τρόπο θέλεις να μου δείξεις την σημασία του θέματος αυτού :-) Το turbox που μου έχει προτείνει ο φίλος πιο πάνω είναι παρομοίων χαρακτηρηστικών με το L702 που σκέφτομαι, και τον ίδιο επεξεργαστή, οπόταν δεν θα ζεσταίνεται το ίδιο και δεν θα είναι το ίδιο θορυβόδες; Ιδιαίτερα απο την στιγμη που η κάρτα του δεν υποστηρίζει optimus και έτσι όλα τα γραφικά θα δουλεύονται απο την κάρτα. Αυτό δεν προκαλεί περισσότερη θερμότητα και θόρυβο επίσης;

Ναι σίγουρα περιμένω να υπάρχει κάποιος θόρυβος και ζεστασιά σε καταστάσεις full load όπως όταν παίζω κάποιο παιχνίδι, όμως σε χρήση στα windows αναμενω το dell να είναι πιο ήπιο λόγο της ύπαρξης optimus.. Ποιο θορυβόδες απο το pentium D που έχω τώρα αποκλείετε να είναι καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο επεξεργαστή έχει πάρει βραβείο θερμότητας :-)

Κάποιος που έχει προσωπική εμπειρία με το συγκεκριμένο μοντέλο ποια είναι η άποψη του;

Η βασικη διαφορα ειναι οτι εχει δυο ανεμιστηρες. Και οντως δεν εχει optimus οποτε αφου σε ενδιαφερει η μπαταρια πας στο Dell.

Δημοσ.

Καλορίζικο...δε θα το μετανιώσεις σίγουρα σε κανέναν τομέα, βλέπε επιδόσεις, ποιότητα, εγγύηση. ^_^

Και θα έχεις και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο εφόσον το αγοράζεις από εκεί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...